Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsento1
senior tag
Az X1R X2R az vevő, arra nincs szükséged, mivel az említett vakukban benne van. Ahogy írtad és én is, X1T-N X2T-N XPro-N amiből választhatsz. Sajnos mint mindennek mostanában, ezeknek is felment az áruk, én az XProt a TT685-öt és az MS300-at is amazonról rendeltem pár éve német raktárból. Most sajnos zsebbe nyúlósabb a történet.
Ami fontos, hogy mind vakunál mind triggernél fontos, hogy -N azaz Nikon jelölésű legyen.
[ Szerkesztve ]
-
kacsento1
senior tag
A méret és a teljesítmény a különbség a kettő között: 35 vs 60-as kulcsszám. TT350-et inkább vázon használva szokták ajánlani pont a mérete miatt. Ha portré a cél akkor úgyis leveszed a vázról, ahol szerintem inkább a teljesítmény a fontosabb, persze tisztában kell lenni a határaival. Mindkét vaku ugyanazt a fényt adja más teljesítményen, azaz az általad említett minőségbeli különbség nem értelmezhető ilyen téren. Vagyis a végeredmény inkább függ a használt fénymódosítótól, és minden esetben tőled, hogy megfelelően tudod e használni az adott szituációban a szettet. Bármelyik mellett is döntesz, ajánlanám hogy szerezz be mellé egy Scott Kelby Vakuskönyv fotósoknak, vagy Világítsd be, fotózd le, retusáld című irodalmát.
-
-
Peczek
aktív tag
Tudja a HSS-t, a TTL-t, meg persze legyen minél nagyobb kulcsszáma.
Jó, ha a rádiós vezérlő vevője be van építve, nem kell külön megvenni, és nem kell Lego tornyokat építeni.Mondom, a Godox-hoz nem értek, nekem YN-om van.
Szerintem nézz körül használtan, sokan megunják a vakuzást, és féláron eladják.
[ Szerkesztve ]
-
JohnyBlue
addikt
A Yongnuo YN 685 teljesen baba kis villantó és tudja a HSS-t is. Godox villantók is teljesen jó amúgy és vagy fordítva
IO.sys: nem tudják javítani? Amúgy ez a közvetlen utódja:--->> Speedlite 600EX II-RT
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest