Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
venember
tag
Ismételten jelentkeznék a topic 2. felvonásával, mint ügyfél:
Aki nem szereti a hosszú történeteket, ugorgyon... :)):)):))
Off2
Néhány esetben nálunk a cégnél az informatikusok kezdik már felismerni, hogy a rendszerek a felhasználók nélkül keveset érnek (amely személyek egyébként az informatikusokhoz képest egy alacsonyabb létforma szintjén tengődnek, imígyen mégis nélkülözhetetlenek), ezeket képviselném én itten a prohardverben, mint ügyfél :):):):)
Remélem, ezzel felpiszkáltam néhány kolléga íráshajlandóságát :):):)
On -
Den
veterán
Na jó, ha úgyis bővíteni akarsz akkor asszem hagyjuk ezt a konfigot ha ilyen problémás. El kell gondolni, hogy milyen mélységű megújúlást akarsz, és mit tartanál meg a gépből. Szerintem alaplap proci, mindenképp csere, memória is sztem, de ha ragaszkodsz a meglévőkhöz az is lehetséges.
-
-
Hacked_3940
csendes tag
Figyike... Nem kell kiabálni. Nekem van egy csomó progim, holnap részletesen megbeszéljük, hogy mik kellenek neked, milyen hardver telepítőid vannak, megnézzük mi van ezek közül neked meg nekem, és csak akkor látunk neki akárminek is, JÓ? Tessék megnyugodni. Egyébként, szerezhetsz 98SE-t és 2K-t is, ha gondolod. Játékra a 98SE tökéletesen megfelel.
Amúgy meg, nem kötelező bízni bennem. Én csak segíteni akartam. Nyilván én hülye vagyok hozzá, biztos elrontom. Akkor csinálja meg egy srác. Nekem aztán tök mindegy. -
Hacked_3940
csendes tag
Szia venember! :)
Jók azok az oprendszerek, amik eddig is vannak. Jól látom, hogy az NT-dnek semmi baja? Akkor elég ha licencelsz egy Win98-at. Távolról holnap megoldjuk, hogy át tudd másolni az adataidat és a játékmentéseidet az NT-re, jó? (Bár, ha az NT látja a hálózaton, csak fordítva nem megy, akkor egyszerűbb... na mindegy, holnap megbeszéljük :) Telepítőket szerezzél azokról a játékokról és progikról, amik most a gépen vannak, és szükségeltetnek neked. Várom az emilkédet holnap :)
Jó éjt, szia,
tsibe -
Hacked_3940
csendes tag
-
HEBI
senior tag
Nem vagy egyszerű ember, az mindjárt látszik. Látom nem bízol abban a bizonyos hardveres ismerősben. Keress valaki mást! Legközelebb szerintem vegyél egy ''gyárilag'' összerakott gépet, az drágább, de hosszú távon (3-4 év amire Te tervezel) megéri. De most keress valaki prohardverest a környéken és sürgősen mutasd meg neki a géped. Szerintem nem olyan komoly a baj amilyennek Te látod. Sok szerencsét hozzá!
-
venember
tag
Szerbusztok!
Jól elvagyok itten... :(:(:(
A továbbfejlesztéshez annyit, hogy az 50 eFt nem lehet elég (megnéztem a hétvégén az árakat :(), ennyibe egy profi, sokat tudó alaplap is kerül sajna; ezért visszavonnám a korlátot és a beruházásvédelmet tenném előbbre (vagyis hogy sokáig értékálló legyen)... a 3-4 év valahol ezzel analóg...
A fő felhasználás: játék, video digitalizálás.
Ha lenne rám egy kis időtök... :(:(:( ilyen vagyok belül -
Hacked_3940
csendes tag
Szia kedves venember!
Próbáltad-e már az oprendszereket újratelepíteni? 98 alatt van-e bejelentkezési név és jelszó? A 2x 128 MB RAM, amit beleraktál, egyforma? Pl. mindkettő 100 vagy 133 MHz-es?
Én kezdetnek csinálnék egy alapos gyalulást, aztán rendszer-újratelepítést :)
Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple MacBook
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest