- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niquis
aktív tag
Azon kívül hogy az, amit általánosan megfogalmaztál, sajnos igaz, inkább benned változott meg valami, ami miatt most így látod. Egyik legprózaibb ok az elfásulás, a megszokás. Mikor az ember a 20. tárgyát veszi, persze hogy nem dobja fel már annyira. Megoldás: időről időre leresetelni magadat, hogy ismét előlről tudd kezdeni és megint örülj annak is ami már megvan és ne csak annak ami már meglesz. Ebből köv. a második probléma: telhetetlen vagy? Harmadik: azzal is számolj, hogy a világnak egy alapvető vonása, hogy ha valamit nagyon akar az ember, és megkapja, csalódást fog átélni. Sokan, sokféleképp megfogalmazták már ezt, akár spirituális törvény is lehetne. Én azóta tudom tudatosan is, mióta Ji-kinget olvasgatok. Szóval, lehet ez az oka a csalódásélménynek, lehet az, hogy nem is volt rá szükséged.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs