Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Megszólal a megkínzott vega: én

Gyerekkorom óta utálom a húst, de állandóan azt sulykolták, hogy enni kell húst, mert gyenge leszek. Most is így van. Ha muszáj megeszem, de ha van más akkor no hús. Disznóhúst meg egyáltalán nem már több, mint 20 éve. Még a szagát sem viselem el. Ha valaki le akar szokni róla akkor szerintem így fáj a legkevésbé:
1.) fokozatos átállás sertésről marha húsra és szárnyasra, halra
2.) fokozatos átállás marha húsról birkára, kecskére (lást gyros)
3.) teljes átállás szárnyasra, halra
4.) lassan egyáltalán nem kell enni húst.
Amit ne használj: szója! Sokkal többet ártasz, mert nem helyettesíti a húst, kiugrik a szemed az éhségtől és még daganatod is lesz
Jó helyettesítők: sajt (akár a legzsírosabb is), tojásételek, gomba!
-
sagvary
aktív tag
Jól van nem bánom hagyjuk a gyömbért, beszéljünk a kusz-kuszról!
-
sagvary
aktív tag
Tényleg javítja többek között az emésztést a gyömbér? Párizsban láttam előszőr egy piacon a cukrozott (kondírozott) gyömbért, rém érdekes íze volt. Most már Pesten is lehet kapni, de vajon hogy lehet ilyet készíteni?
-
zoo8800
veterán
Tegnap oolllyan finom mozzarellás-paradicsomos-kakukkfüves pácolt csirkemellet ettem

-
Csemike
aktív tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Sejthető volt, hogy igen. Szerintem az ételfestéknek nincs íze. A többi meg kristálycukor.

-
Kidus
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Igen

En is ezt akartam kideriteni, az elso ezert fogyott olyan gyorsan.
Minden szint ki kellett probalni.
A masodik mar csak az ize miatt
Meg is latszott mondjuk.... pedig rajtam nem nagyon fognak ezek.
-
macikos
addikt

Kiskoromban gyakran ettem mézes kenyeret, ha pedig nem volt méz, akkor anyukám egy kicsit megvizezte a kenyérszelet tetejét és megszórta kristálycukorral. Finom volt.
Nekem nagyon hiányzik iskolás koromból a sulis vajas-sajtos és vajas-mézes kenyér
De jó is volt 
Amit még manapság is szoktam enni, az a sűrített tej illetve a tojássárgája cukorral
nyamiii -
Kidus
őstag
-
Palkó
tag
Bundáskenyér, rajta elkenve egy háromszögsajt, a tetejére párizsi, mindez jól megborsozva.
Nem egy fogyókúrás adag, de tök finom. -
macikos
addikt
Külföldieknek a legbizarabb Magyar étel minden bizonnyal a cukros-zsíroskenyér lenne. Az előző generáció még fogyasztott ilyet. Tehát zsíroskenyér vastagon megszórva kristálycukorral

Nagyapám a Szerencsi Csokoládégyárban dolgozott. Ő mesélte, hogy volt ott egy valami elképesztő hájas picsa dagadt csaj. Na és annak a reggelije abból állt, hogy vágott egy nagy szelet kenyeret, azt megkente kukoricasziruppal és még ezt megszórta kristálycukorral

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)