- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
venember
tag
Den, megmondom őszintén, ezt át kell gondolnom...
szempontok:
- két gépünk van, eddig a nagyobból pakoltuk át a ''kisebbe'' a dolgokat (ez most egy 450-es Siemens-Nixdorf) - videokártya, memória - és döntően játék volt a felhasználás - néha hálózatban -
- a fenti dolgok a ''nagyobbikra'' vonatkoznak
- egy előző topicban a digitalizálás is szóba került és az volt a megállapítás, hogy a ''fenti'' gép bővítése nélkül külön digitalizáló kártya a célszerű, ki is néztem egy Snazzit, ezután ennek a gépnek digitalizálás is lenne a feladata (60 eFt)
- killer jó volt hozzám és egy részletes levélben kifejtette, hogy egy nem profi, de perspektivikus, általad is javasolt alkatrészcsere 110 eFt lenne (a bővítés után egy éves kifutással mindenre alkalmazhatóan); ez eddig 170
- az a véleményem, hogy nem a legújabb, hanem a bizonyítottan legjobb termékeket kell választani (csak én nem tudom többnyire, melyek azok :):), mindentől függetlenül jó lenne.
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Vallás
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- XPEnology
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest