- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
DopeBob
addikt
jó régi topic :) na mind1... nem találtam rendes UT2004, de akkor keresek tovább :) sry ;)
-
DopeBob
addikt
találtam egy kis kiegészítést, ami azok életét könnyíti meg, akik neten akarnak játszani, de a dobozukból kifelejtették a cd kulcsot :) [L]http://gbw.instagiber.net/dl.php?file=UnrealTournament2004v1.0OnlinePlayEnablerEng.rar[/L]
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Hókusz Pók
üzenetére
Miért emilben? Egyébként ide is jöhet.
-
ptiboy
senior tag
válasz
Hókusz Pók
üzenetére
küld nyugodtan :)
-
Hókusz Pók
aktív tag
Hello mindenkinek!
A ''full'' verzióval kapcsolatban lenne egy-két kérdésem... Kinek tehetném fel emilben???
:( -
sequator
senior tag
sorry, h mostanság kicsit inaktív a szerver, de sokszor kell újraindítanom, és utána notóriusan elfelejtem újraindítani:(
most menni fog:))
ja, Alkarcsont: szólj rám, ha nem megy a szerver és elindítom
Sautia -
Peat;)
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
ok, majd hétvégén egy-két laza DM ? Majd beírom az ip címet(előrébb szerepel, joola által ajánlott gyöngyszem)
-
Alkarcsont
senior tag
Peat;) én voltam az, lehet, hogy jövök, de nem biztos, előfordulhat, hogy klánwar-om lesz!
-
joola
aktív tag
Megint nem megy :F
Most akkor mi van??? -
Illissius
tag
Nem akar valaki PH!-s klant? (Vagy már van ilyen?) Semmi komolyabb szervezkedés vagy akármi, csak annyi, hogy tedd be a nicked elejére hogy [PH!], hogy felismerjük egymást :)
Egyébként végre vettem a fáradságot és leszedtem a fraps-t, gyorsan nyomtam egy instant action-t ONS-ban, és olyan 30-40FPS körül volt, időnként felment 50 körülig. (Minden lowest/off, ködöt meg azt a micsodát kivéve, ami hosszútávon csökkenti a részleteket, amik maxon voltak.) Játszhatónak teljesen játszható, legalábbis az ONS (DM-t nem próbáltam), de 9200SE-t inkább ne vegyetek :/ (nekem is csak azért van, mert az egész konfig sulinetes, és majd május körül veszek bele yóó olcsón, használtan egy 9700/9800/Pro körülit) -
joola
aktív tag
Most néztem meg és látom megint megy a PH server. Nem akarjuk kihasználni???
Joola -
joola
aktív tag
Jó reggelt!
Lesz ma este valaki?
Joola -
joola
aktív tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
HP-s? :DDD Nekem az egész mást jelent :))
Na jó nem kötözködök..
Semmi baj, majd legközelebb. Egyszer már nyomtuk rajta egy haverommal, 2 embert elbírt.
Na de majd holnap, mert most megyek aludni, holnap korán kell kelni.
Csá
Joola -
joola
aktív tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Na köszi a játékot, nem volt rossz. Igaz a nagy részének gőze sincs arról, hogy mi az hogy taktika. ezek mentek amerre láttak, de hogy összehangolva nem volt semmi az biztos :) De azért jó volt
Jó éjt mindenkinek! -
joola
aktív tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
ok akkor hagyjuk az enyémet
-
joola
aktív tag
195.38.115.208
ez az én ip címem. csinálok egy servert, csak kíváncsi vagyok megy e. Gyere be! -
joola
aktív tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Ez tényleg szívás.
Most meg megjavult a netem, és 10es ping körül mozog. Tiszta hülye.
ha nem lesz csak a DM server, nincs kedved nézni egy ONS vagy CTF servert? -
joola
aktív tag
:O
240es pingem van!!!!!
ilyen nincs és mégis van :F :F :F :F -
bimbi
csendes tag
Szerintem nagyon jó volt a demo, de már hogy megvan a full így sajna hely hiányában :O a demotól elbúcsúztam
:DD -
joola
aktív tag
Ja bocsi, ezt alkarcsontnak szántam :)
-
joola
aktív tag
Nagyon úgy fest a dolog. Nekem sem megy fel. Így viszont meg kellene beszélni, hogy hova menjünk.
/off
Amugy m.a.b -bal leszek egy csapatban a 10.-ei FunReal partyn.
Mondta, hogy összehozott volna egy kis gyakorlást, de nem értem rá vasárnap.
/on
Felmegyünk valami szerverre és szétkapjuk a népet :DDD -
--juszuf--
tag
na hali a full ut 2004 a neten nagyon durva
-
Alkarcsont
senior tag
Megint le lett lőve a server? Nem tudopk bemenni!
-
Alkarcsont
senior tag
Hehehe ha tudtok embereket csábítani, akkor jöjjenek csak!
-
Peat;)
veterán
Érdekes mert nekem csak néha csinál ilyet, a ph (sequator) szerveren nekem sokkal több szenvedésem volt. Bár akkor még lassabb volt még a netem (a letöltési sebesség ugyanakkora csak valami bizbasz volt lassú a játékhoz, mostmár elfogadható) Este 8 körül visszanézek/ benézek.
Egyébként jó lenne átcsalogatni onnan pár gamert, aki felvetette az valósítja meg:) , mond azt hogy aki legyőzi a ph!-s csapatot kap egy 9800pro-t :DDD
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
Na pl bementem most is, és annyira szaggat, hogy nem lehet játszani.
8 an vagyunk. Megyek, megáll a kép és mire beindul a folyosó másik oldalán vagyok, és szemezek egy flack canonnal. Aztán elsötétül minden :DDD -
joola
aktív tag
Tényleg jó fejek járnak oda, csak az a gáz, hogyha sokan vagyunk akkor iszonyatosan lagzik az egész. Ha meg csak DM van az egy idö után unalmas, legalábbis nekem, mert én nem vagyok DM-ben túl jó. Nekem jobban bejön a CTF, amikor még nyomtuk, alkarcsonttal egész jókat alkottunk :)) .
Talán öket kellene rávenni, hogy néha nézzenek be a PH serverre is. A szavazás tényleg jó lenne, de nem tudom hogy ez a demonál menne e.
Ma este mindenesetre benézek mindkét helyre... -
Peat;)
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
A nagy helyzet az hogy kevesen hihetetlen unalmas, rossz a játék. Én a joola (köszi, nagyon jó fejek járnak oda! ) által beírt szerverre járok elég sűrűn, igaz csak dm van, de pörög a játék, este sokszor teli van(8 fő) . Talán el kéne felejteni itt a passwordot és többen is jöhetnének, külföldiek is. Meg próbálni kellene szavazást csinálni a pályák előtt hogy mi legyen (mint 2003-ban pl. hcgamer szervereken) . Hcgameren néztem hogy van valami 780 megás ''dedicated szerver'' ami erre nem jó? (gőzőm nincs mi az egyáltalán)
Bocsi én ma is inkább megyek a dm serverre mert itt sosem vagyunk elegen:( ,de azért még visszanézek később hátha gyűlik a nép. -
Alkarcsont
senior tag
Helyes, akkor már vagyunk hárman!
-
joola
aktív tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Köszönjük Sequator!!
Én nem értem rá a 7végén, de én örülnék ha ezután nyomnánk megint a demo-t.
Igaz játszok a teljessel is, de azért jobb így mint hülye botok ellen nyomni.
Szóval felölem már ma is mehet a game.
Joola -
zso73
veterán
Hali!
Egy pár napig még maradhat a szerver!Pl ma este megyek,ha nem maradok egyedül akkor nyomhatunk egy hentelést!:))
Rendes 2004 szervert is csinál valaki?Bocsi nincs kedvem visszalapozni és elolvasni az összes hozzászólást!:)Már alig várom a gamét!Megrendeltem az akciós csomagot!:))
zso :) -
Alkarcsont
senior tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Szomorú, hogy egy ilyen hírre nem reagált senki, hát mi lesz a jó kis PROHARDVER-esjátszmákkal? És én meg azt hittem van még szükség demo serverre ezért kértem Sequatort kapcsolja vissza :(
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
Hali!
A 6 CD-s változat is tudja az 5.1-et nem?Miért pont a DVD verzió kell?
Érdekel engem is a Downloóad!:))
Tudom no warez!:))
Zso :) -
Alkarcsont
senior tag
Sequator ismét elindította a 2004Demo servert!
-
joola
aktív tag
Ez szívás. Akkor marad a demo netre :(
-
I_Am
veterán
''Connection Failed! Server version outdated''
:(
Ass készen van, de hiába állítod a csapatod tagjait roam-ra vagy offensre, Magadnak kell megcsinálni a küldi össze pontját. Én supportra állítottam így bevédtek és nem engem szedtek le és sikerült megcsinálni:P
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
A faxom is tele van már az uccsó ASS küldetéssel. Csinálta már vki Adept/Skilled nehézségen? (Most 14 másodperccel maradtam le :((( )
-
szesz
tag
Hi!
Majd ha ti is megveszitek es felrakjatok ide a szamla szkennelt kepet:))
Szoval segit valaki vagy sem?
UDv,
Sz. -
szesz
tag
Sziasztok!
Megirtam a cucc dvd verziojat es meglepve tapasztaltam, hogy cd1-cd6-ig vannak konyvtarak a lemezen es egy exe + egy linuxos inditofile.
Ez a rendes dvd-s verzio, vagy csak valaki berakta dvd-iso-ba a 6 cd-t?
Ha volt mar ilyen jellegu kerdes, akkor elnezest...
Udv,
Sz. -
gerlaip
addikt
hali!
Unokatesóm kipróbálta a full verziót, és azt mondja, hogy rohadt nehezen tölti be a pályákat, lassabban, mint a demó, meg nem is meg valami jól neki. (2,4P4-e van Asus alaplap + 512 MB ram, meg R9500pro, tehát nem a gép nem bírja)
Mit tudtok erről az akadás-dologról. -
F-ECT$
titán
A fullal játszik már vki? Az utolsó ASS pálya olyan büdös sz@r, hogy ilyet még nem láttam. Az ellefél kb 90-es accuracy-val leszed az űrhajós résznél, amikor meg a reaktort kell kinyírni, akkor sokkal gyorsabban odaér, mint a támadók, szóveal szaladsz 20 másodpercet, hogy 2 mp alatt kinyírjanak... De az előző se rossz: ha nem te vezeted a kimenekítendő járművet, akkor 50%, hogy elakad valahol...
-
Peat;)
veterán
válasz
--juszuf--
üzenetére
Te is régebb óta nyomhatod már, jól céloztál nekem az még nem megy anyira jól.
-
Peat;)
veterán
Jó volt nagyon, sokszor elkaptatok engem is. Jó volt nézni hogy mi ph-ok vagyunk a királyok:)
-
--juszuf--
tag
köszi a gamét jó volt
-
joola
aktív tag
Joszuf jösztök ???
-
joola
aktív tag
Ma este valaki?
-
Peat;)
veterán
Én nekem cak most jó, kb. 45 percig mert holnap ZH-ám lesz, de most pont pihenek, tehát akinek most jó mondja meg hova és let's go!
-
F-ECT$
titán
A teljessel nyomtok/nyomunk ma este vagy a demoval? Na és miaz IP/jelszó?
[Szerkesztve] -
joola
aktív tag
Üdv! Na akkor lesz ma valaki?
Joola -
joola
aktív tag
FöL
-
joola
aktív tag
ma nincs kedve jönni valakimek egy kis vasárnapi öldöklésre??
-
sequator
senior tag
hmm, ha már így felmerült a kérdés kell-e még a demo szerver?
egyébként nem ONS megy rajta, hanem váltogatja a módokat, csak ONS-sal kezd
Sautia -
divot
veterán
Tanulnom kell srácok, mert délután tesztet írok nyelvészetből. :O
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Sorozatok
- Android szakmai topik
- Arc Raiders
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest