Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PROTRON #6040 üzenetére
Ez így van, ahogy mondod, ezért is jeleztem a problémát az előző commentemben. Bár annyira sose másztam bele.
Shelly Plug doksi (18eFt egy ilyen sz*r, csak hogy a helyén kezeljük
):
Installation Instructions
CAUTION! Danger of electrocution. Even when the device is turned off, it is possible to have voltage across its clamps. Never disconnect or reconnect the clamps before ensuring all local power is disconnected.Sonoff zigbee/wifi smart plugok:
Nem találtam a doksiban semmit, de a gyártó által a CE cert-hez beadott doksiban is egyértelműen látszik, hogy nem bontja a nullát. Ebben a doksiban érdemes megnézni a 9. oldalon az "EUT Photo 5"-öt, egyértelműen látszik, hogy a kék vezetékkel rendelkező érintkezőknél nincs bontás, míg a pirosnál (fázis), kát szál megy a pcb-re (relébe).
Blitzwolf:
Zéró infó, de lehet hogy el van dugva valahol, ez egy virtuális brand ugye. De Google-ös belső fotók itt is elárulják, hogy csak az egyik pólust bontja
TP-Link:
Tonnányi doksi, EU és FCC szabványok felsorolva, hogy miknek felel meg, figyelemfelhívás vagy egyéb safety információk sehol.... Google képkeresővel megnéztem 2-3 típus szétszedett állapotát, ugyanaz a helyzet mint a Sonoff-nál, szépen látszik hogy a nulla (-nak gondol) érintkezőn semmi nincs, gyakorlatilag a be és kimenet rövidre van zárva, a fázisnál meg ott van egy kis relé.
Xiaomihoz már nem volt erőm, de gondolom nagy csodák nincsenek vele.
A Shelly mint a piac egyik legfelkapottabb szereplője legalább leírja amit le kell, de ettől függetlenül szomorú az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest