Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidow
csendes tag
Köszi a tippet! megnézem ezt a monitort. Nekem is baromi fontos a frissítés, és ilyenről még nem is hallottam hogy 120-at tudna egy monitor ilyen felbontáson! Bár a philips-hez sosem volt nagy bizodalmam, de talán tud jót is csinálni..
a tftkkel mi a baj? igazából ha csak azok lennének akkor semmi baj nem lenne velük, csakhogy igazán úgy érzem hogy a hely miatt és a kevesebb sugárzás miatt érné meg ilyet venni. viszont az új crt-k is elég keveset sugároznak. A tft viszont sokkal drágább, és bár sok fajta létezik egyik sem tud mindent (pl jó frissítés és jó beláthatósági szög, vagy szép képek a filmeknél, vagy mély fekete stb.) és 3szor annyit fizetni egy olyanért ami nem biztos hogy jobb is lesz, csak úgymond modernebb ,s divatosabb. de lehet h nincs igazam...
akkor irjatok!
a vx924-ről pl egy külföldi oldal
http://graphics.tomshardware.com/display/20050602/viewsonic-01.html
kiemelte, hogy bár játszani jó, filmnézés közben nem vmi jó a képe. S bár nem tudom mennyire helytálló a tesztjük ( a Tiedhez képest) kritizálták a 4ms valódiságát. A végkifejletben azt irják h a vp191b-t joban ajánlják általános célra.
Ja amúgy a magasság állítás is szúrja a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor irjatok!