Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
S.p.A
tag
válasz
loszerafin
üzenetére
<MÁS>
Többször is elolvastam a hozzászólásod, de még mindig nem értem teljesen...
Az XP-nél jobb oprendszert még nem láttam, pedig az ELTÉN mág TPA-11-t is láttam, ha jól emlékszem.
Miért is a legjobb oprendszer az XP? Nem állítom, hogy nem az, de ugye mikor XP-ről (mint oprendszerről) beszélsz, a magra gondosz, úgy mint a '''linuxoknál'' a linux. Nem arról a temérdek, egyes embereknek (pl. nekem) teljesen felesleges, programhalmazról, ami a 999MB teszi ki.
MEllesleg a TPA-11 (fogalmam sem volt mi az, rákerestem) egy gépnek a neve, ami VAX/VMS-t használ oprendszerként.
Abban igazad van, hogy ismerkedni kell a rendszerrel, meg, hogy nem véltétlenül emlegetik az mplayerhq.hu-n is a RTFM-et, de nem szabad bántani a kicsit.:)
</MÁS>
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest