- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Könnyű légierő
Aktív témák
-
S.p.A
tag
válasz
loszerafin
üzenetére
<MÁS>
Többször is elolvastam a hozzászólásod, de még mindig nem értem teljesen...
Az XP-nél jobb oprendszert még nem láttam, pedig az ELTÉN mág TPA-11-t is láttam, ha jól emlékszem.
Miért is a legjobb oprendszer az XP? Nem állítom, hogy nem az, de ugye mikor XP-ről (mint oprendszerről) beszélsz, a magra gondosz, úgy mint a '''linuxoknál'' a linux. Nem arról a temérdek, egyes embereknek (pl. nekem) teljesen felesleges, programhalmazról, ami a 999MB teszi ki.
MEllesleg a TPA-11 (fogalmam sem volt mi az, rákerestem) egy gépnek a neve, ami VAX/VMS-t használ oprendszerként.
Abban igazad van, hogy ismerkedni kell a rendszerrel, meg, hogy nem véltétlenül emlegetik az mplayerhq.hu-n is a RTFM-et, de nem szabad bántani a kicsit.:)
</MÁS>
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L380,13.3" FHD,i3-8130U,8GB DDR4,128GB SSD, WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest