Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Vettem bele közben N-es noti wi-fi kártyát is, csak még antenna kellene hozzáJanR: Van még egy V5-131 11,6"-os "netbook" Ivy alapú 15W-os 1007u celeron proci a lelke, 1 hónapos, garis és annyit volt bekapcsolva míg felment rá a rendszer és keresztgyerek hétvégén megnézte 3X a kedvenc mesefilmjét rajta, de azt se adom olcsóbban
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JanR
addikt
válasz Mercutio_ #14754 üzenetére
Én meg eleve nem adnám el, ha nem lenne szükségem a PCI-E x1-s slotre Nagyon szeretem, mert kis méregzsák az egész, pici és mocskos gyors. Csak az alaplapi hangkártya komolyzenéhez egy vicc sajnos. Bár azon töröm az agyam, hogy egy Maximus VI impactot megpróbálok, azon elvileg valami supremeFX cucc van, jobb kondikkal.
(#14756) kovy29: Tényleg. Nagyon szeretem, miért, meglepő?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg szoktál komolyzenét hallgatni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #14756 üzenetére
Nem, de milyen jól hangzik.
Kétpón egyik idős házaspárra rásóztak Digi-s mobilsticket. Korlátozás nélkül 50-60kbit/sec a sebesség. Mondtam nekik, hogy van egy jó, meg egy rossz hírem, melyikkel kezdjem. A jó hír, hogy nem fog az 1GB-s adatforgalom lekettyenni, illetve a rossz hír is ez, hogy olyan lassú, hogy óborzalom. Rábeszéltem őket, hogy vigyék vissza, mert elméletileg nincs rajta hűség.
(#14758) kovy29 : A Metallica-nak volt egy koncertfelvétele San Francisco Symphony Orchestra-val, az kifejezetten tetszett.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Nekem egy kicsit az. Én metálból szeretem nagyon a szimfonikusokat.
(#14757) sephi: Nana!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #14758 üzenetére
Alapvetően, ha meglátsz, akkor jobban meglepődnél Nagyon szeretem a zenét, és idén végre sikerült egy elég jó hangcuccot vennem, de mint kiderült sajnos nagyon sz*r hozzá egy alaplapi hang. A volt x-fi titaniumom egy gyengébb hangcuccból kihozta ezt a minőséget.
Igazából mióta nem codozom aktívan, van időm mással foglalkozni és a zene lett most az egyik hobbim
-
Bjørgersson
félisten
Milyen zenéket szeretsz még?
(#14757) sephi: Metallicát nem szeretem.
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #14761 üzenetére
Mindent, tényleg. Nincs kifejezetten olyan amit szeretnék, Komolyzene, árián és operán kívül (ezeket kifejezetten utálom), rock, pop, house meg minden "leselehetírninevű" zene műfaj és annak alfajai. Nem igazán lehet beskatulyázni... mondjuk ami ezekben leginkább megmozgat az a dallamossága. A 3 hangjegyből álló track-ektől az Isten mentsen meg. Talán rap-et hallgatok a legkevesebbet.
-
robogos10
senior tag
maximum 40k ez a plafon
-
Bjørgersson
félisten
Pü-ben küldheted egy-kettőt kíváncsiságból, hogy mi a véleményed?
-
Mercutio_
félisten
Külső USB-s Xonar U1-ben nem gondolkodtál?
Én is arra jutottam, hogy valszeg eladom a mostani Xonar DGX-et ha VGA-t rakok a lapba és egy ilyen U1-en keresztül tolom a Superlux 681 EVO-ra a hangot.Nem kimondottan komolyzene, de én Michael Nymanra voltam rákattanva hihetetlen módon 10-15 éve, mellette Loreena McKennitt, Levellers, most meg az új Sting lemez ami nagyon megfogott.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #14764 üzenetére
Na most akkor én küldjek, vagy te küldesz? Nem igazán értem a kérdésed/mondatod.
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg, elszabtam. Én akartalak zaklatni, de te is küldhetsz nyugodtan, ha szeretnél.
-
smiti
veterán
Hello Mindenki!
Haldoklóban lévő pendriveról hogyan vagy mivel lehet az adatokat lementeni? Folyamatosan lecsatlakozik, még víruskeresést sem lehet rajta futtatni. A pen egy Kingston Data Traveller 111 16GB-os modell.
Sürgős segítség kellene, fontos dolgok vannak rajta.
Ha már zene: [link]
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #14767 üzenetére
Zaklass nyugodtan, de most este annyira nem érek rá ezzel foglalkozni.
-
F e Z o
veterán
Srácok, mi a különbség a két kártya között? Természetesen az árán kívűl gondoltam, én ugyanis nem látok semmit, ráadásul mind a két terméklink ugyanarra a gigabyte oldalra visz. 66604Ft és 51064Ft
H2O über alles!
-
-
embe
nagyúr
Csendesnek csendes, de mint írtam elkényeztetett az Aurum. És az a táp csendesebb volt. A ventik is mások benne, mármint a házban.. Persze nekem sem ez a táp az álmok netovábbja, de ezzel vettem meg, szerintem jó áron. A pár hónapos, és 12eFt.-ért vett Aurumot adtam +16eFt.-ot. 3 év gari, és zsír új, de olyan szinten, hogy minden full gyári kiszerelésben volt. Itt leírtam.
Majd lecserélem egy jobbra a tápra, pl. egy Be Quiet-re.Jó nehéz.
Linksys alatt ez jött rá. 2-3 fokkal melegebb mint a Corsairban volt. Az elejében a gyári 2 db,. 12 cm-es venti van, a seggében meg a Coollink.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #14761 üzenetére
Végre egy rokon lélek (legalábbis a Metálicát illetően)
Soha nem értettem miért hypeolják őket annyira. Miután kiálltak a Napster ellen anno mindenki előtt, még inkább ellenszenvessé váltak.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Elkészült az asztal a hétvégén, tulajdonképp a gép ugyanolyan pozícióba került vissza (két bútor közé szellősen):
Most ahogy ülök elkezdtem hallani egy alig hallható, ámde zavaróan magas frekvenciájú hangot, amit tuti, hogy venti ad elő. Csak BeQuiet-ek vannak benne, eddig nem hallottam hangjukat. A GTX660 TwinFrozr ventik kezdenék? Hétvégén ha lesz időm, hallgatózok, hogy az asztalon mellém felrakom a gépet.
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #14778 üzenetére
Nekem nincs velük különösebben bajom, egyszerűen csak nem hallgatok olyan zenéket, mint amit pl. ők vagy a többi régi nagy heavy/thrash banda játszik.
-
-
válasz Cheesy #14782 üzenetére
Én kihúztam a HDD-t,SSD-t,CPU hűtőt,mindet külön-külön,és a végén csak az maradt.
De elég halkan csinálja,csak engem zavar.
Meg csak bekapcsolás után 1-2 percig kb+ néha mikor netezés közben az egér görgőt mozgatom fel-le.Az én tápegységemre még van 1,5 év garancia,de nem hiszem hogy ezt hibának vennék,ezért megspórolok magamnak egy oda-vissza 60km-es utat.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
'85-ös vagyok 1999-ben ismerkedtem meg a rock/metal műfajjal és úgy kb. a következő 5 évben nagy lelkesedéssel hallgattam kb. csak ilyet Minden műfajt. Aztán valahogy vegyesedett az ízlésem, a mai napig meghallgatok egy-egy albumot.
Kevés zenét tartok a gyűjteményemben a gépen (8GB szerintem nem sok), valahogy az In Flames albumok húzzák a legtovább (2008 óta vannak az mp3 gyűjteményemben)perge666
Szerencsére nem a cicergés. Szerencsére...[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Ez lesz az,és örömömre szolgál hogy nem meghibásodás előjele.
Párom azt mondja hogy bebeszélem magamnak,sógorom sem hallja,viszont egyik cimborám megnyugtatott hogy a hangok nem a fejemből jönnek.Cheesy : Biztos hogy jó az hogy nem ezt hallod?
1 évvel idősebb vagy nálam,de azért remélem holnaptól nem kell csókolommal köszönni.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #14786 üzenetére
De sokat is hallgattam őket régen, aztán szép lassan eldivat
kurvultak. Az utóbbi két évben szerintem egyszer sem vettem elő őket, valószínűleg már nem is fogom. Idén viszont lesz új At The Gates album!As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cheesy
őstag
válasz Bjørgersson #14788 üzenetére
Hát, nálam A Sense Of Purpose albumukkal megálltak, a többi nem jön át. A Whoracle-Colony-Clayman időszak volt a kedvenc.
perge666
Dehogy kell
Azért jobb, mert ha cicergés lenne, az még őrjítóbb lennewww.vakbelmutet.hu
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Vigi kicsit több lesz a meló [link]
-
smiti
veterán
Helloka!
Bodz fórumtársat ismeritek?
Megbízható rendes srác? -
Mercutio_
félisten
Alul a kozmunkas életpálya model se gyenge
smiti: Valami whitefülü hifista, ennél többet nem tudok, a kivel ne uzleteljunk illetve kivel érdemes topicot gondolom már át nézted.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Igen ahogy Mercutio is írta füles témában lehet otthon, mert azokat szokott hírdetgetni. Legalábbis korábban több drágább fülest is hirdetett. A nagy fejhallgató topicban elég aktív.
Mit veszel tőle? Esetleg tudok segíteni? Napi szinten járok be Nyíregyházára....naponta kár többször is. -
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #14789 üzenetére
Nekem a 2000 utáni anyagaik egyre kevésbé jönnek be.
-
JanR
addikt
Ti ezt az új használt autó vásárlásnál használt törvény módosítást olvastátok? Elég kemény, főleg úgy, hogy idén akartam autót venni..
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ehhez kell hozzászokni. "A múlt évben forgalomba helyezett 70 ezer használt személyautóval és a fenti illetékátlaggal számolva ez körülbelül 2,8-3 milliárd forintos többletbevételt jelenthet idén az államnak"
A sok jogász .......... ( ide most nagyon csúnya jelzős szerkezetet gondolok ) a visszamenőleges atályú törvénykezésről nem hallott?
Biztos kell új stadionra, vagy valakinek be kell tömni a zsebét.... -
Vigneau
félisten
No, kártya átadva az új tulajnak, remélem beválik Neki. Ha nem, visszajön hozzám.
Viszont nuku dVGA, az iGPU meg rám hozta tegnap este az idegbajt... De már működöm újra, csak van, amit nem érek fel ésszel. Szóval VGA keresés: ON!!!
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest