- eBay-es kütyük kis pénzért
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na látom többen is írtuk ugyanazt
Azért még egy gondolat: ide is be lehet dobni úgy, hogy "első pm viszi", "első köszönöm viszi", lehet feladványt csinálni, úgyhogy a lehetőség megvan. Aki csak úgy bedobja, azt meg marhára nem érdekli a köszönet, csak meg akar szabadulni tőle.maddionmax : itt voltam, láttam. Újoncként szivattak, ennyi.
Azért, mert ezen senki nem lovagol, csak te. -
szami777
addikt
én arra tippelek pont emiatt is, hogy ez csak egy 2 napos kedvcsináló trial verzió, aminek amúgy látom értelmét, de azért kicsit fura, ahogy ez kiszivárgott. Ennyire nem hülye, meg nyomorék az ea sem, 2 nap múlva midenkinek el fog tűnni szerintem. Ha nem tűnne el esetleg, akkor ötletem sincs, h ezt mért, hogy.
-
echterion
nagyúr
Hát igen. Én azért javaslom a K&H-t, mert ott két - három "hazai" atm-es felvétel ingyenes, az online utalás 11 ft, más költségem meg nincs a számlán (se számlavezetési, se egyéb). Az idegen atm-est én is benyaltam egyszer, de akkor sajna nem kerülhettem el és nekem is valam 6-700 Ft-ot kellett pluszban otthagynom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ingyenes az Epic Store-ban a Cat Quest II
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Opel topik
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest