Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz vviktor1 #18625 üzenetére
Szívesen megrendelem neked, de elötte fusd át az autós kamerák topc-ot.
Ahogy olvastam mostanság ez a kamera/eladó páros a favorit.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ra3
őstag
válasz vviktor1 #18622 üzenetére
konkrétan mit szeretnél tudni?
van rá egyébként saját topic, ott nagy valószínűséggel minden kérdésedre választ találsz.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Male
nagyúr
válasz vviktor1 #18167 üzenetére
Kékhalálozik? Ki kéne kapcsolni az automatikus újraindulást, aztán megnézni, hogy mire is panaszkodik...
...ha nem, akkor akár tápellátási gond is lehet, legalábbis nálam volt egy noti, aminek nem érintkezett rendesen az akksija, és az újraindulgatott ilyenkor.... igaz, mozgatásra tette.
Bár látom helkisnél kötött ki, ő majd megoldja akkor
-
helkis
veterán
válasz vviktor1 #18173 üzenetére
lehetséges a hw-es hiba, az hdd-vezérlő kezd megmakkanni, elmelegedett az alaplaptól, amikor 3-4x-re megmelegíted, addigra lesz kontakt még, de később már így sem. próbáld ki, hogy ráteszed hosszabb lekapcsolást követően a radiátorra (pl 35-40fokos legyen a gép) ha úgy elindul elsőre akkor jöhet az ellenteszt, ugyanannyi időre kapcsold le, majd tedd be egy fűtetlen helységbe (pl 15fokos legyen a gép) ha itt nem indul, vagy itt is 3-4-5-re, akkor az lesz a gond..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
JanR
addikt
-
helkis
veterán
válasz vviktor1 #16320 üzenetére
a sörök rendben lesznek, de másfajta szállítmány kellene helyette (coolerem asszem van polcon), hamarosan 5évesek lesznek a kölykök és valami party-t kéne összedobni.. privi menni fog..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
__Zs__
tag
válasz vviktor1 #13311 üzenetére
Szia!
Még nem tettem le róla, mert nem sikerült kipróbálnom.
Sajnos a Samsung telefonomhoz használandó util "OLE DB" hibával elszáll a kapcsolat létrehozása/konfigurálása során. 2 számítógépen kipróbálva is ugyanaz a hiba, ugyanakkor egy 3.-kon meg gond nélkül megy. Valamilyen Windows-os OLE beállítas/install (?) nem lehet 100%-os.
Sajna még nem találtam rá megoldást, de nem adom fel!
Üdv': __Zs__
-
válasz vviktor1 #12995 üzenetére
Magyarország hivatalosan értesítette az Európai Uniót az iszapkatasztrófáról, de segítséget még nem kért.
+ Szlovákiai mentők indultak hétfőn este Magyarországra, hogy segítsenek az iszapömlés által sújtott településeken az emberek mentésében.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz vviktor1 #12473 üzenetére
Egy Stabo XR100-al fülelek. Sajna az idő megviselte ezért 3-4MHz alatt vmiért nem akar műxeni, de repcsihez még pont jó. FIC(Flight Information Centres) a HungaroControl adja Bpről.
Érdekes, hogy 1-2 Bpi taxis társaság átjátszója is elhallatszik idáig.
Nem sok helyi frekit tudok, régen (pár éve) a helyijáratok rádiói, ill. a közútkezeló munkagépeit lehett hallani. Sajna évek óta nincs külső antennám, így elég korlátozottak a lehetőségek.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
JJános
addikt
válasz vviktor1 #11570 üzenetére
A Vatera nagyon tetű hely lett. Ha eladsz, akkor be tudod állítani, hogy a vevőid csak 99%-osak legyenek. Az alatt nem vásárolhatnak tőled. De ha veszel, semmit sem tudsz, csak alaposan át kell gondolni.
PH-n sajna a legtöbb emberke 0 visszajelzésű. Vagy esetleg 1,2. Ez kevés ahhoz, hogy merj lépni sztem.
Mondjuk annyiban jó, hogy adatok megvannak. Név, számlaszám, és mailok. Ez alapján a rendőrség megcsípi. Kevés vigasz, ha a pénzed nem kapod vissza.
Én is írtam a tagnak, hogy holnap megyek a rendőrségre. Azonnal írt. Előtte másfél hétig a füle botját sem mozgatta.
Ócsó mobil rack-et keresek. Ide legyen, gépbe szerelhető, és tábla csokit tudok felajánlani.
ArmanD.: Rádiós kell, vagy madzagos? Madzagost tudok 3-ért.
[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz vviktor1 #10210 üzenetére
köszöntem!
jövő hétre remélhetőleg visszakapom bele a rendes memóriákat (tracer), addigra meglesz az anyag is amivel be akarom vonni a jelenlegi UV-s narancssárga részeket.
majd akkor lesz az igazi.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
csibor
addikt
válasz vviktor1 #10192 üzenetére
Prémiumot,prémiummal kell hasonlítani.De pl golf2 & új polo,nagyjából azonos hely,tér kínálat,a golf a könnyebb pár száz kilóval.Vagy fogalmazunk úgy az új aló közép kategóriás autó 10 évvel ezelőtt felső közép,esetleg nagy autónak számított.A totalcaron csináltak is valami összehasonlító tesztet.
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz vviktor1 #10140 üzenetére
tavaly kifutott az N560 még egyik ügyfelünknek, tudtam akkor rendelni, asszem 70k volt!
a 25k tényleg nagyon szimpi, marhagyors kis PDA az N560, valamint igazi üveglapja van, és nagyobb is a kijelzője, felbontása mint vetélytársaié, bár nekem nagyon bevált (lassan 3 éve) a telós PDA egy Glofiish M700 személyében, mondjuk sokszor bonyolultabb, mint egy sima teló, de a többlet tudás kárpótol.. UFO1 rulez"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
-
madve
tag
válasz vviktor1 #10078 üzenetére
Gyerekek. Én már Úrkúton átéltem pár vihart (főleg télen...) de ez a tegnap esti szélvihar itt Győrben. A kerti bambusz ülőgarnitúrát úgy vitte mintha papírból lenne... Pedig jó nehéz a cucc...
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
Male
nagyúr
válasz vviktor1 #9914 üzenetére
Nyugodtan rakhatsz bele akár 2GB-osat is, megeszi a Type M, Type M+, és Type H kártyákat is... szóval tömören: Minden xD kártya belemegy.
kártya-támoagatási oldal a Fujinál.Szerk: Most látom priviben kérted, hát küldöm ott is
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Hybryd
tag
válasz vviktor1 #7404 üzenetére
Szia!
Összegereblyézve a prociteszteket, inkább fordított a helyzet - a 2180 nyers erőben is jobb lehet, más kérdés hogy nem feltétlenül éreznéd meg.
Az meg gondolom nem volt kérdés, hogy fogyasztásban és melegedésben utcahosszal vezetne.ITT pl. a D830 is le van maradva úgy 10%-kal a X2 4000-4400-as prociktól, a 2180 pedig utóbbiak tteljesítményét hozza, inkább felülről (pölö)
-
cimabue
tag
válasz vviktor1 #7403 üzenetére
Nem a vinyo adja a hangot. Hanem mintha egy kondi ciceregne baromi hangosan.
A gép hátsó feléből jön a hang.2180: nekem igaz kimaradt ez a sorozat, de szerintem csak úgy éreznél vmi jelentős változást, ha megrántanád a procit. (mondom én, az antituningos)
Én a 630-ról D925-re váltásnál sem éreztem a hussogást, most kipróbáltam egy c2d 7200-est, na ez már talán egy kicsit jobban pattog.
-
-
helkis
veterán
válasz vviktor1 #7320 üzenetére
engem is elkapott régebben ez a hév, akkor egy voodoo2-12mb-os társkarit vettem, nfs2-se 3dfx kiadást végignyomtam, carmageddon-t, unreal tournament-et de ennek is már lassan 7éve..
a gef4-tól kezdődően egyébként elég jó sebbességüek a wrapperek is, csak sajna a képminőség nem hasonlít az eredeti glide-osra.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest