Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
rejtvény -zenei témában
a válaszokat privátban
nyeremény: painkiller - recurring evil1:kanadai lemezkiadó neve - egy állapot nevü zenekar lemezeit is kiadta
2:ugyanennek a zenekarnak az első független kiadója
3:francia fetish zenész házaspár zenekarának neve
4:ez a zenekar arról vált hiressé hogy a zenekar neve tükrözi a zenét magát,illetve gézzel tekerték be magukat
5:anglia első számú ebm zenekara
6:német kisérleti ipari zenekar - volt virág és irodalmi művek cimeit tartalmazó maxi,lp részükről.
7:kanadai elborult industrial zenekar,van a u2-nak is ilyen cimű száma
8:svéd szintipop zenekar,egy népszerü sci-fi film rajongói és ezt a nevük is tükrözi
9:1986-ban fellépett egy kanadai és egy belga zenekar budapesten,csináltak egy közös maxi lemezt project neve-lemez címe
10:a depeche mode két olyan száma ami nem került rá az első hivatalos lemezükre
11:belgium első számú ebm zenekara
12:rhys fulber által felfedezett industrial metal zenekar neve,
13:ugyanez a zenekar feldolgozott egy népszerű újhullámos slágert?eredeti előadó neve-szám címe
14:német zenekar,kisérleti zeneének indult,majd sodrodottt az ebm,industrial és heavy metal stilusok között
15:tv-vel kapcsolatos zenekar usa-az alapitó tag annyi botrányt kavart a világban hogy lassan mindenhonnan kitiltották az előadásaik miatt,a magyar fanzinok rengeteget foglalkoztak vele psychikai eset -
Arkennys
addikt
fuh, emberek...olyan rejtvényt oldottam meg ma, hogy ihajj...cirka 5 órámba telt összesen mindenre rájönni, volt trükk bőségesen. Ezzel egy ideig le is tudtam az agymunkát a témában
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
ChrisG
tag
válasz Vertigo18 #544 üzenetére
Tényleg ez a lényege - De tény, hogy nem lenne hátrány, ha a ProH-s Ninjáknak jutna az, amit a PH-n ajánlanak
Félre ne érts, eddig még semmit nem akartam nagyon, és nagyon nem is fejtegettem... Kivéve a Last Light-osat, mert az annyira érdekfeszejtős volt, hogy hihetetlen! De csak nem tudtam megfejteni. (Amúgy megvan, tehát csak a fejtés öröméért álltam neki )Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
-
Vertigo18
addikt
De félre ne érts, teljes mértékben ellene vagyok az IGAZI ninjázásnak... A "megköszönni ingyen van" elvet vallom, mint sokan mások is itt. Csakhát az már nem is igazi "ninja", aki megköszöni...
Egyre én is rárongyoltam egyszer, mármint egyszer nekem is sikerült, de elb@ctam, mert megköszöntem! Sosem leszek IGAZI ninja már...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Enzyte
csendes tag
-
-
-
Enzyte
csendes tag
Jó, a következőt (Vélhetően Saira) már priviben fogom osztani. Csak aztán nehogy az legyen hogy "Nem küldöm mert nincs 9418 hozzászólásod, meg nem szimpi az avatarod"
Külföldi fórumon volt ilyen, hogy 5 éve volt ott accountom, de ritkán szólok hozzá és amikor oda kerültem hogy "nyerek" egy giveawayt, nem küldték el, mert csak 190 hozzászólásom volt... Aztán elkzedtem spamelni mindenféle hülyeségeket és így végül nyertem egyet
[ Szerkesztve ]
-
norba90
csendes tag
Egy FTL key a HIB 9-ből.
DFZX4-KF59P-XCE2G -
x_o_n
veterán
Ahh..ez jó lett vóna
-
Pangelus
tag
Saira: JIBN[kilenc]-I[nyolc]9QT-C(ica)LMTF
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
-
-
ChrisG
tag
Red Alert 3 Uprising key az első matekadta ninjának
BS4U-XEW8-EX2?-?SLL-7ZZ7
A kérdőjel helyére egy-egy betűt kell írni, amit gyakran használunk a matekban! Gondolkodjatok Igen, mindkettő ugyanaz és még nincs a kulcsban ilyen betű...
Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
-
bullseye
addikt
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
ChrisG
tag
Spritzen Dosen Crysis 2 Maximum!!!!
'Ekkor történt a csernobili incidens'22 - X955 - 3TWY - 'Angolul Magam'4P- 'Szuhoj'J6
Nem kockulok, a kocka testi adottságaimtól messze áll, inkább gömbülök...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest