- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Na, minnyá indul a server, aki jön most szóljon, hogy tudjam hány bot kell.
-
Viktor77
titán
IP: 81.196.139.166, kód nem lesz.
A buddies menüpont alá kell beírni.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Osszátok már meg a részleteket, cím, kód, stb...
-
Viktor77
titán
Na, most próbáltuk Alvinnal, és ment. De csak ketten voltunk. Most jönne még valaki?
-
Peat;)
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
passz..., hcgamer.hu-n az unreal részlegben talán tudnak segíteni.Tegnap én beírtam az ip címet és ment is, de csak én voltam egyedül, de ment. Lehet neked is be kell lépned mint ha külsős lennél :F
Ha ut2003-t nyomnánk akkor a fenti szerveren kéne(hcgamer.hu, és sysconfig szerverek ott vannak) kiválasztani mert nagyon jó a pingjük. Sajnos ut2004 mindig teli van, meg ha rákattintok nekem a 2003 akar elindulni, így nem tudok oda csatlakozni.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Na szóval, dedicated servert kell csinálnom? Mert akkor kirak a windowsba, irogat egy ablakban, de semmi más nem történik. De ha miután mindent beállítottam és a Listen-re nyomok akkor indul a game, és kiírja hogy Wait other players. Valaki hozzáértő felvilágosíthatna. Esetleg a Dedicated server inditása után, inditsam el újra a game-t és én is csatlakozzak?
-
Drizzt
nagyúr
Ma UT2003-ba én is beszállnék, bár csak isdn-em van, majd csináljunk egy közös időpontot.
-
engusz
veterán
Próbált már valaki úgy indítani deticated server-t, hogy bekapcsolva a weben való távadmin dolgot? :) UT2003-ból lett átpakolva. Még a logót sem cserélték ki.
-
-=V3rthil=-
őstag
OK, este megdumáljuk;] Amúgy tényleg el fogsz kenni, elég kezdő vagyok, csak most kezdtem neten játszani... Na nem baj, gyakorolni kell...:) Most lelépek kajálni meg meccset nézni, majd este jelentkezem! UT-ból nekem is 436-os van, azt is játszhatunk, de Q3 jobb szntem!
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Én szívesen elkenem a szádat QIII-ban;]
-
zso73
veterán
Hali!
Van Unreal,Unreal tournament,UT 2003,UT 2004.
Ebből a második.Ami netre lett hegyezve,és hálós játékra!
Üdv Zso :) -
zso73
veterán
Verthil!Dobj egy mélt ha fennt vagy most!Mert akkor mehet az UT!436 kell hozzá!
-=V3rthil=-
őstag
Hát jó, akkor maradjunk ebben. Még nemtom, mikor tudok felszabadulni netre, amjd benézek ide mindenképpen. Amúgy Q3-hoz nem lenne kedvetek?
-
adise
őstag
OFF
hajrá Chelsea
este real-valencia ezt sem lehet kihagyni :DD
ON
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Este benne vagyok én is.
-
-=V3rthil=-
őstag
Hmmhmm, nekem még kb egy óráig lenne jó, aztán meccs (Arsenal-Chelsea - ARSENAL 4EVER!!!, ezt nem lehet kihagyni:C ), aztán bátyámnak kell a gép, szal szntem legközelebb este lenne jó...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
majd ebéd után:P
-
divot
veterán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
De tényleg. Szívesen kipróbálnám nonbot modban. :P
-
-=V3rthil=-
őstag
Alvin biztos itt van! Alvin! Nem akarsz UT-zni! Mrá hárman lennénk:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Jah. Nem csinál valaki?:) Emberek, gyertek UT-zni!:))
-
divot
veterán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
He-he, ez jó... :D
-
divot
veterán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Kén egy szerver, aztán mehet.
-
-=V3rthil=-
őstag
Felőlem az is lehet!
Csinálsz szervert?
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
2004?
-
-=V3rthil=-
őstag
Hali! Nem akar valaki most játszani egyet?? Felőlem lehet Q3 is! UT2003 is lehet, de nekem semmilyen patch nincs fent!
-
zso73
veterán
Hali!
Én kerestelek Viktor!!Nem voltál sehol.Nyomtam egy meccset a németekkel.:)
Pierre
tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Na, én is letöltöttem, és egy netes partiban én is benne lennék majd :). Bár én csak az UT-vel játszottam ezelőtt, 2003-mal nem, ugyhogy viszonylag láma vagyok :))
-
-=V3rthil=-
őstag
Jó 5let, holnap megyek énis szívesen! Kinek mikor lenne jó? Nekem kb mind1, holnap nincs semmi dolgom, csak 13:15-től meccs, az szent:))
-
Viktor77
titán
Hát nem jött senki. Lehet valamit rosszul csináltam? Nem baj, lesz holnap is game.
-
Peat;)
veterán
Én eltettem magam holnapra, remélem lesz pár meccs. Jó éccakát!
-
anaqer
veterán
Soha nem UT-ztem neten, szóval én is jó leszek punchbagnek... ha megmondjátok, miként kell konkrét IP-re csatlakozni. :D
-
Peat;)
veterán
Benézek ha nincs senki megyek erőt gyűjteni az ágyacskámba:)
-
adise
őstag
megyek igaz cs-s vagyok de legalább valakinek elkenitek a száját :DD
-
Alvin_ti4200
félisten
Én vagyok, mehetnénk.
-
Peat;)
veterán
Nem jön senki? Viktor77 szervere már megy!
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
Hali!
OFF:
Elnézést kérek ha beleléptem valakinek a lelkivilágába!Nem volt szándékomban senkit megsérteni.Én is végignyomtam a Q3A-t.És ki is próbáltam az UT MOD dolgokat is.Egy komplett CD MOD-ot szedtem le hozzá.
Az UT-re ue áll.És a helyi bajnokságon második lettem.Sz'al nem biztos,hogy béna vagyok.:)Ezért ne fikázz amig nem álltál a fegyverem előtt!!!:)
Van Azonnali halál MOD ''Térdre csirkék itt az Isten!'' Screenshot-om egy halom.És más modokban is.Tehát?
Mehet a buli!!Az email címem él értesítsetek.Vagy keressetek a zso_the_killa néven a szervereken!
On:
Én már nyomtam egy csapatjátékot a neten.Miértvan az,hogy a pirosak mindig alul maradnak?
Üdv Zso :)
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Na gyerekek van már Magyar szerver? Kéne együtt játszani. Engem nagyon megfogott a game. 2 hónap után csak ez tudott az NFSU elöl kirobbantani! :)
Esetleg én vállalnám a host szerepét.
[Szerkesztve] -
zoltanz
nagyúr
Nameg a Tribes 2 nem sok hasonló van most,sokféle játékmód, választható pack-ok, járművek, csakhát a grafikus motor elég régi. Azért gyengébb gépen is elszaladgál 2*AA 4*AF -el.
Persze ha csak gyilkolászni akrasz UT2003 al jól levezetheted a fáradt gőzt... -
adise
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
azé a cs népszerűbb a versenyeken
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Csak megerősíteni tudom:))
-
-=V3rthil=-
őstag
A Q3 messze nem csak egy grafikus motor... Vajon hogy lehet, hogy még mindig a legnépszerűbb játék versenyeken (FPS-ek között)? Az ilyen kijelentéseket azért jobb lenne mellőzni... Mondd azt, hogy neked nem jött be, de azt állítani, hogy az a röpke pármillió ember, aki játszik vele, tévedett...hááát... Na mind1. Amúgy a Q3 sokkal kifinomultabb, mint az UT-k. Ezt olyanok is állítják, akik mindkettőben elég jók...
-
Docci
senior tag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Konzolba írd be:stat fps
-
adise
őstag
mindig megálll nem tom miérrt
valaki nem küldene el egy jot mailbe?
előre is köszi
jah és neten ezt nem lehet játszani? mert az internet gomb nem aktiv -
adise
őstag
fraps nálam mértt csak 4000framet mér?
-
-=V3rthil=-
őstag
Hi! Végre sikerült leszednem, szerintem jó lett! Az engine-en meg szvsz elég sokat sikerült csiszolni, nekem gyorsabbnak tűnik, mint a 2k3. És ebben sokkal nagyobb terek vannak. Szal szerintem jó lett! A FarCry is nagyon ql, most szedtem le azt is:))
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hehe, végre mégvalaki...
Én se láttam eddig, bár a 7végén elhatároztam, hogy megnézem. Bár engem eleve idegesített már a főszereplők kinézete is. Pedig szeretem a Fantasy dolgokat, de ez a gyűrűk ura dolog 1általán nem tudott magához vonzani. Inkább R.A. Salvatore művek. -
Drizzt
nagyúr
válasz
zsiga667
üzenetére
Na, flémelek már 1et. Az UT-ben egy jó dolog volt: Assault. Maga a játék jó lett volna, de egy dolog nagyon idegesít benne. Hiába lősz valakire, amikor a célkeresztedben van, biztos nem találod el. Érdekes módon a Quake-ben a lövedékem mindig talál, ha jókor lövök, az UT-kben meg soha. Szóval Team DM+F2f, akkor quake III, ha assault, domination, vagy CTF, akkor viszont UT(de csak azért, mert az ismerőseim gépén a 2003 nem megy élvezhetően).
-
zso73
veterán
Hali!
OFF:
Mert nem az volt olvasható mindenhol,hogy a Q3A csak grafikai motor?Csak azért mertem leírni.Maga a játék nem túl jó.De a grafika szuper.Az RTCW sokkal jobb volt a motorjával.
ON:
Közben sikerült lehúzni egy működő demót.Király a fegyverek új ruhája!És maga a játék hangulata is jó!
Zso : )
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
18 perces Onslaught, driverben, és játékban minden fullon, 1024x768, 9700pro, Cat. 3.10:
2004-02-14 14:06:16 - UT2004
Frames: 58289 - Time: 1083172ms - Avg: 53.813 - Min: 22 - Max: 117
Ja, elfelejtettem, veszett jó ez a játék, főleg ez az Onslaught.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
-
zso73
veterán
Hali!
Zsiga:A T3 War of the masina játékra gondolsz?Nekem van.De egy ótvar,béna,unalmas és minden rossz ami csak lehet.Pocsék grafika.....Ehh kár a szót vesztegetni rá.
Az UT tényleg jobb a Q3A-nál.Bár ezen mindig vita volt.A Q3A gyakorlatilag csak egy grafikai motor.Amit el lehet adni jó pénzért és tesztelni is jó.
Alvin:Neked megy a demó?Nekem el sem indul a telepítés sem.Eggy villanás és abbamarad.
Üdv Zso :)
[Szerkesztve] -
Arachnotron
csendes tag
Azok akik méricskélik a játék sebességét írják be a konzolba, hogy preferences, ekkor előjön egy menü. Itt a renderingnél be kell állítani a minimum desired frame ratet mondjuk 1-re, és így már tényleg a minimum fps-t méri a játék. Enélkül ugyanis a játék autómatikusan lejjebb veszi a részletességet (bár nem nagyon észrevehetően), ézért kamu értékeket kaptatatok :P
-
-=V3rthil=-
őstag
Huhuhuhúúúú, Gyűrűk Ura alapmű! A könyv zseniális, a filmről meg mindenki döntse el, hogy milyen! Nekem személy szerint eléggé bejött. A könyvet évekkel ezelőtt olvastam (először), és igen mély nyomot hagyott bennem:))
Hogy a témához is szóljak : végre szedem az UT2004 demo-t, hála az égnek, bekötötték az ADSL-t! Szép nap ez a mai:C Majd jelentkezem, hogy mire jutottam, de még kb 56 perc. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ha nem láttad akkor hogy nem szereted?:)
Ha meg a könyvet nem szereted,akkor részvétem :D -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Juj :D
Legalább mondd azt hogy a VGA miatt spóroltál a mozijegyen :D
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Majd lanon odaadom oszt mögnézed. :DDD
-
Bazsesz
őstag
Hát, emberek, lejött a cucc. :)
Szóval újra kéne telepíteni a vindózom, és kéne buherálni egy Cat 4.2-es drivert neki, és kipróbálni.
MAjd meglássuk. :)) -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jó bizony.:)
Csak a többi pálya is jó legyen.
A CTF pályát nézted?Szerintem lenyúlták a Gyűrű szövetségéből a törpék nagy csarnokát oszlopostul,meg a leszakadt hidat is.Vagy nem? -
zsiga667
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Azért a 2k3 sem volt épp egy lassú játék... A lényeg a kis pálya + sok bot/ember...
-
_Volkovy_
nagyúr
Király!Nagyon tetszik az átrendezett DM..
Nekem valahogy úgy tűnik,hogy a Q3 pörgős csatáit áthozták az UT2003 világába.Klassz.
A többi játékmódot még nem próbáltam :) -
gado
tag
Mértem Fraps-al.Minimum FPS:23 Maximum:40 1024x768x32 felbontáson.
-
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Jön le nekem is most már, csak hát ma éppen péntek 13 van, és éppen szülői, szal nem tudom, hogy ki fogom-e prószálni. De majd meglátjuk. :))
Üdv: Balu -
Peat;)
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hello, hol szoktál játszani? Hcgamert ajánlom és akkor össze is futhatunk:) , én még inkább a 2003-al játszom.
-
Alvin_ti4200
félisten
[L]http://www.beyondunreal.com/daedalus/singlepost.php?id=4873[/L]
-
-
Peat;)
veterán
:F :F Megy a neten is ,de mitől javult meg?! no mindegy. Aki teheti indítson majd ph! szervert és írja be ide a címet és passwordot! (én meg nem tesztelem, mivel 4Xaa és 4Xaf mellett meg sem röccen :) ,majd a highest textura és characterre vagyok kiváncsi )
-
tr00p3r
addikt
arról mondjatok valamit, hogy bencsmárk hogy indul ill. hol. új a rendszerem és szeretném tudni mit bír!
ma haza viszem és kiprobálom én is! nekem a 2k3 is bejött és az ős UT is! mindkettő gyári ráadásul (az egyetlen gyári :t) -
Peat;)
veterán
Na mégegyszer, nektek megy neten? Ha igen adnátok egy ip címet? Vagy csinálnátok egy servert ahova beléphetnék? Ugyanis én nem látok szervert a menüjében, lehet hogy az ut2003, 2003demo zavarja be, de ha megy ip-vel nem érdekel. Pls! Köszi. (akinek van übergyors nete tényleg csinálhtna servert a ph-soknak külön kóddal néha néha :) )
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- RAM topik
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Marvel's Spider-Man 2 - Fókuszban a PC-s kiadás, befutott a gépigény
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest