- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Most jött az információ. Bomba robbant a studóióban.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #5205 üzenetére
Ez egy kretén.
-
Xirtam
veterán
válasz
runner 125 #4995 üzenetére
Csonka Picit?
-
Xirtam
veterán
Balázs
madárfészek!
-
Xirtam
veterán
válasz
runner 125 #4752 üzenetére
Ezen kifakadtam!
-
Xirtam
veterán
válasz
runner 125 #4744 üzenetére
Mi az mohás ott neki?
-
Xirtam
veterán
Eszti helyében megbolygatnám a játékot. Nesze attila és kivinném. Mi veszteni valója? SEMMI! Az a baj túl tökös vagyok ehez a játékhoz
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #4492 üzenetére
Jó és ha a perben kikel fizetnie 100 milliót az RTL-nek?
-
Xirtam
veterán
Az azért komoly, hogy Alekosz bukta a havi 1 milliót, és a 35 milliós lakást. Ez tényleg ennyire hülye?
-
Xirtam
veterán
Hát én nálam most jött el az a pillanat, hogy sajnálom az időt amit erre a szarra vesztegetek.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #4346 üzenetére
Igen, már teljesen böszmeségeket beszélek!
-
Xirtam
veterán
Nem ide
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #4219 üzenetére
Antitraktort olvastam!
-
Xirtam
veterán
Attila kijön?
-
Xirtam
veterán
Jön Dya fehérvárra, pénteken!
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #3579 üzenetére
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #3569 üzenetére
-
Xirtam
veterán
Ezt a Kingát is de szájbaverném. Egy nőnek mért kell nyávogni? Nekem a Diácska nyaktól lefelé tetszik. Szép formás. De mért ilyen DROID?
-
Xirtam
veterán
Én azért alákáméháméznák a Diának!
-
Xirtam
veterán
Szerintem semmi félreérthetőt nem mondott neki. Egyszerűen Attilának és Péternek ezért esett ez rosszul mert tudják, hogy folyamatosan manipulálták az embereket. És ez már nem úgy megy nekik mint ez elején. Mert átlátnak rajtuk.
De mind a kettő egy kétszínű fasz. Volt közük hozzá, hogy a Tuja kivigye a Cristofelt. Most meg ócsárolják szerencsétlen gyereket. Akinek annyi intelligenciája nincs, hogy megvédje magát. Ha olyat mondott volna Cris, amit nem szabad úgy is egyből kivették volna a villából.
Ez a véleményem.
-
Xirtam
veterán
Attila most egy kretén. Jóformán Cristofel miatta esett ki. Legalábbis köze volt hozzá.
Mit hitt? Hogy újra visszaszáll a játékba? Ha majd kapnak valami VIP vendégeket 1 hétre azzal is így viselkedik? Ezzel most betette nálam az ajtót.
-
Xirtam
veterán
Háh tényleg ott van!
-
Xirtam
veterán
Ez a Dya egy veréb. A kiválasztáskor is hogy csámcsogott?
De legalább a Kubai csődöré a nyugiszoba!
-
Xirtam
veterán
Jáj de fura, hogy visszaviszik a Cristofelt? Csak igazunk volt?!
-
Xirtam
veterán
Én remélem, hogy kiesik. Nem bírom elviselni azt a nőt se. Sőt igazából szívesebben nézném a VV-t úgy, ha üres lenne!
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2891 üzenetére
Biztos megvolt a maga oka!
-
Xirtam
veterán
Amúgy szánalmas. Most néztem újra a kisvideókat!
Tudták előre, hogy ők mennek be . . .
-
Xirtam
veterán
Shadi gyereket székestől beraktam volna a medencébe!
-
Xirtam
veterán
LoL , megtudták, hogy mennek kirándulni egyből durták a csajok lefele a bundát a zuhanyzóba!
Ez a Shadi megkötözése és kiteszik az udvarra jól hangzik!
-
Xirtam
veterán
Eddig szar ez az egész rész. Shadi gyereket pedig úgy szájon verném 1 hétig folyna az orra vére. . . beképzelt kis pöcs. De annyira vicces, hogy mindenki DC meg Garage Store-os cuccokban van. Ha így felöltöztet a VV én is beköltözök a következő szériára . . . Aztán a ruha árakból megszedem magam.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2843 üzenetére
Nézem
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2821 üzenetére
Évikét szúrnám!
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2741 üzenetére
NDK-s úszónő!
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2728 üzenetére
Nem tudom melyik gengszter bandába keveredett ez a Béci gyerek, de hogy 2 havonta elvan törve valamelyik keze.
(#2729) dome29 Elég ha megnézed a rangját!
Hidd el, amikor te a PH-ról nem tudtál ő már itt volt!
És nyomokban tartalmazza a PH-n történő változások az ő ittlétét. Csak úgy ahogy a többi régi tagét is!
Mindenki magára figyeljen inkább.
(#2732) King Unique Ütni való MIND!
(#2728) Motion_Blur Ennél lötyetebb seggű nőket is régen láttam!
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2718 üzenetére
Egy kőkemény néger calippót!
(#2720) darál0w Hidd el én se a potenciális anyajelöltet látom benne!
Az ilyeneket erőszeretettel szeretem megalázni!
És mért? Mert ezt érdemli. Van ehhez jogom? Nincs de 1x élünk!
-
Xirtam
veterán
Ezek egytől egyig semmirevalóak! Ez a nagy igazság. 20-on évesek és mindegyiknek szilikon mellek. Mert hát az a legfontosabb ugyebár az életben!
Én meg 20 évesen elértem, hogy van egy pc boltom. De mégse verem magam mint ezek. Azt nekem nem a pasim vagy anyámék hozták össze a dolgokat . . . Egyre jobban hányok ettől a műsortól. Az meg, hogy egyik percben Dya akit most nevezzünk Y kromoszómának. Petivel beszéli meg, hogy kit visz ki vajon a TEHÉN! Majd rá 1 perc már a többiekkel beszéli, hogy ne beszélgessenek a Petivel. Még ha ezt rendező is mondja nekik! Vele is kezet fognék. Mert ehhez képest az Esmeralda SEMMI!
" Ewelín Beherovszki Has worked at anyuci meg apuci eltart:$ " Egy laza Facebook szösszenet! Egy szemrevaló lány adatlapjáról.
-
Xirtam
veterán
Dya " Ki ne szeretné , hogy eltartsák! És én igen is dolgoztam már. Szóró lapoztam és voltam fagyis " . . .
Pengés kotonnal esetleg . . . Mással se. És csak ez is megerősíti bennem, hogy minden nő egy k.va . . . tisztelt a kivételnek de NINCS! És igen az összes barátnőmről és anyámról is így vélekedek. Lehet dobálni!
De akkor is mindegyikben benne lakózik.
-
Xirtam
veterán
Amúgy mondok nektek a Cristofeles dologról is valamit. Előtte 1 hete arról ment a duma, hogy az ORTT folyamatosan fizetteti az RTL-t a VV miatt. Főleg Cristofel viselkedése és beszéde volt ami kiütötte a biztosítékot. Majd jöttek az elbocsájtások a csatornától. Még aki 7 éve ott van őt is elküldték . . .
Egész héten tolták Cristofel-t mint anno Alekoszt, írjatok verset, csináljatok videót Cristofel " csicska, csicska, csicska " művéről. persze erről azóta se tudni semmit.
De jött a fekete leves, az F1 jogokra se volt pénze az RTL-nek, nem is pályáztak rá. És mi jött ebből? Kihozták Cristofel-t, hogy kevesebbet kelljen fizetni . . .Ezért is tolják most annyira őt. Minden műsorban ott van stb. Mert tudják, hogy ezzel csak veszítettek. De még is kisebbet mint, ha bent maradt volna.
80.000 Like Vs 5.000 azért jelent valamit. . . Mind1 nem szaporázom a szót. Nálam egy valóság show olyan lenne, hogy nem szólok bele a játékukba. Ha vállalták hát vállalták bent lennének. És nincs rendezői közbeavatkozás. És tényleg 0-24-es adás lenne. Nem pedig "megszakadt" mert forgatókönyvet adnak nekik. Ha megölik egymást hát istenem megölte. De VALÓSÁG SHOW! És tényleg semmi külvilági információ. SMS meg ilyen buziságok. Meg játszani velük? MINEK.
-
Xirtam
veterán
Hogy elkezdtétek védeni Esztert. . . Már ne haragudjatok. De aki ellen az ügyvédi kamara eljárást indít. Az jó ember nem lehet!
Valaki hogy lehet olyan, hülye, hogy bemegy ország világ elé ügyvédként? Ha partyt keres menjen el Ibizára izéltesse meg magát pár sráccal és csá.... Ezt meg, hogy nem csinált semmit a Cristofellel azért hagyuk már. Nem az én ujjamat szopogatták.
Engem idegesít a fogalmazása is. Mondjuk egy értelmes nő nincs abban a villában.
De ez a tuja gyerek is megöl. Hogy lehet valaki ennyire retardált és nyomorék és ostoba egyszerre?
-
Xirtam
veterán
Hogy nez ki.ez a tuja? Mi.es az.arcszorzet. OMG
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2290 üzenetére
Anikó? Olyan mint egy rozsdás bicikli nem élvezi a sex-et. . . de lehet azért mert még nem találkozott velem
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2286 üzenetére
Dugható? Egyik nőnek akkora légzsákja van, hogy kitenne belőle 4-5 Ferrarit
Mondjuk ha igazi férfi szemmel nézem. Még a spanoknak is jut belőle!
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2242 üzenetére
Majd megcipőzőm!
-
Xirtam
veterán
Bűn ilyet mondani, írni! De ezt a Kinga lányt felállítanám egy asztalra és kirúgnám az asztal lábát.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2096 üzenetére
-
Xirtam
veterán
"'Csicska, csicska, csicska, nagyszerű csicska vagy. Mindent megcsinálsz, amit mondok, élnél-halnál értem. A bajom, hogy büdös a szád és néha igénytelen vagy. Imádom, mikor az ótvaros lábam masszírozod a mosolyoddal. Imádlak csicskáztatni, vasalni nem tudsz, mikor mellettem álltál, s ültél, s stukiban mindig lepukiztalak. Nagyon szeretem, amikor ellenszenves vagy és korrekt. Szép cseléd vagy, annyi szent, és sok a hibád, ami nem baj. A szendvicsed ma szar volt. Lelkes amatőr vagy. Imádom az igénytelen cselédeket Te kis mocskos szemét! Értem dolgozol és halsz, örökre csicskám maradsz. Bírlak, nagyszerű cseléd vagy, gratulálok a mai napodhoz! Mostantól kezdve ne legyél velem ellenszenves és negatív csicskám! Hisz mindent megteszel értem. Ne felejtsd el sohasem, hogy én vagyok a főnököd"
-
Xirtam
veterán
Motion jössz?! -
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #1809 üzenetére
Így szoktuk partyzni a csajokat!
-
Xirtam
veterán
(#1806) kenwood3 Cooler-nek nagyobb a harci kapacitása!
(#1806) kenwood3 Meg én csak 1x halok meg! Nem úgy mint Motion! -
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #1788 üzenetére
Fehérvári vagy? Mert akkor itt nya.l.k be Évának keresztcsontig!
-
Xirtam
veterán
Mind1, én olasz vagyok!
És pénteken a kis kubai mácsóóóó! Jön Fehérvárra a west-be bulizni!
Így hát én azzal a szlogennel fogok odamenni ehhez a gácsírhóz. Hogy mi latinok tartsunk össze!
De nem baj, éljenek a szobapáfrányok!
Én többé VV-t nem nézek!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest