Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
válasz
sellerbuyer #798 üzenetére
Ok. En sajnos megis osszehasonlitottam. Mert ugye azt irtam hogy a 60d fenyerzekenysege nem olyan jo mint pl az 5d mk2 e. A'la suzuki nem olyan jo mint egy ferrari. bar szinten nem kotekedeskepp de azert ez kisse tulzo pelda. Mert a suzi ugye also kategorias kis auto, a ferko meg egy szuper sportauto, mig a 60d egy mid range cucc, az 5d mk2 meg egy pro/felpro gep. A ketto kozott nincs akkor szakadek mint a suzi es a ferki kozott. Szvsz.
Meghat a neten azert megis akad par hely ahol osszehasonlitjak, meg par ember is. Merthat aki beleugrik a dslr vilagba es epp nem tud venni egy 1dx-et vagy hasonlo profi gepet, azok szvsz a legtobbszor megnezik hogy az o altaluk valasztott gep mit tud es adott esetben mi lenne egy esetleges kovetkezo fejlesztesi potencial mint a folyamatos fenntarhato fejlesztes egyik epito eleme, mar aki foglalkozik vele es kitartasa van, es elnezve a hozzaszolasaidat meglepodnek ha ezt a gondolatmenetet on-on peldakent cafolva megjegyzes hianyaban figyelmen kivul hagynad. De te tudod, hisz nem vagyunk egyformak.Nyilvan tudom hogy barmit ra lehet programozni egy gepre hogy kiirja nagyon jol hangzoan h 512024es isoja van, mig a mark2 1600iso n is tisztabb kepet ad. Nyilvan azzal is tisztaban vagyok hogy a 60d nem egyenlo mark2 vel, mert az egyik masik gep mas meretu lapkaval, szoftverrel stb. De attol meg hogy minosegbeli kulonbseg van a ket gep kozott szvsz nem alaptalan egy mind minosegbeli mind felhasznoli praktikussagi osszehasonlitas hiszen itt dslr videozasrol van szo es nem fotozasrol ahol sokkal inkabb gondolnam EN az osszehasonlitast ubfair-nek.
A nikonhoz sajnos nem ertek, tapasztalatom is csak legenda, youtube, vimeo. Eoshd, nofilmschool forum alapu. Ezek alapjan elkepzelheto hogy nem tudok objektiv mercet felallitani egy kvazi versenyben. Ezt bocsassa meg nekem a firum, annak fenyeben hogy en ezt a legtobb esetben jelzem. Azt hogy mi ertelmetlen es mi nem szvsz nagy batorsag megitelni hisz a legtobb dolol ami a vilagot elorebb vitte mind anno ertelmetlen volt, es itt mist elnezest kerek a nagykepu metaforaert, de az pelda erzekeltetesenek expeditv oltaran kellett aldoznom. Persze nem celom senkit meggyozni, csupan a velemenyem irom le, osztom meg, hisz ezert hivtam eletre ezt a topikot. S egyben orulok is hogy van benne elet, velemeny kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpársportok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest