Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Megnyugodtam hogy hogy a tévékettős másolat is teli van ribancokkal, akik zokszó nélkül pucsítanak: [link] [link] [link]
A ruszki MILF-et azé megnézném még..
(#2751) King Unique: én is azt hittem hogy legalább az egyik majd kicsit húzza a száját, aztán a f*szt... aki elsőnek ledobta a rongyot a végén már a tangát is le akarta tolni
-
King Unique
titán
Majkánál,kiesett Összesküvős csajok - Csilla,Alexa,Zanett (mekkora a csaj,v Majka ilyen kicsi
) most mutogatják seggüket,szoknya fel,hajrá...
Csilla,Alexa elég tetsztős popó
Rossz hülye kurva mindegyi,jóhogy picsáját,mellét nem mutagatja itt elő adásba...
Dundika majd meghúzza huncot ura fülét. -
darál0w
Jómunkásember
fuhhh gyerekek...ez a másik műsor ez mégjobb
-
King Unique
titán
válasz
Motion_Blur #2741 üzenetére
Az,a Mása,aki hazudozik össze-vissza!
De,h minek ment/szavaszták vissza...
Férje is súlyos arc,kemény tetkók stb.,meg állítása szerint kedves neje prosti is volt.
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2741 üzenetére
NDK-s úszónő!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
King Unique #2739 üzenetére
Ruszki kurva az a kétgyerekes anyuka akar lenni?
-
King Unique
titán
válasz
Motion_Blur #2728 üzenetére
Na ez meg
Azért ott is alakulnak a dolgok,h ruszki kurva 3. párbajról ment vissza...Ej,a Norbi gyerek félrekúrt Alexával,Nico pá.
Ma VV-ben tetszett, mikor Attila kiakadt a +nyaláson: "mondtam,csak a Tehenet ne,minek nyaltál meg a büdös pofáddal" - v vmi ilyesmi -
kpal
nagyúr
dög unalom ez a béla
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
azok is mik ott? szíjjelfolynak, mire felérnek a lépcsőn...
(#2734) dome29 gyanítom HSZ gyűjtögetés vádja miatt, ami nálam már nemigen állhat fent
-
Complete
tag
válasz
Hm,milyen műsor ez,sose láttam...
-
King Unique
titán
Ez a Dya...
,külsőre elmenne azért nekem,de amikor megszólal,affektál és ilyen okosakat mond...
Én is ismerek néhány ilyen eltartott csajt,hát...,megvan mindről a véleményem,meg gátlastalanul járnak,kefélnek össze-vissza egyszerre több pasival,azt utána csodálkoznak,ha jól elveri őket egyik-másik.
Második fele az durva,bár van bent igazság,elég,ha húgomat nézem,bár ő nem az,meg mégiscsak egy a vérünk,de ott lakozik benne is.
-
Xirtam
veterán
válasz
Nem tudom melyik gengszter bandába keveredett ez a Béci gyerek, de hogy 2 havonta elvan törve valamelyik keze.
(#2729) dome29 Elég ha megnézed a rangját!
Hidd el, amikor te a PH-ról nem tudtál ő már itt volt!
És nyomokban tartalmazza a PH-n történő változások az ő ittlétét. Csak úgy ahogy a többi régi tagét is!
Mindenki magára figyeljen inkább.
(#2732) King Unique Ütni való MIND!
(#2728) Motion_Blur Ennél lötyetebb seggű nőket is régen láttam!
-
Complete
tag
Ez a belevaló már tavaly is ilyen sz@r volt,csak nem tűnt fel...?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur #2718 üzenetére
Ewelín answered Szemed szine? with Barna.
-
lorcsi
veterán
válasz
runner 125 #2694 üzenetére
mintha a peti meg az atilla az az izmos fullszálka lenne
nem is értem ezt miért nem mondja meg nekik az eszti -
dome29
aktív tag
válasz
attamindenit
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
te...ez ocsmány egy teremtmény...
-
Xirtam
veterán
válasz
Egy kőkemény néger calippót!
(#2720) darál0w Hidd el én se a potenciális anyajelöltet látom benne!
Az ilyeneket erőszeretettel szeretem megalázni!
És mért? Mert ezt érdemli. Van ehhez jogom? Nincs de 1x élünk!
-
Motion_Blur
félisten
-
Xirtam
veterán
Ezek egytől egyig semmirevalóak! Ez a nagy igazság. 20-on évesek és mindegyiknek szilikon mellek. Mert hát az a legfontosabb ugyebár az életben!
Én meg 20 évesen elértem, hogy van egy pc boltom. De mégse verem magam mint ezek. Azt nekem nem a pasim vagy anyámék hozták össze a dolgokat . . . Egyre jobban hányok ettől a műsortól. Az meg, hogy egyik percben Dya akit most nevezzünk Y kromoszómának. Petivel beszéli meg, hogy kit visz ki vajon a TEHÉN! Majd rá 1 perc már a többiekkel beszéli, hogy ne beszélgessenek a Petivel. Még ha ezt rendező is mondja nekik! Vele is kezet fognék. Mert ehhez képest az Esmeralda SEMMI!
" Ewelín Beherovszki Has worked at anyuci meg apuci eltart:$ " Egy laza Facebook szösszenet! Egy szemrevaló lány adatlapjáról.
-
Mexildos
aktív tag
Eszti jól leosztotta őket. A következő összefoglaló promójában látszik is hogy ahol tudják csak basztatják, hogy megutálják Esztert. Valahogy a villalakóknak nem tetszik ha valaki megmondja a frankót.
Az meg hab a tortán hogy Esztert egy teás kancsóval parodizálták.ezek után remélem Eszter jön vissza és valamelyik kotton kortyolgató ribanc pl.: Dya megy haza "fagyit nyalni". Az ilyen szukafattya akinek a munka büdös de tartsa el valaki elmehet a fenébe.
Sheike garázsába meg szerintem sem az olasz melós állt be először. Ez egy akkora kamu.
A műsör végén am komoly, hogy bemondják, hogy Balázst az XY öltöztette.
Lilu otthonról hozza a rucikat?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2703 üzenetére
Egyébként a többi kurva mit dolgozott? Szerintem ennél az oltásnál lett nagy kuss midenkinél.
-
Xirtam
veterán
Dya " Ki ne szeretné , hogy eltartsák! És én igen is dolgoztam már. Szóró lapoztam és voltam fagyis " . . .
Pengés kotonnal esetleg . . . Mással se. És csak ez is megerősíti bennem, hogy minden nő egy k.va . . . tisztelt a kivételnek de NINCS! És igen az összes barátnőmről és anyámról is így vélekedek. Lehet dobálni!
De akkor is mindegyikben benne lakózik.
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest