Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A hangja nagyon tetszik mindkét esetben, bár én a legkevésbé sem vagyok vájtfülű hifista
. Talán zajszűrés nélkül egy kicsit szellősebb a hangkép, zajszűrés mellett kicsit szűkebb (lehet, hogy nem a megfelelő kifejezéseket használom itt, valahogy a tágasabb egy kicsit zajszűrés nélkül a zene) – de ez igazából csak akkor tűnik fel, ha otthon, csendes szobában kapcsolgatom ki-be az ANC-t. Vakteszten simán lehet, hogy elbuknám.
Késleltetést én nem tapasztaltam Mac-en sem YouTube, sem Netflix alatt. Telefonon szintén rendben.
Az utolsó kérdésedre így egy nap után nem igazán tudok hasznos választ adni. Masszív, rendesen össze van rakva, de megmondom őszintén, a fejpánt részen (ahol a méretet lehet állítani) kicsit több fémet vártam, ez a rész a korábban használt Beats Solo 2 Wireless-en masszívabb volt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest