Hirdetés
- gerner1
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
váááá ők a legjobbak!!!
tavaly meghaltunk félig a koncetrjükön!!! _Az bement pogozni, kicsit szétszállt, mire visszajött... ehe ehe remélem sportszigeten idén is lesznek. -
Junkie
aktív tag
Bodomra én is megyek ki ha lesz a szigeten meg főleg ha nagyszinpadon lesz nem szeretném vmi kis sátorba nézni...
-
Dilikutya
félisten
itt egy jó adag még
http://www.heavymetal.hu/default.asp?t=esemenyek -
Dilikutya
félisten
EFOTT: The 69 Eyes és a Danzig a külföldi fellépők.
ja és a Wantedon ott lesz az Argies is. nem tudom mennyire ismert, sztem nagyon jól nyomják. -
launcser
senior tag
kedvcsinálónak:
én pl. kinéztem még magamnak efottot, meg szin-t is
ott is lesznek, főleg hazai fellépők, nem olyan sok mint szigeten de hangulat lesz kb olyan
majd meg kéne nézni a kínálatot teljesen -
Dilikutya
félisten
Júniusban vekeri tavi fesztivál, a szokásos magyar fellépők mellett a Motörhead is eljön
-
Zsu_
senior tag
kicsit off:
Tudja valaki, hogy mikor lesz végleges Sziget-program? -
válasz
strike-force #39 üzenetére
Félig off:
Én maradnék az igazi zenénél, félre ne értsd a dolgot, de ezek a mai dízsék vhogy nem alkotnak maradandót. Ez mondjuk az én véleményem és nem akarok ebből flémet sem... maradjon inkább ez egy rock-metal topic...
on -
Ne csak rock legyen má' !!!!!
GLUGLU Fesztivál
2004. június 18-19., Mogyoródi Aquaréna
Fellépők
The Chemical Brothers LIVE
Groove Armada LIVE
Dub Pistols LIVE
Propellerheads DJ Set
Hybrid LIVE
Banco De Gaia LIVE
Lexicon Avenue LIVE
DJ Hyper
Adam Freeland
Freq Nasty presents the Video Nasty Experience
DJ Vibe
Plump DJs -
_Gudella
senior tag
ja és aug. 20 körül Hagyományos Ecseri Rockfesztivál (300 méterre lakom tőle
), ahol ha minden a terv szerint folyik fellépünk a bandámmal
-
TomDog
tag
Az én közeli ajánlatomBővebben: link
-
Loretto
veterán
sztem lassan lesz majd pécsen a rock maraton is.volt már vmelyikőtök?
-
Loretto
veterán
anathema szuper childrent még csakcsak meghallgatom.amugy az a baj hogy minden pesten van
-
_Gudella
senior tag
-
_Gudella
senior tag
Ja, Anathemára is akarok menni!
-
_Gudella
senior tag
Én ahhoz igazítom az egész nyári programot, hogy Children of Bodom-ra menni kell és kész! Aug 5 vagy aug 6 asszem, minnyá megnézem....
A CoF is érdekel, de drága, és asszem másra fogom költeni pénzt.
Sportszigeten meg Slipknot!
[Szerkesztve] -
válasz
#16741888 #20 üzenetére
Hát, akkor megismerkedem velük mp3 szinten... meg szvsz nekem elég lesz ez a 3 koncert, mert anyagilag sem állok fényesen, mert megvettem a Nightwish Collectors editiont, Nemo vinyl-t, Nemo DVD-t, és még jönnek Nightwish ritkaságok, amik nem hiányozhatnak a polcomról...
-
anulu
félisten
igaz, hogy csak (1 kivétellel) magyar zenekarok lesznek, de ha akartok egy jót bulizni, akkor Tokaj Hegyalja Fesztivál!! (www.hegyaljafestival.hu)
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Mezôtúr, Wanted fesztivál, jún. 30 - júl 4:
Tiamat, Ignite, Death Angel. -
rog
addikt
AERODROME FESTIVAL 2004
(wiener neustadt)
10.06.: Red Hot Chili Peppers, Die Toten Hosen, Pixies, Ill Nino, Life of Agony, Within Temptation, Hatebreed, Pungent Stench, Mnemic u.a.
11.06.:Metallica, Korn, Slipknot, H-BlockX, Mia., Lostprophets, Garish, Weakerthans u.a.
12.06. (nur im 3-Tage Ticket enthalten): Herbert Grönemeyer, Avril Lavigne, Black Eyed Peas, Söhne Mannheims, Eagle Eye Cherry, Jestofunk, Christina Stürmer -
anulu
félisten
részemről Bodom tuti!
nagy kedvencem, úgyhogy én ott leszek! CoF-ra is mennék, de a 7NNXP-mben manifesztálódott a koncertjegy ára...
már tavaly is felvetettem a Szigetes PH! talit. lehet, h idén lesz is belőle vmi? -
zsiga667
addikt
A Bodomra asszem én is kimegyek, a Summer Rocks viszont szvsz most nem lesz annyira jó, mint régebben. Gyakorlatilag Judas Priest + Cradle of Filth... Bár a Cradle egész jó...
-
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
Akkor PH-s tali a szigeten?
-
Sziasztok!
Aki kedveli a metál zenét annak jó híreim vannak!
Anathema - E-Klub, júni. 8-án, 3500 Ft
Cradle Of Filth - Summer Rocks Festival 2004, júni. 17-én, 5500 Ft asszem
Children Of Bodom - Sziget 2004, augusztus vmikor, napijegy ára
Szóval egy kis kedvcsinálónak szántam ezt a topicot, én tuti megyek mindháromra, esetleg vki innen a PH!-ról?
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest