Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
föccer
nagyúr
Jé, nindzsultam.
Egyébként nem szoktam olyasmire rárepülni, amiről azt sem tudom, hogy micsoda, most is csak azért indítottam el a klienst, hogy megnézzem, hogy mi az. Erre meg még szabad volt.
Egyébként -75% kupon metro last light compete packra. Asszem felhasználom és megy blue giftre.
ps: ez érdekes:
a kupon felhasználható ezen:
No results were returned for that query.
Keresőben sem találom az adott csomagot. Még nem jelent meg? A kupon elvileg érvényes.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Egy picit tekertünk a dolgokon, de végül egy DLC kíséretében fel is ajánlottam a BG-re.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Marci79
senior tag
Néztem ott is, de semmi. A másik is duplicate hibával dobja vissza a kapott kulcsot....
(#6917) Urguru:
Nekem nem működnek. Biztos utál a rendszer és azért szivatnak engem. Kapják be.
Azért köszi, hogy szóltál róla. Remélem máskor összejön nekem is."Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
NyMRooD
őstag
The Deer ingyért.
szerk: Nem, rányomsz, hogy share és pipálod, hogy megvolt, ő meg elhiszi, mert nem tudja csekkolni. Egyedül talán a steam csoport amibe be kell lépni, de még lehet az sem, mert most nem vagyok belépve steam-re, csak klikk a pipára.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
szunyika
tag
köszi,
gondolkodóba esetem amikor a "six"-el nem volt jóde ha már vittem, akkor adok is:
Space Hack+Z**L-T27x7-xEE##
** - a Valve egyik legsikeresebb játékának rövidítése (van második része is)
x = minőség angolul
## = van ilyen szexpóz is, de a megfejtéshez vonj ki belőle egyet
+ = 7+1bocsi, ha kicsit nehéz lett
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
-
föccer
nagyúr
Puzzlet kiraktam, de a kódot nem használtam fel. Köszi.
üdv, föccer
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest