Hirdetés
Aktív témák
-
snowflake
tag
válasz joghurt #1459 üzenetére
És ami kimaradt a FAQ-ból:
Q: Milyen káros mellékhatások léphetnek fel, ha gyakorlat közben elalszom a képernyő előtt?
A: Nincsenek káros mellékhatások, mivel ilyenkor a gömb érzékeli az Ön által sugárzott alpha hullámokat és automatikus kikapcsol.
Q: Mit csináljak ha nem érzek változást több gyakorlat elvégzése után sem?
A: Amennyiben több gyakorlat elvégzése után sem érez semmiféle minőségi javulást, úgy ez esetben az Esc illetve az Enter billentyűk egy kézzel történő egyszerre lenyomásával nagyobb dózissal végezheti a gyakorlatot. (Figyelem ez szédülést okozhat!)[Szerkesztve]
-
sharpapa
senior tag
A következő már az lessz, hogy bérelni kell meg ilyesmi. Amerikában valamelyik elmebetegnek sikerült 1 milka dollárért eladni egy szendvicset, mert azt állitotta hogy amikor beleharapott, a szűzmária képét látta! Kipróbálnám ugyanezt egy wc-vel, kiváncsi lennék a reakciókra....
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
bmx powa
tag
ez odaba*z!!!!!! ez a gyerek nem normális...ezek tetszettek legjobban:
Egy időben, egy számítógépről hány ember nézheti a gömböt úgy, hogy annak gyógyító ereje ne csökkenjen?
- A fejlesztés jelenlegi szakaszában csak egy fő. Tervezem, hogy a GYWG 2.0-s verziójában már két fő is nézhesse, ám ez még odébb van.
Letölthetem-e, lementhetem-e a Gyógyító Web Gömböt?
- A GYWG-t ugyan le lehet tölteni, ám akkor elveszíti energetizáló képességét. Ezért fontos, hogy mindig erről a weboldalról gyógyítsuk magunkat a gömbbel.
bazzeg, ha letöltöd, akkor elveszti hatását. ha többen nézitek, akkor szétoszlik a zenergiája, és nem gsyógyít. de a 2.0-ás verzsön erősebb sugarakat bocsájt ki, és ezt lehet többen is nézni, te ez még odébb van..
TECCIKÉRTENI?!?!?!?!?!?!"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
MyKonzerv
senior tag
válasz joghurt #2744 üzenetére
na én ilyen tanár diák szexről hallottam többfélét
1. csaj vizsgázik, nem tud szart sem. betesz egy 5000-est az indexbe, majd miután visszakapja döbbenten látja, hogy a vizsga 1-es és az indexben ott a 4000 visszajáró
2. csaj megbeszéli az előadóval, hogy felmegy hozzá este, hogy lebeszéljék a másnapi vizsgát. a lakásán az oktató rendesen megdolgozza a csajt, úgy válnak el, hogy másnap az ötös meglesz.
másnap vizsga. csaj bemegy, megbukik. csak pislog, hogy mivan, amikor is mondja a tanár, hogy lessen bele az indexbe. az indexben pedig benne van egy 5000-es (ötös)
meglepne ha igazak lennének
ps: sőt a politológia tanáromról hallottam, hogy már vizsgáztatott messengeren. monnyuk ez még hihető, de elég nagy madár kell legyen ehhezHalott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
Ultram3jor
senior tag
válasz joghurt #3108 üzenetére
Tényleg, a metroba hogy nem folyik be a víz?
Bocs, a vicc elmaradt:
Egy nap a nyuszika vígan szalad az erdőben, amikor egy fa tövében meglát szivarozni egy szarvast.
- Mit csinálsz? Megbolondultál? Egy ilyen szép napon, a jó levegőn mérgezed a tüdődet? Gyere inkább és szaladj velem, hogy oxigénnel teljen meg a tüdőd!
- Igazad van! - mondja a szarvas és elkezd szaladni a nyuszival.
Amint szaladnak, meglátják a rokát, amint az orra kokainba lóg.
- Hé te! - mondja a nyuszika. - Itt a természetben kokainozol? Gyere inkább, szaladj velünk, hadd teljen meg a tüdőd oxigénnel!
- Igazad van! - mondja a róka es elkezd ő is rohanni a többiekkel.
Egy kicsit kesőbb találkoznak a farkassal, amint épp egy injekciós tűt tart a kezében egy adag tiszta heroinnal.
- He, itt a termeszet lágy ölén akarod szétdrogozni magad? Gyere inkább szaladj velünk! - mondja a nyuszika.
- Menjetek a fenébe! - így a farkas. - Akárhányszor a nyuszika beszed egy kis extasyt, nekünk rohannunk kell az erdőben?
[Szerkesztve]Üdv, Dávid
-
peterszky
őstag
válasz joghurt #4418 üzenetére
a második az nagyon jó
Romániában meg akarják építeni a világ legnagyobb stadionját, de nincsenek meg a szükséges források, ezért Európától kérnek adományokat. Minden országból érkezik adomány, az egyetlen kivétel Magyarország. A román miniszterelnök felhívja a magyart, hogy miért nem küldött semmit. A miniszterelnök válaszol:
- A telek nem volt elég?What else you gonna do on a Saturday?
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest