Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tetsuo
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #2350 üzenetére
Szerintem számodra nincs megfelelő fejhallgató. De ha az ár nem szempont, akkor kettő is akad:
Sony WH-1000XM3
Bose QuietComfort 35 (Series II)A legújabb üdvöske pedig a
Beyerdynamic Amiron Wireless, amiről még nincs átfogó teszt és valóban drága - sajnos."Nem kellenek csilli-villi kezelőszervek pl. touch..." A touch a legundorítóbb dolog, de talán ezért is lesz egyre több termék tartozéka, megkerülhetetlenül. Autó, fejhallgató, mosógép...
[ Szerkesztve ]
-
Tetsuo
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #2417 üzenetére
Mi a véleményed a hangminőségről aktív zajcsillapitással és anélkül?
Mi a véleményed a késleltetésről videónézés közben (tv-n vagy PC-n)?
Mit gondolsz, strapabíró?
Köszi.Ha tudnék, megalapítanék egy érintővezérlés-ellenes (világ)mozgalmat.
-
OPiiPO
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2417 üzenetére
melyik Sony-t vetted pontosan?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Tetsuo
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #2420 üzenetére
Köszi!
-
soldi3r
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2645 üzenetére
Hat igen, de ez mar Bose arszint. Nem csak kicsivel dragabb, hanem a haromszorosa.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2647 üzenetére
Ezen a szinten mar sejtem, hogy vannak jok is, pl a Bose hihetetlen mertekben szuri a zajt.
Viszont utazashoz, cipeleshez, alvashoz en nem szannek 100 ezret egy fulesre, inkabb max 30-at. Igy kerdeses, hogy a Sony WH-CH700N, vagy egy ATH-M40X lenne a jobb.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2654 üzenetére
Akar en is lehettem volna
A Sony CH700N-en nem sokat, a WH-1000XM3-on egesz jo, a Bose QC35 kivalo. A Sennheisert neztem meg meg, HD 4.50BTNC, de az kenyelmetlen volt. A JBL E65BTNC pedig nem nagy durranas.
Meg az AKG N700NC-t szeretnem megnezni, aztan venni valamit.
De ha valamelyik kinai is van a CH700N vagy a JBL szintjen, akkor mondjuk 40-50 fontot megerhet nekem venni egyet dobalni utazas kozben. Megsem 100 ezer ft-on alszok, vagy epp ulnek ra.
4 verziorol olvastam itt-ott jokat, Mpow H10, TaoTronics BH040 es BH060, meg a iTeknic IK-BH002.E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #2657 üzenetére
Nekem nem tunt jobbnak. Azt a kettot mondanam jonak, ez teny. Viszont az arat egyik sem eri meg, sem a dragabbak, sem az olcsobbak.
E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest