Hirdetés
Aktív témák
-
kgb87
tag
válasz #64791808 #29 üzenetére
Felhívás
Az Eagle Rock középiskola diákja nyerte el az első díjat a egyik Középiskolai Tudományos Konferencián. A dolgozatával azt akarta bemutatni, mennyire rá vannak már hangolódva az emberek a tudománnyal való handabandázásra, és a környezet lerombolásától való félelemre. Elkészített egy felhívást a dihidrogén-monoxid vegyület betiltására, és utána megnézte, mennyire tudja meggyőzni az embereket, hogy aláírásukkal támogassák. A betiltás támogatására a következő okokat hozta fel:
1. a vegyület erőteljes izzadást és hányást képes okozni,
2. a savas esők egyik fő komponense,
3. gáznemű halmazállapotban égési sérüléseket okozhat,
4. nagy mennyiségű belélegzése fulladást okoz,
5. hozzájárul a természet eróziójához,
6. erősen csökkenti az autófékek hatékonyságát,
7. kimutatták rákos daganatokban.
A diák 50 embert kért fel a betiltást sürgető felhívás aláírására. Negyvenhárman aláírták, hatan azt mondták, hogy még gondolkodnak, és mindössze egy tudta, hogy a vízről van szó."Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
-
VladimirR
nagyúr
válasz #64791808 #42 üzenetére
nem magyar....az kesobb volt asszem.....vagy ha elobb is, nem az hiresult el
a crazy frog pedig nem banda, hanem egy csengohang ''medianeve''
tovabbi info => Bővebben: link, Bővebben: link, valamint Bővebben: link
a video egyebkent valoban hatalmas, en elsore ugy 10-15 alkalommal neztem vegig egyhuzamban....sokkot kaptam.... -
neduddki
nagyúr
válasz #64791808 #29 üzenetére
HI!
Kipufogo????
mejjik evfojjam???
udv
neduddki
p.s. de hogy nehogy meg legyek fenyitve akkor meg egy tortenet a KOzlekkar eletebol:
GYarlatogatas/nyari gyakorlat egy ipari uzemben, fomernok eloadast tart:
-Nalunk ojjan jol vannak kenve a gepek tengejei, hogy a cos(fi) az leglabb egy, de inkabb tobb:- )))
valahogy igy hangzott a tortenet akkoriban:- )))
megeyk meg iskeresem a kipufogoimat:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz #64791808 #41 üzenetére
HI!
NA akkor KOzlekarozzunk!
Vmikor a nyolcvanas evekben mikor a 49e meg villamso volt, a szobatars lefekszik aludni majd hajnalabn arra evred, hogy vki istentelenul veri az ajtot, mert benenfeklejtette a zarbana kulcsot...
- JOzsi engedgy be - halatszott az ajtn kivulrol - megdoglom ehen!!!
- Bela Te em dogozol???
- De!
- Es hol van a villamos???
- Itt all a koli elott tele utasokkkal
Mert ez ugye a BArtok Belan Landler/Baros G/ koli elott zajlott.
/neveket megvaltottatk, nem annyura szemejji jogokra mint emlkezetkimardasra utalva/
Szinten villamos:
47/49 megerkezik a fovam terre, hangosbemondo:
- Fovamteri szabadido kozpotn, ezen az oldalon a kozgazosok szaljaank le, tuloldalon majd az egyetemistak:- )))
Szinten 47/49 Deakon, szinten regen
Villamso tele utasok ulnek varnak nezelodnek, jon egy feher palcas sotet szemuveges ember foltapogat a vilamsora beul az ulesbe csilingel ajtot zar majd elindul...
Szeritnem nem kell ismertetni hogy mi tortent a villamsoon:- )))
A fama szeritn el is titottak a kollegat jo idore:- )))
udv
neduddki
p.s. elmeletielg a ket utolso elkovetojet ismertem is SzPE monogrami ember vala ha igaz:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
erdey_a
addikt
válasz #64791808 #2263 üzenetére
Én is így voltam vele. Elsőre szakadtama röhögéstől, főleg amikor a monitort tapicskolta.
De megnézve 3x-4x már nem volt kicsit sem vicces és meg is sajnáltam az öcsköst, a bratyó búráját meg bucira kéne verni.
Ha valaki perecel egy nagyot a bringával elsőre az is megmosolyogtató, de hamar az ember arcára tud fagyni az a mosoly.
feise: Nem függ ez semmilyen élménytől. Néha én is beszopok ilyeneket és kiszabottul meg tudok iljedni. Pedig nem éppen ingerszegény a környezet amiben élek. Néha megtalálja az embert. Hidd el, van hogy az embert egy egyszerű ''huu''-val is meg lehet ijeszteni, ha elkapod a pillanatot.
[Szerkesztve]Vérboci
-
sasa311
veterán
válasz #64791808 #2322 üzenetére
MIt?Hol?Ki? Miért jövök én a képbe?
A férfiak olyanok mint a...
-banán: minnél öregebb, annál fonnyattabb,
-szabadság: sosem elég hosszú,
-időjárás: semmit nem tudsz tenni, hogy megváltozzon,
-turmixgép: van belőle egy, de sosem tudod minek,
-csoki: édes és mindjárt a csípődre megy,
-kávé: a legjobb belőle erős és forró, és nem hagy éjszaka aludni,
-reklám: egy szavát se hidd el,
-pattogatott kukorica: jó érzés, de csak egy kis időre,
-hóvihar: sosem tudod mikor jön, mikor megy el, és hány centit sikerül összehoznia,
-lávalámpa: mókásan néz ki, de elég sötét,
-parkolóhely: a jobbak már foglaltak, a maradék meg nyomorékoknak van fenntartva!!!Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Pala
veterán
válasz #64791808 #2327 üzenetére
aki életében először találkozik ilyennel, annál szerintem teljesen normális reakció, ha a fejéhez kap ijedtségében. Viszont mostanában elszaporodtak az ilyen ijesztegetős flashek, én már minden olyan játéknál, videonál gyanakszom, aminél közelről, odafigyelve kell szemügyre venni a képernyőt
-
sharpapa
senior tag
-
-
Thulcandra
senior tag
válasz #64791808 #2719 üzenetére
Próbálgathatod ezeket a mappaneveket is:
PRN, AUX, CLOCK$, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8, LPT9
egyik se fog menni, és nem csak XP alatt, más windowson se." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest