Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Komoly elhatározásra jutottam: Apple-re váltok.
Ott legalább nem követ a Google.
Hardver tökéletes, 4S árak is már elfogadhatók.
5S is tetszene ha nem lenne rajta az új csicsa oprendszer. Vagy azt lehet "downgradelni" iOS 7-re?⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #12586 üzenetére
Az mondjuk nem ma kezdődött, már Vass Albi is azon mereng a Funtinelli boszorkányban...
Ja, nem rajongok érte, de az a trilógia tetszett.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
Durva képek. Így pusztítják az Amazonas-i őserdőt.
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #12580 üzenetére
Felébresztettem asszonyt, olyan röhögőgörcs jött rám. Pedig igyekeztem magamat vissza fogni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
b+, könnyesre röhögtem magam ezen
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
emiki6
veterán
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mercutio_
félisten
Itt a kicsike
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
emiki6
veterán
-
smiti
veterán
Lehet meggyőztetek? Kicsit variálni kellett a tápon is, de átalakult a konfig. Remélem már jó lesz így:
ASROCK B85M Pro4 - 17.500Ft
INTEL Pentium G3420 3.20GHz 1150 BOX - 14.990Ft
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX - 10.500Ft
Samsung SH-216 22x DVD±RW DL SATA FEKETE OEM - 3.500Ft
SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC (11222-00-20G)..34.500Ft
XFX 450W Pro-Series Full Wired (P1-450S-X2B9) 12.990Ft
TeamGroup Xtreem Vulcan 4GB [1x4GB] 1600MHz DDR3 .9.500Ft -
smiti
veterán
Kicsit elbizonytalanodtam, ugyanannyi pénzért lenne egy SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC
-
smiti
veterán
Hello Mindenki!
Alakul a kölök gépe. Szerintetek rendelhető vagy még finomítani kellene valamit ?
ASROCK B85M Pro4 - 17.500Ft
INTEL Pentium G3420 3.20GHz 1150 BOX - 14.990Ft
TeamGroup Xtreem Vulcan 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT - 18.500Ft
ASUS GTX650TI-1GD5 GTX650Ti 1GB GDDR5 PCIE - 34.500Ft ( 1500 Ft-al lenne olcsóbb a 7790 )
CHIEFTEC GPS-400A8 400W BOX - 9.500Ft
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX - 10.500Ft
Samsung SH-216 22x DVD±RW DL SATA FEKETE OEM - 3.500FtMindez menne az Antec P180 minibe és 1440*900-as felbontású monitor szolgáltatná a vizuális élményt.
-
szasanyi
félisten
Már többször megállapítottam, hogy egyesek csak azért hirdetnek, hogy hirdessenek mivel esetenként a tartalom alapján nyilvánvaló, hogy semmi esély realizálni az abban foglaltakat - ahogyan itt is ez a helyzet. De akkor sem értem mi értelme?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ehe, micsoda Synology reklámot kapott Vigi blogja.
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Beza, üzleti gépeknél a lehetőleg halk működés és a minél stabilabb és hosszabb üzemidő a cél
Tegnap összeraktam az új drágaszágomat , majd dobok fel pár képet, elöljáróban: Intel G1620 proci, 1 SSD, 1 HDD (by radi) alapjáraton 21W-ot eszik konnektorból
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
embe
nagyúr
válasz robogos10 #12560 üzenetére
Abban a gépben nem fogsz tudni, csak olyat beletenni ami most is benne van. Ezek a gépek nem arra lettek tervezve, hogy tuning csúcsokat döntögess vele, már csak a korlátozott hűtési lehetőség és áramellátás miatt is. Szerintem.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz robogos10 #12552 üzenetére
A gyereknek egy DELL 775SF van. Abban sem lehet húzni.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
emiki6
veterán
válasz Cheesy #12549 üzenetére
Pff... Mentem le fekete pályán (persze azon nincsenek szakadékok meg "lavinák").Vicces, amikor állsz egy helyben keresztbe a lejtőn majd teszel egy kis-rövid-gyors kanyart, megint keresztbe fordulsz és csúszol 5-10 vagy még több métert, pedig fékezel mind 2 síléced élével (persze ha jég van az mit sem ér). Most így feltörtek az emlékek. Nagyon meg tud izzasztani egy olyan pálya. De jókat lehet röhögni azokon, akik elesnek, és egy rossz mozdulatot sok bukfenc és csúszás követ Persze amikor te buksz, akkor nem olyan vicces
Kéne valamikor megint síelni menni, csak nem olcsó mulatság... (viszont nagyon jó)
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #12552 üzenetére
Nem csak alaplap függő a dolog. Milyen chipset van rajta, milyen bios, és milyen proci.
üdv, föccer
-
robogos10
senior tag
létezik olyan alaplap amiben nem lehet húzni sem a procit sem a memóriát?
-
Cheesy
őstag
1080-ra fel és nézzétek teljes képernyőn!!
1:00-nál még a szar is megállt bennem, annyira átéltemwww.vakbelmutet.hu
-
CoolMan
MODERÁTOR
Bocsi a gif-ért de nem hagyhattam ki ha már egyszer belefutottam...
-
Bjørgersson
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #12531 üzenetére
Ismétlem magam: Ha papíros garanciát, számlát tud hozzá adni
üdv, föccer
-
smiti
veterán
Írtam már neki, várom a válaszát.
Ami elrettent egy picit, hogy munkahelyének ez a Facebook Profilja: MasterPc -
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #12529 üzenetére
Ha papíros garanciát, számlát tud hozzá adni, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy lopott lenne.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ha tényleg garis, és tényleg papírral igazolja, adja hozzá a vásárlás számláját, illetve helyszínen ki lehet próbálni, akkor best buy. Ha lenne időm, illetve km az autóban elmennék érte. MEnnyi térhez ez a konfig? 120-150?
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
A napokban linkelt fehér corsair ram az iponon gyenge 7k-t drágult
-
Mercutio_
félisten
Csak a proci 70k, kizárt, hogy személyes átvételbe belemenjen, ez valami karácsony előtti szokásos átverés.
Cheesy: nekem megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesy
őstag
Nektek is használhatatlanul lassú a Hardverapró? Még a nyitóoldalt sem hozza be.
www.vakbelmutet.hu
-
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #12516 üzenetére
Van ilyenje is, úgyhogy nem tudom:
CPU:Intel Core i7-3820 3600MHz 10MB LGA2011
RAM:16 GB DDR3 / 1600MHz,
Alaplap: Asrock Fatality
HDD:3,5" 2TB SATA3,
OCZ 120GB SSD SATA3
Optikai meghajtó: Blu-ray író
VGA: HD 7870 2GB DDR5
LAN (RJ45):Gigabit LAN,
Audio:7.1 HD Audio + QSound,
Ház: Sharkoon T9 Value Black, pormentes ház, 600W
Garancia ideje: 24 hónapár: 70.000ft akcios
Csak el kellene menni Hajdúszoboszlóra.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #12513 üzenetére
Persze, nem nagy távolság, viszont már hányni tudnék ettől a kis távolságtól is, bölcsis korom óta teszem meg naponta oda-vissza. Ezért is akartam idén koliba költözni, aztán nem jött össze, viszont úgy néz ki jövőre egyik cimbimmel lesz egy másfeles albink a Nyár utcán.
Derecskén 0 baráti köröm van, mivel ugye már bölcsibe is Debrecenbe jártam, a lakókörnyezet meg hát.. ilyen dolgokról nem illik a fórumon beszélni.
Egy a lényeg, én minden áron be szeretnék költözni, annyira utálom ezt a szeméttelepet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #12512 üzenetére
Kocsival nem távolság Dercsi-Debrecen, ha jó a társaság és a lakókörnyezeted szerintem nem éri meg beköltözni, ha viszont Debrecenben alakult ki a baráti köröd és sokat vagytok együtt talán van értelme pl. közös albit kipróbálni (legalább lesz miért megutálni 1-2 arcot egy életre )
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #12511 üzenetére
Értem főnök. Én meg pont odavágyom, bár néha már Debrecen is sok nekem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #12510 üzenetére
Fiatal voltam és bohó nők, jobb meló, fősuli, meg picit uncsi is volt kulturális szempontból
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #12507 üzenetére
Inkább Debrecen, mint Nyíregy
Első 29 évemet Debrecenben töltöttem, szóval nem vagyok az a(z t)ősgyökeres pesti de tényleg amíg nem él itt valaki nem érti milyen problémákkal szembesülsz ebben a nagyfaluban[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #12504 üzenetére
Ha Pesten/közeli városban dolgozik, de aki helyben annak 15-30 perc és ezt heti 5x 48 héten át számold ki mennyi a difi.
Mintha +2 hét szabid lenne.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mercutio_ #12503 üzenetére
Ugyan már, a "vidékiek" is buszoznak legalább ennyit a helyközi és helyi utazással együtt.
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #12500 üzenetére
Nagy eséllyel el tudják adni helyben ezért nem postázzák, a vidéki hirdető piaca kicsi ezért ha el akarja adni be kell vállalnia a postát.
Bp-n egyébként is sok embernek kevesebb a szabadideje a melóbajárás miatt (én is napi ~2 órát bkv-zom)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest