- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
titan1um
csendes tag
válasz
titan1um #1006 üzenetére
http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/1965/feynman-lecture.html
http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/1965/feynman-lecture.html
This completes the story of the development of the space-time view of quantum electrodynamics. I wonder if anything can be learned from it.
We are struck by the very large number of different physical viewpoints and widely different mathematical formulations that are all equivalent to one another.
Az index forumon leirtam, hogy ez a relativitasra is igaz. Az einsteini relativitas es a Lorentz-elmelet ugyanannak a dolognak a ket vetulete.
Nos amit irtam, az igaz, es ebben Feynman is egyetert velem. Az index forumot nem minositem, Amit muveltek, maga volt a minosites.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- OTP Bank topic
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged