Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz endruboy1 #12045 üzenetére
Az gyakori probléma hogy berezonál a ház.Terhelés alatt nő a tápventi fordulatszáma ergo jobban rezeg a táp ami átadja a háznak.A noname illetve alsó kategóriás házak vékony lemezből készülnek,nincsenek merevítők sem ezért könnyen átveszik,felerősítik a rezgést.
Üdv:Viktor
-
mr_ricsi
veterán
válasz endruboy1 #12072 üzenetére
"Én is izgulok kicsit, néztem már fogyasztás teszteket az alapján éppen hogy elégnek kell lennie (80%-os hatásfokkal számolva)."
Én nem izgulok, hanem tudom, hogy nem elég a táp.
18A-t írtál a 12V-jára, ami 196W. Ez nem elég egy 140W-os procihoz, egy 110W-os VGA-hoz és az egyéb aprólékhoz.És valamit nagyon összekeversz, mert a hatásfokkal semmilyen formában sem kell számolni, amikor azt nézed, hogy a táp mekkora gépet bír elhajtani.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
építész
aktív tag
válasz endruboy1 #12072 üzenetére
Nekem van egy HD4850-es videókártyám és többféle táppal is kipróbáltam. Mivel hűtési problémai is vannak referencia hűtővel, így a bios-át kissé átszabtam, hogy meredeken emelkedjen a venti fordulatszáma hőmérséklet függvényében. No meg 2D ás 3D üzemben az órajelek is merőben mások. Így a venti zúgása elég hűen követi a videókártya fogyasztását. Amíg nem indítasz el egy játékot, addig a fogyasztása nem vészes így várhatóan simán bebootol a géped, ha nincs egyéb baja. Leveleidet is megnézheted, meg fórumozhatsz is. Viszont, ha elindítasz egy játékot az első komolyabb igénybevételnél lehal a géped. Jobb esetben lekapcsol, esetleg kékhalál és hasonlók áldozata lesz. Az, hogy FSP legfeljebb arra garancia, hogy hihető, amit ráírtak. (Feltéve ha nem hamisítják).
Táp ajánlásra külön fórum van. A márkán kívül ne a teljesítményt nézd, hanem a +12V-on leadott ampereket. Illetve feltétlen legyen helyből 6 pontos csatlakozója a videókártya részére. Ne átalakítózz!bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest