Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cocka veterán válasz  Castell

üzenetére Castell

üzenetéreEz azért szokott ultragáz lenni, mert ha az fps is különböző, akkor kb. az életben nem lesz normálisan ráigazítva. Csináltam én is ilyet, megkerestem az eredeti videofájlt, hang leszedve, az eredeti verziót frame-re pontosan odaállítottam, ahol a magyar verzió kezdődik plusz véget ér. Felírtam a frame-ek számát, csak ugye az a probléma, hogy a keyframe-ek miatt nem vágja el pontosan, szóval muszáj újrakonvertálni. Úgy már fixen csak az van kivágva, ami kell, bár a magyarba még így is került a vége után felesleges rész plusz a csatornák jó szokásához híven szépen végig se várják a stáblistát stb.. Hangfájl is millisecre lebontva szétvágva, ahogy kell, összeilleszted és bukó. Ha megpróbálod lineárisan utánaigazítani, egy ideig jó, aztán megint nem jó. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Windows 11
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő