Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
venember
tag
Den, megmondom őszintén, ezt át kell gondolnom...
szempontok:
- két gépünk van, eddig a nagyobból pakoltuk át a ''kisebbe'' a dolgokat (ez most egy 450-es Siemens-Nixdorf) - videokártya, memória - és döntően játék volt a felhasználás - néha hálózatban -
- a fenti dolgok a ''nagyobbikra'' vonatkoznak
- egy előző topicban a digitalizálás is szóba került és az volt a megállapítás, hogy a ''fenti'' gép bővítése nélkül külön digitalizáló kártya a célszerű, ki is néztem egy Snazzit, ezután ennek a gépnek digitalizálás is lenne a feladata (60 eFt)
- killer jó volt hozzám és egy részletes levélben kifejtette, hogy egy nem profi, de perspektivikus, általad is javasolt alkatrészcsere 110 eFt lenne (a bővítés után egy éves kifutással mindenre alkalmazhatóan); ez eddig 170
- az a véleményem, hogy nem a legújabb, hanem a bizonyítottan legjobb termékeket kell választani (csak én nem tudom többnyire, melyek azok :):), mindentől függetlenül jó lenne.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Filmvilág
- Fűnyíró topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest