- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz Fotonhámozó #7872 üzenetére
Mindegy, hiszen úgyis el fog térni a 2 vaku elhelyezkedése a modellhez képest. Egyébként YN685: beépített 622 van benne.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Alabástrom
senior tag
válasz Fotonhámozó #7788 üzenetére
Hát, nem vagyok fekete öves a vakuzásban, de nem igazán értem a kérdést... Mit jelent a megfelelő kivilágítás?
(Én 180cm-es reflexernyőt illetve 110cm-es brolley-boxot is használok 1db 60-as kulcsszámú vakuval.)Amikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
*Ropi*
félisten
válasz Fotonhámozó #7788 üzenetére
A 60 centis octaboxba 4 db vaku kell nekem a normális kivilágításhoz, szóval 1 vakuhoz 25-32" passzol emlékeim szerint.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
psycroptic
őstag
válasz Fotonhámozó #5085 üzenetére
Tessék! Pont azok vannak benne amit kérsz/keresel. Különböző megvilágítási beállítások 1,2,3 vakus felállással.
PSNID: Tomy83PS
-
Colonel993
senior tag
válasz Fotonhámozó #5074 üzenetére
Ha PayPall -al fizetted a dolgokat akkor kényelmesebb az ügyed... illetve az elején okosan kell lépni.
Kivétel mindig van... de nem túl gyakori mert akkor nem lenne piaca, gőzgép ide vagy oda
Ha a felár épp nem a Duplája a csincsi árnak, akkor igen... egye-fene; többet ér a biztonság és az eseteges Német Gari ami közelebb van mint Pingpongék....
De tudjuk, hogy ez meg pont az inverze a korábbinak; nem túl gyakori a csekély önrészes viszonteladó.
[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
Colonel993
senior tag
válasz Fotonhámozó #5071 üzenetére
A Hongkongi szállítással nincs semmi baj.... sőt a vicc az egészben, hogy kevesebb atrocitás éri a csomagot mint németből...
Ott teherautóról teherautóra rámolják meg központi posta meg tökömbojtja...
HK-ból meg Repcsi vagy Hajó konténer (utóbbi gyanúsabb) Ott meg kb jó ha 3-4X váltanak alatta platformot.
Másfelől a csincsiknek nagyon fontos, hogy pöccre megérkezzen minden csomagjuk, lévén nem vennének tőlük semmi az amúgy is kevés részesedésükkel, ha nem lennének megbízhatóak.
Nekik még érdekük az eladás, nem annyira leszarom Stíllusúak mint a szilaj középeurópában, ahol a kasszától távozva telibeszarják a problémáid.Másik szempont meg az, hogy ha PayPall-al fizetsz... maximálisan biztosítva vagy mert rekalmálsz, a Paypall visszaküldi az összeget amit az illető számlájára terhel.
Ezért se nagyon szórakáznak a vágott szemű barátaink a tengerentúlról.Kivételek mindig vannak, de ettől még ugyanúgy megbízható dolog... pláne ha korrekt értékelés háttere van...
E-bay -en ez számít is valamit, nem úgy mint VAKERÁN ahol 6 üzletből 4-ben csalódtam 1 hónap alatt (alig, hogy kipróbáltam, hagyom is a francba mert úgy kell kiverni a tisztességes megállapodott dolgokat az emberekből)||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
Digger
senior tag
válasz Fotonhámozó #5071 üzenetére
Én sok mindent vettem már HK-ból és soha nem volt gond! Általában két hét alatt itt van és a legtöbb helyen van track kód is, bár van olyan, hogy azt külön opcióként, plusz néhány száz forintért kérni kell. Az EU-n belüli vásárlással nekem az a bajom, hogy a posta elég drága. Én szinte csak olyan helyről vásárolok, ahol ingyenes kiszállítás van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest