- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- weiss: Pant* rant
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Értem. IGen, az svcd előnye ez, viszont nekem az is jó, ha számítógépről teszem a tv-re. Nem tudom, ugyanis, mikor veszünk majd asztali dvd-t, és úgyis mindig megy a gép... :)) Viszont majd külföldi barátoknak akarok küldeni egy cd-t, akkor azt svcd formátumba fogom rakni, ha azt minden dvd olvasó látja.
-
DrSoul
őstag
Kösz a választ!
Nekem a kamerával a CD-n a következők vannak: ArcSoft Photoimpression 3.0, Panoramam Maker 3.0 és PhotoMontage 2000.
Majd talán ezeket is kipróbálok, bár van valahol újságos CD-m is, ott is biztos lesz valami. Amúgy a vinyó, amire viszem az anyagot, az 120Gb-os... :DDD
De nincs valami olyasmi, hogy az XP egyszerre csak 4GB-ot tud felvinni? Valahol hallottam valami ilyesmit, de lehet, hogy valalmivel kutyulom... :))
Amúgy a MovieMakerrel nem lehetett kiválasztani a felbontást: ha rámentem, hogy AVI, akkor automatikusan kiírta, hogy 756xvalamennyi, most nem emlékszem, gondolom 500valamennyi.
Ezek szerint más progikkal be lehet állítani a pontos felbontást? -
DrSoul
őstag
Igen, köszönöm, most tudom, hogy te hogy csinálod :DD
De én továbbra is kérdezem, hogy digi kártya nélkül (nekem a firewire kábel az Audigy-ba megy) mik a lépések. És nem csináltam-e rosszat, tehát átállítottam mindent, ami a file mentését érintett: a Temp könyvtárból a nagy vinyón inkább adtam neki egy új mappát, a végleges file-t is ide menti, ill. az elérési út is ez. Csak azért, mert default minden egyes paraméter más volt (tehát más elérési út, más hely a kész file-nak, más hely az ideiglenesnek...).
És kérdésem, hogy az avi formátumnál van-e jobb, és normális-e, hogy nem olyan szép... de kicsit feljebb ott vannak a kérdéseim :))
Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest