- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
S.p.A
tag
válasz
loszerafin #98 üzenetére
<MÁS>
Többször is elolvastam a hozzászólásod, de még mindig nem értem teljesen...
Az XP-nél jobb oprendszert még nem láttam, pedig az ELTÉN mág TPA-11-t is láttam, ha jól emlékszem.
Miért is a legjobb oprendszer az XP? Nem állítom, hogy nem az, de ugye mikor XP-ről (mint oprendszerről) beszélsz, a magra gondosz, úgy mint a '''linuxoknál'' a linux. Nem arról a temérdek, egyes embereknek (pl. nekem) teljesen felesleges, programhalmazról, ami a 999MB teszi ki.
MEllesleg a TPA-11 (fogalmam sem volt mi az, rákerestem) egy gépnek a neve, ami VAX/VMS-t használ oprendszerként.
Abban igazad van, hogy ismerkedni kell a rendszerrel, meg, hogy nem véltétlenül emlegetik az mplayerhq.hu-n is a RTFM-et, de nem szabad bántani a kicsit.:)
</MÁS>
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest