Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
hát nekem a laing-om alaplapra van rákötve
ha nem babrálsz a pumpához akkor a kizárnám a kontakt hibát, azt nem nézted mikor nem indul el akkor megmozgatod a kábelét?
egyébként elinduláskor a legnagyobb a pumpa teljesítményfelvétele,
nekem asszem 10w-ot eszik a pumpám, szal sztem nem a táp a gondja a pumpád nem elindulásának
másik táppal vagy gépben kipróbálhatnádworkworkwork...
-
vedini
őstag
1. 939-ben sokkal jobban kijön a dual channel (esetleg 10-15% fps növekedés )
2. 2Gb-od van, az elég
3. nem kell kidobdnod, lenne rá vevő
mióta tönkrementek a ramjaim, azóta 1 db 1GB-os kingston alap memóm van 460-on megy cl 2.5-ben, játékok ugyan úgy mennek, igaz command & conquerből kilépve haldoklik a gép ameddig ki nem ürül a memória
[Szerkesztve]workworkwork...
-
vedini
őstag
hát, sztem hagyd a fenébe azt a pumpát, nehogy nagyobb kárt csináljon, esetleg vmi szakival megnézettedheted
különösebben nem ismerem az asetek pumpákat, de ha már problémád volt vele lehet érdemesebb lenne másik márkát nézni
nekem laing-om van, amin a tartály is fent van, több mint 1 éve semmi gond nincs vele (kopp-kopp)
remélem eztán sem lesz
asszem az első szériás laingok zörögtek, de a mostaniakkal semmi gond nincs, megbízhatóak
[Szerkesztve]workworkwork...
-
veterán
256megás club3d 9600xt eladó, dobozzal szoftverekkel, kábelekkel, cakklipakkli 9ezerért odaadom.
Ugyanitt 2*512 takems ram is eladó, ddr400-as, 2hónapos. Legyen ez is 9ezer. technikai oka van az eladásnak, az IS7-em nem megy 4*512 modullal csak kettővelどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
HaRdCoRe
aktív tag
Cooler Master UV Silent 12cm zöld ventiket tudok adni, ha érdekel! Odaadom, kipróbálod, ha kell kifizeted! Most cseréltem le őket kékre...
[ Szerkesztve ]
-
-
Tanya-
tag
Szerzel 1 db öntapadós papírlapot, ami fel van vágva kis négyzetekre, etikett vagy minek hívják. Laser nyomtatóval megnyomtatod azt a kis szöveget ami a mostani eü dobozodon van.
Blabla Kft készült 2007 érvénes 3 évig stb
Régi matrica lekapar új matrica feltesz s máris spóroltál 4000 ftot -
Male
nagyúr
Optiarc (NEC) AD 7170S van, ami esetleg eladó lenne...
Adatok, stb.Még közel 1 év gari van rá... ha érdekel, akkor majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest