Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsento1
senior tag
válasz madmike #4922 üzenetére
Szia!
Nekem is a200-am van, és volt af4000-es vakum, de semmilyen formában nem kommunikál vele. Ha teljes kompatibilitás kell akkor csak a Minolta 3600hsd és 5600hsd működik, meg persze a Sony vakuk. Nekem volt pár éve 3600hsd-m ami teljesen jól működött az a200 vázzal. Most egy Metz 40MZ-2 van, sca adapterrel. Igaz csak automata módban működik, azaz nincs ttl, de a metz vakuk elég pontosak.
-
madmike
őstag
válasz madmike #4921 üzenetére
elkezdtem olvasgatni a dologról, bár még mindig nem tiszta.
Találtam egy Minolta 4000Af-et 4000Ft-ért, ha veszek, hozzá egy ilyen adaptert, akkor hogy fog működni?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Colonel993
senior tag
válasz madmike #4895 üzenetére
A200-as nem igazán szerencsés a vakupapucs terén... csakis a Sony saját vakui vagy Konica-Minolta vakuk mennek rá... illetve KONVERTER megvásárlása után már a leggyakoribb középérintkezősök is mint amit linkeltél.
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
Colonel993
senior tag
válasz madmike #4893 üzenetére
Szánj rá legalább 8 000 HUF összeget, ott már találsz Talán jófélét ha ügyes vagy.
A kulcsszán nem minden, a fény mérete, a felület és az egyéb olyan okosságok mint a Difúzor rögzitési módok, dönthető-forgatható fej azaz a fény irányítása. igen csak fontos dolog...
A beépített villanó nem használatra tervezett dolog, inkább csak kényszer megoldás, "hogy legyen"
De minimum kell elé valami lágyító lap, hogy használható legyen, de ezzel az ereje is csökken.Fotós téma nem olyan mint amin spórolni tudsz, ha olcsó szart veszel, az olcsó szar marad...
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest