Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Azt nem lehet tudni, hogy mikor kerülnek bele a kukába, és hogy mikor találják meg.... Még belegondolni is rossz, szerintem belefér a kategóriába.....
És egy kis politika, nézetektől függetlenül, csak a poén nagyon szellemes:
Kérdezi a gyerek az anyukájától:
-Anya! Te kire fogsz szavazni?
Erre így válaszolt az anya:
-Fiam, én nem szavazok senkire! Győzzön a "Jobbik" !Up the Irons!
-
buherton
őstag
Ez nagyon komoly, ez.... Nagyon komoly, hát de szóval ez... THX
- Mit hallott legutoljára Terminátor?
- Hejj dikk mán szinesfém…tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
klepto
addikt
Aúúú, ez aztán a beugratás
A 100x a félrevezetés, az ez évi dátum-születési idő=életkor...
Hogy erre miért nem jöttem rá a szöveg alapján
Minden esetre grat annak, aki ezt így szövegbe foglalta, nagyon ügyesen elterelte a felületesebb matematikához hülye (pl. én) emberek figyelmét a lényegről
Mellesleg jövőre is használható marad a képlet (miért is ne lenne az), csak az 1756-ot kell kicserélni 1757-reHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest