Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
őszintén szólva már nekem is a f.szom kivan azoktól az emberektől, akik állandóan osztják az észt rasszizmus ill. faji hovatartozás terén, és még egy viccen is úgy akadnak és vonyítanak, hogy már attól vagyok rosszul...
mert egy cigányos vicc beírása után már rasszista vagy és k.baszottul sérted az önérzetükben a cigányokat...ne nevettessük már ki magunkat.
ott vannak a szőkék is, rendőrök is, miattuk mégse rinyál senki, szóval ezt a k.rvanagy divatolást, ami manapság megy (''én azért is megvédem a cigányokat'') be lehetne rekeszteni.
ha nem tetszik, akkor ne olvassa, ne nézze, ne szóljon hozzá, koccanjon el valamerre máshova...
köszöntem. -
-
BLiNk3r
senior tag
Tomcat blogjában találtam ezt: Bővebben: link
''Höre egy igazi rapper. Kattints a képére, és meghallgathatod Rap a javából című számát, amit egyébként komolyan gondolt. SB kategória, ahogy Horasz barátom mondaná. (Sírok Bazmeg.)''
Megaszánalom a srác
Hallgassátok meg!
Aktív témák
- Diablo 3
- Politika
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest