- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Castell #8258 üzenetére
Ez azért szokott ultragáz lenni, mert ha az fps is különböző, akkor kb. az életben nem lesz normálisan ráigazítva. Csináltam én is ilyet, megkerestem az eredeti videofájlt, hang leszedve, az eredeti verziót frame-re pontosan odaállítottam, ahol a magyar verzió kezdődik plusz véget ér. Felírtam a frame-ek számát, csak ugye az a probléma, hogy a keyframe-ek miatt nem vágja el pontosan, szóval muszáj újrakonvertálni. Úgy már fixen csak az van kivágva, ami kell, bár a magyarba még így is került a vége után felesleges rész plusz a csatornák jó szokásához híven szépen végig se várják a stáblistát stb..
Hangfájl is millisecre lebontva szétvágva, ahogy kell, összeilleszted és bukó. Ha megpróbálod lineárisan utánaigazítani, egy ideig jó, aztán megint nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest