Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
S.p.A
tag
válasz
loszerafin
üzenetére
<MÁS>
Többször is elolvastam a hozzászólásod, de még mindig nem értem teljesen...
Az XP-nél jobb oprendszert még nem láttam, pedig az ELTÉN mág TPA-11-t is láttam, ha jól emlékszem.
Miért is a legjobb oprendszer az XP? Nem állítom, hogy nem az, de ugye mikor XP-ről (mint oprendszerről) beszélsz, a magra gondosz, úgy mint a '''linuxoknál'' a linux. Nem arról a temérdek, egyes embereknek (pl. nekem) teljesen felesleges, programhalmazról, ami a 999MB teszi ki.
MEllesleg a TPA-11 (fogalmam sem volt mi az, rákerestem) egy gépnek a neve, ami VAX/VMS-t használ oprendszerként.
Abban igazad van, hogy ismerkedni kell a rendszerrel, meg, hogy nem véltétlenül emlegetik az mplayerhq.hu-n is a RTFM-et, de nem szabad bántani a kicsit.:)
</MÁS>
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest