Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz milkabrams #3799 üzenetére
Elég nehéz megtartani fejjel egy ilyet. A fejhallgatoplázában lévőt legalábbis. A leírás szerint 300kg!
-
RedCactus
senior tag
válasz < CyberBob > #3822 üzenetére
Nagyon jó, de ez inkább fülhallgató...
-
RedCactus
senior tag
Ez a Sennheiser 4.50 mennyire lehet jó választás?
-
RedCactus
senior tag
válasz gordonfreemN #3955 üzenetére
Én most ezt a Blitzwolfot fogom kipróbálni, ha megjött angliából fele ennyiért.
-
RedCactus
senior tag
-
RedCactus
senior tag
válasz gordonfreemN #4028 üzenetére
Most hogy mondod, nekem is 100%-on van néhány óra használat után, de később már valósabb értékeket mutat. Jelzi úgy is, ha a hangerő le és fel gombokat egyszerre megnyomod, bár ez is csak hozzávetőleges értékeket mond. Pl több mint 12 óra van hátra vagy 2-7 óra.
-
RedCactus
senior tag
válasz gordonfreemN #4044 üzenetére
Ok! Csak gondoltam, hátha...
-
RedCactus
senior tag
válasz Narancs89 #4084 üzenetére
Sokáig volt nálam versenyben az alábbi három fejhallgató, szerintem jó választás lehet ebben az ársávban.
Edifier W830BT
Sennheiser HD 350BT
Mpow H12 Amazonról vagy Aliexpress-ről.Persze ezenkívül rengeteg más is jó lehet.
-
RedCactus
senior tag
válasz sinclair2 #4089 üzenetére
Nem sok értelmét látom a használat közbeni töltésnek, amikor 20-30 órát is elmennek ezek a bluetooth-os fejesek. Pont a lényeg veszik el ilyenkor, a vezeték nélküliség. Bár a 450-esem is tudja ezt én nem használom. Ha jack problémád van, arra meg jó lehet egy usb-s hangkártya.
-
RedCactus
senior tag
-
RedCactus
senior tag
Személyes tapasztalatom nincs vele, de a kérdező a lehető legolcsóbb megoldást kereste ami még megbízható minőségű és nem szempont a zenehallgatás. Arra meg tökéletesen megfelel. Pár hónapja futottam bele Bangoodon, akkor még 10000ft körüli árban volt. Youtube-on sok teszt van ott dícsérik.
-
RedCactus
senior tag
-
RedCactus
senior tag
válasz milkabrams #4202 üzenetére
Azt írja, Magyarországra nem szállít.
-
RedCactus
senior tag
válasz milkabrams #4208 üzenetére
Értem, köszi. Még így is megérheti, bár elég rizikós, hogy mit küldenek.
-
RedCactus
senior tag
Ha valakit érdekel, most akciósan 25990.- a Sennheiser HD 350 BT. Eddig olyan 35000.- volt. Szerintem ennyiért nagyon jó vétel.
-
RedCactus
senior tag
válasz Scarabeus #4263 üzenetére
Nem tudok mire gondolni, hogy nálad miért ilyen gyengék ezek a fejhallgatók. Az nem lehet, hogy maga a bluetooth-os eszközzel lenne a gond amivel próbáltad? Valami elállítódott, equalizer mondjuk... Jártam már úgy, hogy napokig tök sz@rul szoltak a fülhallgatómból a zenék mire rájöttem, hogy elállítva maradt a Samsung Sound Assistant-ban valami.
-
RedCactus
senior tag
válasz junkhead #4322 üzenetére
Nekem HD450-es van. Ez szinte ugyanaz, csak nincs hozzá vezeték. Nagyon jó kis fejhallgató, bár múltkor hallgattam a haverom AUDIO-TECHNICA ATH-M50XBT fejesét. Hát, ahhoz képest eléggé szűkös a tere és mintha fátyolos lenne a hangja. De addig nagyon elégedett voltam vele... Viszont a 350-es ennyiért szerintem jó választás.
-
RedCactus
senior tag
válasz Bagoly01 #5339 üzenetére
Szerintem a "Vezeték nélküli fülhallgatók" topikban jobban tudnak segíteni. Az új ára 50000Ft körül van, tehát állapottól függően kérhetsz érte valamennyit. Kérdés még a garancia megléte is.
-
RedCactus
senior tag
válasz Johnny194 #5487 üzenetére
Szerintem az Audio-Technica ATH-M50xBT lesz a te fülesed.
-
RedCactus
senior tag
válasz Johnny194 #5499 üzenetére
Azért ajánlottam, mert vezetékkel és egy normális DAC-al az amúgy is nagyszerű hangzást még tovább lehet fokozni. Szépen, precízen szól, a basszus is rendben van. A Sennheiser 450Bt viszont mosottabb, fátyolosabb hangzású és a vezetékkel való összekötés sem javít rajta. Önmagában nem rossz, de messze elmarad az Audio-Technikától.
Viszont ez szigorúan a saját véleményem, tapasztalatom. Tényleg fontos lenne valahol kipróbálni ezeket vásárlás előtt, annyira más-más lehet az ízlésünk. -
RedCactus
senior tag
válasz Johnny194 #5532 üzenetére
Én személy szerint nem vagyok elájulva tőle, de ahogy látom sokan dicsérik pl. a Sony WH1000XM3-at. Most 80 ezerbe belefér és van újracsomagolt is belőle. 30 napos elállással ki lehet próbálni, hátha neked pont ez a hangzás jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lightyear - befektetési app
- Gyúrósok ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyomtató topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest