Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalim
csendes tag
na legalabb latom h nem kifejezetten hibas nalam vmi...

ahogy utanaolvastam, leginkabb ugy tunik, h egy 8x agp-s alaplap jot tenne az ugymenetnek
erdekes ugyanakkor, h a hivatalos faq-okban azt olvastam, h az agp visszafele kompatibilis, es ez vonatkozik a verzioszamara is (nalam alaplap 2.0, kartya 3.0). tehat elvben mennie kene a dolognak, max nemileg visszafogottan. akkor most hol az igazsag? nalam annyi a soha nem latott grafikai anomalia h konyvet irhatnek belole
-
khalim
csendes tag
vki?

-
khalim
csendes tag
hello szagerto urak kene egy kis segitseg, halas lennek barmi jo otletert
lecsereltem a gef 4200ti kartyamat egy msi nx6600gt-re, ami azonban eleg problemasan hajlando csak mukodni:
1. nagyobb eroforrast igenylo dolgok mellett (jatek pl), bar egyertelmuen lathato, h hozza azt, ami elvarhato tole (effektek etc), viszont iszonyatos szaggatasba kezd, neha fagynak meg kilepnek a programok, ill egyes esetekben ocsmany kepi hatasokat produkal (nem rajzol ki texturakat, minden fekete v eppen fenyes, ilyesmi)). a 4200 ti-vel, bar nyilvan alacsonyabb beallitasok mellett, de gond nelkul szaladtak ezek a dolgok.
2. ha az uj kartya van a gepben, altalanossagban is lassabb, kell neki a gondolkodasi ido h elindotson programokat (bongeszo, akarmi)
driverek teren vegigjatszottam az osszes elkepzelheto kombinaciot, nem hinnem h ezzel lenne a baj
ket dologra gyanakszom, de sajnos nem ertek hozza annyira h ezt meg is tudjam allapitani:
1. az alaplapom ugy ket eves, es 4x-es agp-s, a kartya ugye 8x, bar ez a 4200-nel is igy volt
2. talan keves neki az eroforras, mert ugye ker sajat madzagot a tapbol. a tapom 400-as, a min requirement a kartyahoz hivatalosan 350, lehet h nem eleg neki a kakao?
persze barmi mas is lehet, nem vagom annyira a hardware temat.
elore is koszi barmi segitsegert es infoert
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Lenovo TAB M11 tablet
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest