- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
Agent87 #1645 üzenetére
Azért a pamut és pamut között is van különbség, például van gyűrődésmentes pamut is, de a modell lábainál az is ugyanúgy feltorlódik (ha rosszul lép / áll be) mint a többi, szóval fotózási szempontból ugyanúgy használhatatlan. Tudom, mert végigjátszottam ezeket, a végén ígyis-úgyis a papírháttérnél vagy az impregnált ponyváknál köt ki az ember, ha profi megoldást akar. Igaz, hogy árban csak hosszabb távra érdemes velük tervezni, nem az amatőr kategória.
Esetleg még ki lehetne próbálni egy vékonyabb padlószőnyeget, de eddig már nem jutottam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest