- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
rol33
aktív tag
Nem a rendszer nincs húzva!Szeptember elején raktam fel a winXp-t a Catalyst 2.3 driverrel együtt.Drivereket nem cserélgettem, jóformán hozzá sem nyultam a géphez (only game) és mint már mondtam most kezdte ezt csinálni.
-
CsendPenge
őstag
Érdekes probléma. Ha legalább lenne hibaüzenet! Szerintem kezd a szokásossal, memória tesztelés, majd proci, aztán vga. (memtest86, prime 95, 3dmark). Ha ezek mind lementek, akkor tényleg egy újratelepítést kéne nyomni, mert valami driver probléma lehet, illetve van amikor ''csak úgy'' nem megy fel normálisan a winfos. Ja, és ha húzva van a renccered, akkor vedd vissza.
-
rol33
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy másik fórumban már kérdeztem csak nem kaptam rá választ arra mi lehet a gond.
Szóval eddig ilyen még nem volt, hogy mikor elkezdek játszani (pl.UT2003, Fifa2003, Nolf2, Bf1942) általában egy idő után úgy kidob a winbe mindenféle hibaüzenet nélkül, hogy én csak kamillázok mint gyógyfűárus.Azért irtam ide mert gondolom a karesz (R8500LE grafit=275/275) körül lehet valami geb@sz.Ha valaki esetleg tudna segíteni akkor segítsen.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Asustor NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest