Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Fú, de ismerős
Én is totálisan így vagyok vele. Egyetlen dolog volt (ami egyből kettő
), aminek örültem, az egyik az 550-es Athlon-om (komplett első PC-m, 2000.), a másik pedig az azóta legendává vált Ti4200-am (2002. nyár - szülinap), azóta egyszerűen megszokom, hogy igen vettem valami új kütyüt, de valahogy már nem jön vele az a ''hú, alig bírom lerakni, aludni sem akarok nélküle'' érzés.
És ez nálam nem azért van, mert felnőttem (mert én nagyon is gyerek vagyok, tanusíthatják
), hanem azért, mert már megszoktam...Mióta itt fórumozok (2 és fél éve lassan) rengeteg mindent ismertem meg a számítástechnikával kapcsolatban, a Hardver piac miatt rengeteg üzletet bonyolítottam le (nem csak saját magamnak) és igazából már nem tudnak olyasmit mutatni, aminek igazán örülnék (pontosabban tudnának, de még nem létezik). Fórumozás előtt PC Guru-t olvastam (nem szégyellem bevallani) és minden hónap végén epekedve vártam, hogy megvehessem a legújabb számot, aztán kiolvashassam. Amint beköltözött életembe az internet, aztán a PH! (ez így hülyén hangzik
) egyszerűen annyi információt szívtam magamba rövid időn belül, hogy az újságnak már nem tudtam annyira örülni, mint annak idején (le is álltam 2003-ban a vásárlásával). Ez van. Nem tudok mit mondani tényleg, csak a tényeket írom le
Megszoktad, ahogy én is és sokan mások... -
tildy
nagyúr
Mostanában már nem.
Szerintem ott van elrontva a dolog, hogy sokan -mégha be nem vallottan is- vásárlási mániások.
Én már rájöttem, tök felesleges költekezni. El is adtam a siklóernyőm. Próbálok csak azt venni, amire igazán szükségem van.Az is elmond valamit magamról, hogy nadrágot utoljára két éve vettem, polót 3 hónapja.
[Szerkesztve] -
Niquis
aktív tag
Azon kívül hogy az, amit általánosan megfogalmaztál, sajnos igaz, inkább benned változott meg valami, ami miatt most így látod. Egyik legprózaibb ok az elfásulás, a megszokás. Mikor az ember a 20. tárgyát veszi, persze hogy nem dobja fel már annyira. Megoldás: időről időre leresetelni magadat, hogy ismét előlről tudd kezdeni és megint örülj annak is ami már megvan és ne csak annak ami már meglesz. Ebből köv. a második probléma: telhetetlen vagy? Harmadik: azzal is számolj, hogy a világnak egy alapvető vonása, hogy ha valamit nagyon akar az ember, és megkapja, csalódást fog átélni. Sokan, sokféleképp megfogalmazták már ezt, akár spirituális törvény is lehetne. Én azóta tudom tudatosan is, mióta Ji-kinget olvasgatok. Szóval, lehet ez az oka a csalódásélménynek, lehet az, hogy nem is volt rá szükséged.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is totálisan így vagyok vele. Egyetlen dolog volt (ami egyből kettő
), aminek örültem, az egyik az 550-es Athlon-om (komplett első PC-m, 2000.), a másik pedig az azóta legendává vált Ti4200-am (2002. nyár - szülinap), azóta egyszerűen megszokom, hogy igen vettem valami új kütyüt, de valahogy már nem jön vele az a ''hú, alig bírom lerakni, aludni sem akarok nélküle'' érzés.
És ez nálam nem azért van, mert felnőttem (mert én nagyon is gyerek vagyok, tanusíthatják