- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Nem igazán, ezt telefonnal csináltam.
De ha a profi azt jelenti, hogy állandóan fényképezem a viharokat, akkor igen.
Amúgy 2 géppel tolom egyszerre általában, egy Nikon dslr-el és egy S21 Ultrával.Szerk.: most is kint vagyok, félelmetes vihar van itt, lassan 2 órája és még nincs vége.
-
MunezXBK
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
Jó kis idő volt arra.

-
Vakegérke
félisten
-
Drótszamár
őstag
Réthly Antal: Időjárási események és elemi csapások magyarországon 1801-1900-ig
1300 oldal, 100 év Jó olvasgatást

Felütöttem a közepén, csak egy kiragadott példa: 1839 szeptember 3. Ruszkinóc
Borzalmas jégzivatar pusztított, néhány perc alatt a jég az ablakokat, a háztetőket, a fákat , a terményeket tönkre tette, ui a későbbi aratás miatt a gabona még lábon állott. A melegebb helyeken, és az árkokban még harmadnap is feküdt a jég, nagy összefagyott darabokban.Van benne májusi fagy, villámárvíz, karácsonyi villámlás, jégverés, zivatar, eőzés utáni sziklaomlás, stb...
Régen is voltak nagy viharok, ma is vannak nagy viharok. A mostaniakról sokkal több infó jut el az emberekhez, ezért úgy tűnik, hogy több van.
-
Drótszamár
őstag
Persze, mert nem volt belőle ekkora médiahiszti.
Régen ha jött egy szlovéniából átcsusszanó szupercella, és szétcsomagolta Cseralakos települést, akkor arról tudott a szomszédos 3 falu, ma meg 5 perc múlva ott az indexen és az egész világ olvashatja.
Az 1924-es Bia-Vác tornádóról nincs fotó, ma meg egy apró nem mezociklonális tubát is lefotóz 3 ember mobillal.
-
Fr0z3n
őstag
Gondolkoztam rajta, de ilyesmire sajnálom a pénzt. Muternak vettem nemrég egy Samsung kompaktot, nem rossz a produkciója de inkább 2in1 eszközben gondolkozom.
Andris: Nem lő szebbeket, sőt.. Tudott nagyon pocsék minőséget produkálni. Viszont annak nagy előnye, hogy a záridő növelhető akár 30 mp-ig ha jól emlékszem, illetve az optikai zoomot nem pótolja semmilyen digitális. Kivéve ugye a lumia 1020, de nálam a wp nem alternatíva.
Remélem jönnek páran, akik aktívak lesznek a topikban. Szívesen néznék képeket. Bár ott a mobil fotós topik, de nem igazán erre a témára koncentrálnak. Elég idény jellegű ez a fajta fotózás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)