Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #33264 üzenetére
Termeszetesen mindenki azt kritizal amit szeretne, csak mivel az Apple termekeibol az van, amit ok kiadnak es nem lehet masik eszkozre iOS-t/iPadOS-t (es hamarosan a T2 miatt mar MacOS-t sem) telepiteni, ezert szerintem nincs ertelme mashoz hasonlitgatni.
En is tokre szeretnek Android telefon aron iPhone-t venni, de inkabb maradnek a realitas talajan. Sot, iden akartam lecserelni az iPhone 13 Pro-m, de annyira semmilyen lett ez a generacio, hogy inkabb varok meg egy evet.
-
törölt tag
válasz hibavissza #33260 üzenetére
Szerintem ebbe kar belemenni. Ha valakinek van ra penze es tenyleg ezt szeretne/erre van szuksege, akkor megveszi nem pedig azon kattog, hogy bezzeg mashol ez olcsobb. Ha tenyleg ekkora problema akkor szerintem csak nem engedheti meg maganak az ember.
En szerintem csak a videok AirDroppolasaval siman megsporoltam mar azt a penzt oraberben, amivel az Apple tobbet ker hasonlo kepessegu Androidos telefonoknal.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #33256 üzenetére
+1 Ez a kulon portre mod dolog engem mindig is rettenetesen zavart. Kapcsolja be alapbol ha olyan meretu arcot lat a kepen ahol van ertelme bekapcsolni, de ne kelljen mar modot valtanom ha valakit gyorsan le akarok fotozni.
-
törölt tag
Ebbe az optical flow dologba durvan beleszaladtam. Az, hogy mennyire szamitasigenyes az meg oke lenne, de mellette konkretan teleirta az SSD-t cache fajlokkal a Final Cut Pro es ha nem hozza letre oket, akkor nem is tudja lerenderelni a vegso videot. Ha nem lenne itthon egy hasznalaton kivuli nagy HDD, akkor most nagyon nem orulnek. Mindenesetre megtanultam a lecket.
-
törölt tag
válasz hibavissza #33224 üzenetére
Az azert nem Apple Silicon scam, hogy egy mobil chipsetet hasonlitasz ossze egy desktop geppel es az elobbi elverzik. Konkretan a teljes M3 Max kijelzovel egyutt fogyaszt annyit mint az RTX 3070 magaban.
-
törölt tag
válasz hibavissza #33179 üzenetére
Egyszerubb lenne feltoltened valahova es belinkelned, mert igy kicsit olyan mintha egy vaknak probalnad elmagyarazni, hogy milyenek a szinek a festmenyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hibavissza #33175 üzenetére
Teljesen normális, elvégre két teljesen különálló mikrofonról van szó amik eltérö irányból rögzítenek. Nyilván ha nagy a különbség az már gyanús.
-
törölt tag
válasz Tuninger #33085 üzenetére
Igen, ez altalanos celra lehet eleg, de en harminc perctol tobb oraig szoktam felvenni egyhuzamban, itt meg elvileg tizenpar perc utan szokott overheatelni.
A cserelheto aksi a kesobbi javithatosag miatt lenne fontos. Az extra aksi elvileg csak a belso aksit tolti es nincs bypass charging, szoval ha a belso aksi megpurcan akkor lehet kukazni az egeszet.
Vegul ezek miatt maradtam a meglevo setupnal. -
törölt tag
Huh, nekem ezzel mindig komoly problémáim vannak, mert a témákat amiket felveszek nem lehet szépen croppolni. Persze valami kijön belöle, de meglepö módon a sima telefonnal felvett rossz minöségü videóimon mindig több az engagement mint a szépen megvágott croppolt videókon.
-
törölt tag
Koszi a pontositast! Azt hittem egyes gyartok kulon Europan belul is gyartatnak, hogy elkeruljek az adozast vagy benyelik ezt mint koltseg, de akkor tevedtem.
-
törölt tag
válasz nozs23 #32915 üzenetére
De, sajnos nagyon is van meg. Mentek pletykak, hogy eltorlik, de ahogy neztem ez nem tortent meg.
Recording Limits -
törölt tag
Ezek nem tenyleges hardver limitek, hanem egyreszt szandekos termekkorlatozas masreszt eltero vamkategoriaba tartozik EU-n belul a videokamera es a fenykepezogep (ami 2024-ben ez azert eleg vicces), ezert szorakoznak a gyartok ezekkel a limitekkel. Nekem egy Lumixom volt 30 perces 4K korlattal es pont azert passzoltam el, mert az EU modellben meg a szervizmodos feloldassal sem lehetett tole megszabadulni.
-
törölt tag
Black Magic Cinema 6K kapott 40% kedvezményt. Az ünnepek miatt még nem sok helyen látszik az európai boltokban, de itt ott már látni. Gyakorlatilag használt áron lehet majd hozzájutni újonnan. A tippért cserébe felesleges Resolve Studio licenszt elfogadok.
-
törölt tag
Overhead (felülnézetes) videókat szeretnék löni, jelenleg tripodot használok, de mindig belelóg a láb plusz nem is teljesen vízszintes. Tudtok ajánlani valami megbízható állványt? Igazából egyelöre telefonnal lövöm, úgyhogy nem kell a világ minden súlyát kibírnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek