Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Fú, de ismerős
Én is totálisan így vagyok vele. Egyetlen dolog volt (ami egyből kettő
), aminek örültem, az egyik az 550-es Athlon-om (komplett első PC-m, 2000.), a másik pedig az azóta legendává vált Ti4200-am (2002. nyár - szülinap), azóta egyszerűen megszokom, hogy igen vettem valami új kütyüt, de valahogy már nem jön vele az a ''hú, alig bírom lerakni, aludni sem akarok nélküle'' érzés.
És ez nálam nem azért van, mert felnőttem (mert én nagyon is gyerek vagyok, tanusíthatják
), hanem azért, mert már megszoktam...Mióta itt fórumozok (2 és fél éve lassan) rengeteg mindent ismertem meg a számítástechnikával kapcsolatban, a Hardver piac miatt rengeteg üzletet bonyolítottam le (nem csak saját magamnak) és igazából már nem tudnak olyasmit mutatni, aminek igazán örülnék (pontosabban tudnának, de még nem létezik). Fórumozás előtt PC Guru-t olvastam (nem szégyellem bevallani) és minden hónap végén epekedve vártam, hogy megvehessem a legújabb számot, aztán kiolvashassam. Amint beköltözött életembe az internet, aztán a PH! (ez így hülyén hangzik
) egyszerűen annyi információt szívtam magamba rövid időn belül, hogy az újságnak már nem tudtam annyira örülni, mint annak idején (le is álltam 2003-ban a vásárlásával). Ez van. Nem tudok mit mondani tényleg, csak a tényeket írom le
Megszoktad, ahogy én is és sokan mások...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is totálisan így vagyok vele. Egyetlen dolog volt (ami egyből kettő
), aminek örültem, az egyik az 550-es Athlon-om (komplett első PC-m, 2000.), a másik pedig az azóta legendává vált Ti4200-am (2002. nyár - szülinap), azóta egyszerűen megszokom, hogy igen vettem valami új kütyüt, de valahogy már nem jön vele az a ''hú, alig bírom lerakni, aludni sem akarok nélküle'' érzés.
És ez nálam nem azért van, mert felnőttem (mert én nagyon is gyerek vagyok, tanusíthatják