Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Kösz a választ!
Nekem a kamerával a CD-n a következők vannak: ArcSoft Photoimpression 3.0, Panoramam Maker 3.0 és PhotoMontage 2000.
Majd talán ezeket is kipróbálok, bár van valahol újságos CD-m is, ott is biztos lesz valami. Amúgy a vinyó, amire viszem az anyagot, az 120Gb-os... :DDD
De nincs valami olyasmi, hogy az XP egyszerre csak 4GB-ot tud felvinni? Valahol hallottam valami ilyesmit, de lehet, hogy valalmivel kutyulom... :))
Amúgy a MovieMakerrel nem lehetett kiválasztani a felbontást: ha rámentem, hogy AVI, akkor automatikusan kiírta, hogy 756xvalamennyi, most nem emlékszem, gondolom 500valamennyi.
Ezek szerint más progikkal be lehet állítani a pontos felbontást?
Aktív témák
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest