- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
sequator
senior tag
hmm, azt ne mondanám ha halálra van ítélve, a gyalogosok nagyon mocskosak tudnak lenni, tegnap éjjel zúztam vele öcsémmel+botokkal, a gyalagos botok nagyon szemét helyekről lődözték szét a Node-jaimat:(
a járművek meg nem annyira erősek, h ne lehetne őket gyalog is szétszedni, csk meg kell találni melyik gépet mivel érdemes lőni:))
16 főnél már eszméletlen hent van a node-oknál:)) (hmm mért nincs valami lövöldözős smile? )
Onslaught rulzz!!!
Sautia -
F-ECT$
titán
Nem akarok Falme-elni, de nekem jobban tetszik a Carmack féle: csinálok egy játékot, és utána 5 évig ''mindneki'' azzal játszik mert jó, és mert akkor jön a köv. játékom. De ide sorolhatom a Valve-t (talán, ha a Hl2 jó lesz), a Blizzard-ot, és Peter Molyneux aktuális cégét. (Populus, B&W,...)
-
ptiboy
senior tag
érdekes felvetés!
tényleg nem szebb mint a 2003, ha kikapcsolod a fegyver képét nemlehet megmondani melyikkel jáccol!
a pályák azér ötletesnek mondhatók, de az simaUT pályái még mindig a legjobbak.
Ezek már tul nagyok, 20-an jáccanak akkor is van üres rész(nem lősz :)) )
ÉS VALÓBAN PÉNZTÁRCÁVAL EZ NEM KÖVETHETŐ!!!!!! (főleg nálunk) -
F-ECT$
titán
Nekem az a hozzáállás nem tetszik, hogy minden évben új UT. Eredmény: csak erőművön fut, átgondolatlan, kiegyensúlyozatlan játékmódok, pályák; eszméletlenül sok bug; a ''real'' vásárlók lehúzása. Pl ennél az Onslaught-nál a gyalogos halálra van ítélve.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ptiboy
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
igen
valahogy más
szétkell lőni / rajtkell állni / use gomb
végül is ettől érdekes de aki nemvágja anynira az angolt (bár nemtúl bonyi szövege van de a játék hevébe nehéz figyelni rá) annak nehéz!
csinálnák kevésbé szépre / izgalmasra és akkor mindenki jobban figyelne arra amit a csaj magyaráz a füledbe :DDD -
ptiboy
senior tag
csak nekem nincs a grafó beállításoknál az első 2 opcióba mediumnál nagyobb???
(9600pro) 3.10 catalyst -
anaqer
veterán
AthlonXP 12x166MHz, 9800SE 400/600
Onslaught, 1024 high quality, noAA, noAF
Frames: 50339 - Time: 1276204ms - Avg: 39.444 - Min: 17 - Max: 70
Nem is olyan vészes. -
anaqer
veterán
Nem tudna valaki szerezni pult alól egy D3D9Drv.dll-t? Az ini szerint ugyanis van külön DX9-es render path, de a DLL-t, azt kihagyták a csibészek... :U
-
divot
veterán
Itt egy újabb eredmény, ahol a ramokat teszteltem (400/920):
Ugyanaz az Onslaught (de most sikerült kivégezni a kékek bázisát ;] )
Ja, és 1024*768, full, high, stb.
2004-02-12 22:01:11 - UT2004
Frames: 30129 - Time: 670719ms - Avg: 44.920 - Min: 28 - Max: 97 -
gado
tag
Én most töltöm hardwired.hu-rol.40kB -al jön még 1óra és 12 perc. :o. Reggel korábban kelek és még lesz időm suli előtt játszani :U
-
divot
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ehe. Akkor ezt mos ki is próbálom. :D
-
divot
veterán
Ellenben mondja már meg valaki, hogy miként lehet elfoglalni az ellen bázisát, és ott fölhúzni egy saját rancsot? :F
-
divot
veterán
Azt próbáljátok ki, amelyikben bázisokat kell elfoglalni, és mindenféle járművel lehet nyomulni. Valami onslaught, vagy ilyesmi, már nem emlékszem... :B
Ebben a játéktípusban ugyanis szabadtéren, elképesztő effektek között megy a hent, szóval ez rendesen megízzasztja a kártyákat. :D
Íme (450/900-on), laza 12 perces meccs:
2004-02-12 21:16:28 - UT2004
Frames: 52930 - Time: 1228281ms - Avg: 43.092 - Min: 25 - Max: 103 -
F-ECT$
titán
Ua mint előbb, csak 4x aa, 8x af:
2004-02-12 21:20:37 - UT2004
Frames: 28157 - Time: 370937ms - Avg: 75.907 - Min: 35 - Max: 126 -
Peat;)
veterán
Nektek megy neten? Nekem nem:( ,fenn van még az ut2003demo és ut2003 teljes is, lehet összeveszik valamivel? A benchmarkot hogy kell lefuttatni? Egyébként nem rossz, főleg hogy a grafika még nem is teljes, mint anno a 2003 demojában. Ti látjátok a szervereket? Ha igen adjatok egy ip címet, ha úgysem megy ideg leszek, mert le nem szedem a 2003-at. (hcgameren jó játékosok vannak és magyarok ugye... utálom a külföldieket ahogy kinyírbálnak:) )
-
Drizzt
nagyúr
Eredményeket még!!!
-
JoHnni
senior tag
itt vannak az én eredményeim [minden fullon]:
2004-02-12 18:14:59 - UT2004
Frames: 17761 - Time: 553115ms - Avg: 32.110 - Min: 17 - Max: 53 (800x600)
2004-02-12 18:25:09 - UT2004
Frames: 1146 - Time: 39437ms - Avg: 29.059 - Min: 1 - Max: 47 (1024x768)
Sajnos 1024x768-ban beszaggatott:((
De szerintem a konfigomtól ez elég jó eredmény:DD
Majd kipróbálom Geforce2-vel is:)):DD
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Heheee, már alig várom, hogy bekössék holnap az ADSL-t, és rángathassam én is lefele a demo-t:)) Ennyi idő modemezés után megváltás lesz az új kapcsolat...:C
-
beeboy
addikt
UT rulez, istencsászár stb.

-
ptiboy
senior tag
hmmmmmmmmmm
kicsit terhelt a gamestar oldala?
512 ADSL és 10K-val jön :) -
zsiga667
addikt
Észrevettétek, hogy 4 frag után nem ultrakill-t mind, hanem megakill-t asszem? Ez zavar! Remélem a MOMOMOMONSTERKILL azért maradt, azzal még nem találkoztam, most inkább BF42+új joystick... ;]
-
sequator
senior tag
hmm, hmm, most viszem haza, holnap megmondom jobb-e mint az UnreaI II. XMP
eddig ''sima'' UT a király!!!!
Sautia -
rog
addikt
naggyonjó!! :C
még csak az assault pályát néztem. de nagyon poén hogy be lehet szállni a lövegbe!
:))
asszem én meg is veszem, ha megjelenik... -
_Volkovy_
nagyúr
Lássuk-lássuk..
Remélem jobb mint a 2003.. -
beeboy
addikt
egyébként nem nagy durranás az ut2k3-hoz képest, új pályákat meg ahhoz is készítenek.
a saját bot meg kifejezetten ''rajzfilmszerű''
no de majd elválik... -
anaqer
veterán
Az feltűnt valakinek, hogy végre kidobták az UT2003 ultraghey menü soundtrackjét, és az eredeti UT zenéje megy? Zsííír! ;]
-
Raymond
titán
[L]http://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/UT2004_Demo_[2004-02-10_03.01].exe[/L]
140 kB/sec download speed... -
anaqer
veterán
A kisebb fegyvermodelleket már valamelyik patch vagy bonus pack óta a tavalyi verzióban is lehetett használni. A karaktereket viszont én nem kicsinyítettem volna le - lehet, hogy a járművekhez meg a terephez képest így jobban mutatnak, de zárt térben teljesen röhejesen néznek ki (p. a már említett DM pályán ).
-
Vaze
őstag
En maradok a sima UT-nel annal job nemkel:)
vagyis ize azert enis kiprobazom hehe
[Szerkesztve] -
beeboy
addikt
hurrá, már száguld lefelé 62 kB-el! :D
-
Alvin_ti4200
félisten
Nagyon jó ez a demó, bár az Assault-ra még rá kell jönnöm, hogy mi a fenét kell csinálni, mert éjjel 2-kor valahogy nem sikerült:U Azt hittem, ez olyan egyszerű lesz, mint az Unreal Tournament-ben anno, de nem így van. A pályák nekem nagyon tetszenek, bár a Bombing Run lehetett volna normálisabb is, na mind1. Gépigénye szerintem ugyanaz, mint a 2003-nak. Nekem 8xAF-fel nem ment 40 fps alá. De Vertical Sync-et be fogom rakni konfigból, mert rengeteg helyet láttam, hogy 100 fps fölé megy (Fraps-et nem használtam) és zavar, amikor 200 fps környékén már kicsit csíkozódik a moncsi:D
-
divot
veterán
Két megjegyzés:
1. Ha nem vigyáznak a készítők, akkor a járműves mód elnyomja a talpas hentelést.
2. Segességgel semmi probléma: Minden high-on, meg full-on 1024*768-ban, 4*simítás, 4*szűrés, kártya alapon:
2004-02-12 07:35:17 - UT2004
Frames: 9793 - Time: 166406ms - Avg: 58.850 - Min: 37 - Max: 187 -
engusz
veterán
Szerintem szebb lett. Pont a demo előtt 1-2 nappal raktam fel újra az UT2003-at. Viszont úgy látszik, hogy szakítottak a ''bazinagy'' karakterekkel és fegyverekkel. Ezt is egy picit szokni kell. Meg ami még feltűnő (számomra), hogy távolba pontosabban lehet célozni! Érdekes...
-
Legolas
senior tag
Jópofa! Bár nem sok újat mutat grafikában. Viszont ez a járműves mód nekem nagyon bejött.
1024*768-ban 8*AF-el úgy 40-45 fps-el fut. Ahhoz képest, hogy grafikailag szinte az UT2003 ez az fps szám nem túl sok! -
macy
addikt
Jó nektek, nekem még másfél óra!
Kurva lassan jön. -
anaqer
veterán
Hááát... én nem sok különbséget vettem észre grafikában... :F Kicsit több a tükröződő felület, kicsit részletesebbek a modellek, de kb. ennyi.
Mondjuk amikor első nekifutásra átlag 30FPS-t hozott, akkor kicsit csodálkoztam, mivel az még az átmenetileg levett softmodhoz képest is kevés... aztán rájöttem, két héttel ezelőtt rajta felejtettem a 6AA / 16AF-t... így már érthető, hogy miért szaggatott be néha az NWN, doh! :U
Egyenlőre csak sima deathmatchet próbáltam, hát az a DM-Rankin sajnos elég ratyi egy pálya :(, tiszta Liliput az egész... bár én vagyok a hülye, mindig elfelejtem, hogy ''no CPMA - no deathmatch''. :D -
engusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
1600x1200-ban úgy, hogy minden fullon van, bekapcsoltam a 8x AA-t és a 8x AF-et. Kemény 10-11 FPS-el futott a játék. ;]
Viszont van egy gyönyörű screen shot! [L]http://web.interware.hu/engusz/ut2004.zip[/L] (3.5 Mb!) -
boygo
aktív tag
Megint nagyot alkottak. Ehez értenek. :D
Szerintem semmi gond a járművek irányításával hamar belejön az ember.
Nekem tetszik főleg mikor darabokra hullanak a járművek.
:)) -
engusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Még semmi. Egyedül a játék fut 1024x768-ban és minden fullon. Ahogy észrevettem sokkal szebb, mint az UT2003! Gyönyörű! Mindjárt próbálgatom...
-
Viktor77
titán
Hát tényleg fura, de nem rossz, sőt. A 9700pro-mat viszont nem tudja megfektetni. A driverben és a játékban minden max-on, és az fps a legnagyobb robbanások közepette sem esik soha 40 alá. :C
A járművek jók, csak az irányitásuk fura, ez sztem a Halo-ban sokkal jobb volt.
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
Jelentem, hogy a konfigom csak úgy hasít! Most boldog vagyok! ;]
Kicsit furi a játék. Mármint ezt úgy értem, hogy szokni kell. Kicsit más mint az UT2003. Kicsit pörgősebb. De nagyon tetszik! Dúúúúrva! Bár a menü egy hányás. -
boygo
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
''Unreal Tournament 2004 frissített grafikus motorral, új játékmódokkal, fegyverekkel, és vezethető járművekkel kecsegtet. ''
:)) -
Illissius
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
AXP 2400+ / R9200SE - tehát proci igen, kari nem igazán. Talán ha mindent (és ezalatt azt értem, hogy *mindent*) alacsonyra veszek, elérhetek egy kis FPS-t is (és nem SPF-t :D).
-
Illissius
tag
Most szedem (ataritól, nvnews.net-nél van link hozzá), 50-el jön, ami kb. a kapcsolatom maximuma (384kbps). Még úgy 5 perc :) Viszont kipróbálni ma már nem fogom.
-
Thom!
veterán
Én attól félek, hogy 8500 kevés lösz.
Nembaj a korral együttjár. -
Viktor77
titán
Nekem már csak 44 perc! Hardwired+Download Accelerator rulezzzz! :D
-
Peat;)
veterán
Izé..:) a fejünk fölötti hardwired.hu-ról jön szépen (most rakták föl, csapjatok le rá)
-
Alvin_ti4200
félisten
Parancsoljatok:C:DD
[L]http://3dgamers.planetmirror.com/pub/3dgamers/games/unrealtourn2k4/ut2004-betademo.exe[/L] -
engusz
veterán
Valóban beta demo-rol van szó. Iszonyat, hogy mennyien töltik lefelé! Viszont elméletileg két verzió van. Az egyikb 219 Mb és benne van az elején az nVidia intro, a másik pedig csak 209 Mb és nincs benne ez az intro.
-
anaqer
veterán
Melyik mirror használható?
Engem eddig csak az egyik engedett be, az is 3k-val tölt... :U -
Peat;)
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én sem értem igazán...,azért lekapom :)
-
Peat;)
veterán
Valaki már tölti? A gamestaron vannak a mirrorok, kiváncsian várom, de sajna nekem csak holnapra lesz lent.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs