Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
S.p.A
tag
válasz
loszerafin
üzenetére
<MÁS>
Többször is elolvastam a hozzászólásod, de még mindig nem értem teljesen...
Az XP-nél jobb oprendszert még nem láttam, pedig az ELTÉN mág TPA-11-t is láttam, ha jól emlékszem.
Miért is a legjobb oprendszer az XP? Nem állítom, hogy nem az, de ugye mikor XP-ről (mint oprendszerről) beszélsz, a magra gondosz, úgy mint a '''linuxoknál'' a linux. Nem arról a temérdek, egyes embereknek (pl. nekem) teljesen felesleges, programhalmazról, ami a 999MB teszi ki.
MEllesleg a TPA-11 (fogalmam sem volt mi az, rákerestem) egy gépnek a neve, ami VAX/VMS-t használ oprendszerként.
Abban igazad van, hogy ismerkedni kell a rendszerrel, meg, hogy nem véltétlenül emlegetik az mplayerhq.hu-n is a RTFM-et, de nem szabad bántani a kicsit.:)
</MÁS>
Aktív témák
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest