Hirdetés
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Tomcat blogjában találtam ezt: Bővebben: link
''Höre egy igazi rapper. Kattints a képére, és meghallgathatod Rap a javából című számát, amit egyébként komolyan gondolt. SB kategória, ahogy Horasz barátom mondaná. (Sírok Bazmeg.)''
Megaszánalom a srác
Hallgassátok meg! -
-
BLiNk3r
senior tag
őszintén szólva már nekem is a f.szom kivan azoktól az emberektől, akik állandóan osztják az észt rasszizmus ill. faji hovatartozás terén, és még egy viccen is úgy akadnak és vonyítanak, hogy már attól vagyok rosszul...
mert egy cigányos vicc beírása után már rasszista vagy és k.baszottul sérted az önérzetükben a cigányokat...ne nevettessük már ki magunkat.
ott vannak a szőkék is, rendőrök is, miattuk mégse rinyál senki, szóval ezt a k.rvanagy divatolást, ami manapság megy (''én azért is megvédem a cigányokat'') be lehetne rekeszteni.
ha nem tetszik, akkor ne olvassa, ne nézze, ne szóljon hozzá, koccanjon el valamerre máshova...
köszöntem.
Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest