Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun Mallior
tag
Őőőőő, én csak leírtam részletesen WayneGace megfejtését. Már ő se tudta beaktiválni, elvitte valaki. Csak azért írtam mert kaptam pár privit, hogy tudom-e és hol tartok, sok itt az anonyme ninja
És köszi a felajánlást, jó kis rejtvények ezek szabadidőbenʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
Hun Mallior
tag
Tehetséges embert bárhol találni
-Te miben vagy tehetséges?
-Offolásban.
-Peeersze már.
-Komolyan. Szét offoltam a Fáradt gőz - ninja topicját is!
-Fúúú, az pedig nem semmi....ui: valaki oldja már meg a Sairásat, hülyeségeimet félre téve kíváncsi vagyok az elejére, doktor rész nem jött ki, igaz csak fél órát szántam rá...
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
Mardel
őstag
"Szóval, ha nem tévedek, te vagy a főfasz. És azok ott kétoldalt a golyóid. Kétféle golyó létezik, a bátor bikagolyó, és a löttyedt kis buzigolyó. A farok, mint olyan célratörő, és tisztán látó. Csak nincs agya. Amint punciszagot érez, rögtön akciózni akar. Téged is megcsapott a jó öreg punciszag, és hozzád csapódtak a csökött kis golyóid, hogy egy jót bulizzatok. De te összekeverted a szezont a fazonnal. Itt bizony nincs punci. Csak azt fogod kívánni, bárcsak puncid lenne. És akár egy pöcs, elkezdesz tökölni. Lankad az érdeklődésed. A két kis golyód veled együtt megy össze. Továbbá az a tény, hogy másolat van a pisztolyodra vésve. És az, hogy Sivatagi Sas 0.50 van az enyémre vésve. Sajnos további összehúzódásra készteti a díszes golyóállományodat. Hát akkor. Kapjátok be!"
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Heavyrain
őstag
Dehogy para
Ezekszerint az összeset megoldották.
Ha valaki vágyik a kihívásra,az még nyugodtan próbálkozhat,a többieknek itt vannak a megoldások:
QR-kód Első kép
QR-kód Második kép[ Szerkesztve ]
-
Wizard of Oz
aktív tag
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
Wizard of Oz
aktív tag
Hát küldd el privátban a megfejtést először. Eddig egy embertől jött csak.
A filmes feladványt zone fejtette meg, ismét gratulálok, íme a megoldások.
[ Szerkesztve ]
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
-
tomsolo
addikt
Kifejezetten "humán érdeklődésűeknek" szóló rejtvény volt-e...
01. Igen németül, visszafele agolul leírva
02. Ennyien ülnek Schobert Norbiék a kocsiban, ha leviszik a kutyát a Balatonra
03. Női nemiszerv kezdemény
04. Jeep Grand Cherokee
05. Ennyiszer ordította Higuaín nevét a Napoli közönsége
06. Ez van Barcelona előtt, és Újpest után
07. Ez a trolibusz indul az Erzsébet királyné úti aluljáróból
08. A bér jele
09. Egy dugás fele
10. Apple számítógép és Cannon fényképező is volt ilyen
11. Ilyen alakja van, ha egy nő szétteszi lábátUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
i2k
őstag
Nekem például 40-et oda, és 40-et vissza... ha valamit személyesen kell elintézni.
Mert ERSTE Bank fiók csak a megyeszékhelyünkön van.
Pénzt ugye lehet felvenni postán/stól és saját/más automatákon is...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Nuuvemen megvehető lesz. Olcsón.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bul07
nagyúr
Esetleg hátha maradt valakinek a nem plusz példányból, hanem az alap egyből
Nekem sajna nem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Processzor és videókártya váltás után nincs kép és billentyűzet.
- Kupon kunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest