- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Aktív témák
-
deedee
őstag
lehagytál,nekem csak nyóóócvan giga lapul a ház mélyén.
a videószerkesztő progiknál/általában/vannak standard/vcd,svcd,avagy mpeg1,mpeg2 stb/ és a custom/szabad amit akarsz:nagyon nyers fordítás/ felbontási beállítások.szerintem próbáld ki a ulead studio 6-os verzióját,ingyenes demót sok ujsághoz mellékeltek anno,ráadásul a demó mindent tud,csak időkorlátos./nekem szerencsére patc-elt,vagy mi.pecs...pacs...szóval feltört verzió, na!/
az általad felsorolt progikat nem ismerem,de van még pl.:dvd movi faktory,power director,stb,szóval rengeteg. általában a demókat is jól lehet alkalmazni.szerintem ki kell próbálni minél többet és ami beválik,annak kell megvenni az eredeti verzióját,ha van rá sok-sok lóvé.bár nekem,mint ahogy már fentebb írtam a ulead-nak a feltört demója van és házi dvd-ket csinálok vele komplett menüvel,felitatokkal,effektekkel stb.ennél több egy sima otthoni felhasználónak felesleges.ja és lehet más zenét,hangot is hozzákeverni az eredeti házivideóhoz.
és ezzel a uleaddal a bevitt anyag akár szinte teljes minőségében is megmarad.ha dvd-be dolgozod át a házivideót/digitális kameráról beszélek/ akkor a bitrátát egészen 6000kbit/sec-re is tudod állítani és az már nem olyan rossz!!!ugye??
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest