Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Ez az egész baromság. Nem kaptam választ arra, hogy milyen kábel kell hozzá. Neked lehet, hogy jó bármilyen, nekem az adatátvitel a szempont nem a harisnya. De az előző hozzászólásban már ezt leírtam, erre belinkelsz nekem egy pont olyat, amilyenre írtam, hogy nyilván nem arra való. Akkor se, ha te olyat vettél. Működhet is, bármilyen kábel, de ez az ethernet kábelre is elmondható, mégsem olyat használnak hozzá, amilyet linkeltél, pedig 8 eres. Sőt a lassabb meg a gyorsabb is 8 eres... És a másik, hogy én csak ezt az egy dolgot kérdeztem. Ha már azt állítod, hogy helyettem keresgélsz. Arról meg megint nem beszélve, hogy nekem sima USB kell, a másikhoz tán nem is elég, hogy 8 eres legyen, külön áramkör van a csatlakozóba építve. De lehet ez csak töltéshez kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest