- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
Locutus #19579 üzenetére
Válaszolok magamnak, mert úgy látom ez a topik is csak kérdéseké, válaszok nem érkeznek...
Szóval igen, a táp megdöglött, 12V-ot teszter szerint sem adott le többé. Vettem egy új Seasonic Prime Titaniumot, és azzal megy is újra minden, úgy tűnik a régi táp csendben távozott, nem vitt magával semmit
-
Locutus
veterán
válasz
Locutus #19578 üzenetére
Megcsináltam ezt a youtubeos tesztet, hogy kiszereltem a tápot, az atx csatin a zöldet egy feketéve összekötöttem, és rákötöttem egy ventit is a tápra. Nos a táp kapcsolóját ONra rakva, semmi sem történik. Se a táp ventije, se a rákötött nem pörög fel.
Akkor most örününk vincent, és tuti hogy táp döglött meg?
-
Locutus
veterán
Sziasztok
Gép lekapcsolt amíg nem voltam itthon, és mostmár nem indul el.
Semmi se történik a power gombra.
Hátul a z alaplapi csatiknál égnek a ledek, ha bekapcsolom a tápot, de ennél több nem történik. Tehát se venti felpörgés, se sipolás, se semmi. Mintha meg se nyomnám a powert.
A táp lehet döglött, vagy mit próbáljak meg? -
Locutus
veterán
válasz
gygabor1981 #17800 üzenetére
Ez akár csak a BIOS beállítása is lehet, pl tuning esetén.
-
Locutus
veterán
-
Locutus
veterán
Van egy LEPA G700 tápom, ami ugye 1:1 Enermax Modu87+ (EMG700AWT).
Ez 4 éve megy 24/7-ben. Kell emiatt aggódnom, vagy elmegy még lazán többet is? Hibajelenség nincs, a feszültségek is stabilnak látszanak terhelés alatt is. Vagy érdemes felnyitni, és megnézni valamit belül?
-
Locutus
veterán
Szoktatok tápokról is beszélgetni?
-
Locutus
veterán
Üdv!
Igazából nincs baja a tápomnak, a kérdés csak arra vonatkozna, hogy lesz-e
Ugyanis, az új micro konfigomban bizony közvetlen a GTX570 fölé került a tápom, tehát meglehetősen direktben szívja róla a levegőt. Ez alapon annyira nem gond, mert 35 fok körül működik, de loadon eléri a 70-80-at is (átlag inkább 60-70). Persze ezt max 1-2 órán át, hetente párszor, ha játszok. Ilyenkor a FirePSU ventije az eredeti 550RPM-ről felpörög 1450-ig (a max 2000 lenne), szóval érzi a meleget. Lehet ebből bármi gondja hosszú távon?
(ez ugye egy Enermax Modu82+ egy az egyben, csak sapphire csomagolásban.
Itt látszik nagyjából mi a szitu. A Phantom szanaszét adja le a hőjét a hűtőbordán át szívva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Phanteks Eclipse P600S Silent Black (PH-EC600PSC BK01) + vertical GPU RISER cable Pci 4.0
- GIGABYTE 750w 80 Plus Gold Tápegység Garis
- Artic Liquid Freezer II 360 non RGB AM5 foglalattal
- MSI MAG CORELIQUID C240 Vízhűtés Garis
- Eladó egy majdnem új be quiet! silent base 802 ház minden tartozékával.Doboza nincs meg
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest