Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Igen de így állandóan leér a csuklóm, és ez nagyon kényelmetlen. Az egér nincs egy szintben a bill-el.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Védeni jobban szeretek mint támadni.Én végig ott olálkodtam az előcsarnokban,olyan ''előretolt védelem''-ként.:DD
-
Viktor77
titán
Bocs all, hogy leléptem, de nagyon ideges lettem az egeremre, pontosabban az egérpadra, mivel nem csuklótámaszos, és így nagyon kényelmetlenül tartom. Most jöttem rá hogy ez a gond.
-
Alkarcsont
senior tag
Húú jó volt a mecs, bár ez a pingemről nem mondható el... azért megpróbáltam mindent és odatettem magam, csak azt nemértem kinekvan ahoz bátorsága, hogy ONS-ben mikor vesztésre áll a csapata, akkor otthagyja őket és átáll hozzánk a következő kezdésnél meg már 5:2 volt a kékek aránya emberszámban így át kellett álnom pirosnak, mert senki nem vette a fáradtságot, vesztes csapatban is lehet játszani sőt néha még jobb is mert nagyobb a kihívás!
-
F-ECT$
titán
Jó volt. Főleg mert nem lépett le a banda BR-nél, de a legjobb a CTF volt.
-
MUŁĐER
addikt
Na,jó játék volt!Asszem többször is beszállok a közeljövőben!:D
-
divot
veterán
Kb most, ha minden igaz. Léptem. :D
-
divot
veterán
Még öt perc. ;]
-
Peat;)
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Betért volna a ph!-s csapat, oszt adtunk volna nekik:) , csak nem Kristóf volt? Annak az embernek is van bőr az arcán, mindkét értelemben:)
-
Alvin_ti4200
félisten
fix.tv-n pont most nyomják/nyomták a demót, olyan lámák voltak és akkora szájuk volt:DD De kár, hogy nem tudtam a szerver IP-jét;]
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
Terrorista
üzenetére
Ez azért van, mert Flyby-ban kell csinálni, az UT2004-demo-ban nincsenek kamerapontok letéve, így bothmatch nem megoldható esetleg töltsd le a Benchmark-legújabb verzióját HradwareOC-n fennvan ja bocsika nem néztam végig a hozzászólást hogy ez a javított progi, akkor meg Flyby Bothmatch nuku
[Szerkesztve] -
Peat;)
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Merre felé laksz? Nálunk is gyakran van náramszünet :(((
[Szerkesztve] -
Terrorista
senior tag
Üdvözletem!
Az UT2004 Demo Benchmarkjáról lenne szó...
Valaki árulja már el hogyan hasznájam azt a benchmarkoló progit amivel lehet tesztelni??
Beállítottam mindent és elég furán futott le és fura eredmények jöttek ki...
Az összes teszt 200-100 FPS átlag között volt kivéve egyet mert az 50 FPS lett... Az első az mindjárt 200 FPS átlag! :DD
A tesztet 1024x768-on futtattam, MAX Detaillel és 32 Bottal..:))
Kicsit nehéz leírni pontosan, hogy futott le de azért megpróbálom hátha megértitek...:)
Szóval lényegében minden tesztet bepipáltam kivéve a FLyby-osokat.
Kb. egy teszt futása 30Mp-ig tartott max. és semmi nem történt benne csak mutatott egy helyet és ennyi.. Tehát pl. mikor játszom egy pályán és vár, hogy mikor kezdődhet a játék addig egy helyet mutat ahol majd ''megszületek''..
Remélem érthető volt..:))
Ráadásul ez a javított benchmak progi...
Ha valaki tudja hogyan kell pontosan használni az írhatna mert nem értem miért így futott le?
Üdv! -
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Na én felmegyek!
Gyertek csak bátran! -
burgatshow
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Nem tom melózik e még Sequator de ha igen plz nézzen be ide és rakja át a szervert csak ONS-re!
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Jolvan köszi a tapsot nemtom miért ment el 2x :B
-
rvs
aktív tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
neked. nekem meg nyújt. multiban pedig szerintem könnyedébb kikapcsolódást nyújt.
de nem vagyunk egyformák. -
burgatshow
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
:C
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Megnézem mi van most!
-
burgatshow
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Nem tom h napközben Sequator át állította-e a szervert ONS-re mert pottom 3 órát ültem Aszódón a vonat állomáson amiatt a hülye ónos eső miatt! :(((
-
divot
veterán
Jövök nyóckór. Ebben a játékstílusban legalább nem aláznak szét az ifjoncok totálisan. :DDD
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mit is játszunk? Nem biztos, hogy oda tudom tenni mgam, mert valamiért a pingem 250-280 körül van :O
-
Alkarcsont
senior tag
Szarok a Halo-ra az egy olyan játék, hogy ha fél kezemet a seggembedugom, akkor is átviszem nem sok kihívást nyújt nekem az UT2004 Demo BR pályája pedig ponn hogy nem nagy azt a taktikát kell játszani, hogy ellövöd a bogyót és utána a translocatorral pillanatok allat megvan a pont
-
burgatshow
veterán
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------ESTE 20-KOR KEZDÉS MINDENKI JÖJJÖN!!----------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -
Jarlaxle
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Neked is az van?:)
-
Jarlaxle
senior tag
Lehet hogy én is felnézek 8kor. Bár 56k-s modemem van de az ONS-en kívül mindegyik játszható!
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Na lejött az UHU akár most is mehetünk! :D
-
F-ECT$
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
Szvsz megint 2000-ra kellene a kezdést tenni, de addig is felnézek 1x-2x.
-
F-ECT$
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
1etemista :D
-
joola
aktív tag
AHA! :)
-
joola
aktív tag
akkor lehet csatlakozni? mert szivesen mennék...
-
divot
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Részvétel a fontos. :P
-
divot
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Mehet, bár az az érzésem, hogy én csak golyófogónak vagyok jó.
-
divot
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Olyasmi.
-
divot
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Jól van, csak azt hittem, hogy még Konfigurat is lekörözöd. De hát ő ebben az ügyben verhetetlen. :D
-
burgatshow
veterán
16 leszek novemberben! Ezzel még nem is lenne gond, csak az a baj, h a húgommal vagyok egy szobában, a gép nincs itt, hanem az egy külön szobában van ami anyámék szobája mellett van ami annyit tezs h zavarja őket! :)
Ja és a szokásos szülői bla-bla..: ''Nem tudod magad kipihenni! :(((''
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Hány éves vagy?
-
burgatshow
veterán
Én nem azért léptem mert nem akartam játszani, hanem mert a szüleim szóltak, h lassan mehetnék a szobámba! Pedig hidd el nyomtam volna egész éjjel, csak hát...:(
Ha jól tudom te vagy gimi 4-es vagy egyetemista már nem MléxM pontosan. Ebben az estben gondolom téged a szüleid már nem piszkálnak este 9 fele, h menny a szobádba! Vagy vmi ilyesmi! :D -
sequator
senior tag
''Van az a bogyó, az az adrenalin, abból száz után lehet különböző kombókat használni, a láthatatlanság kétszer jobbra kétszer balra(vagy fordítva), a gyógyulás 4X-er hátra, a gyorsulás 4X-er előre. Van mégegy de az engem nem érdekel(extra sebzés mint amit az a lila bigyó csinál)'' by Peat
berserk: extra sebzés, 2xelőre, 2xhátra (vagy fordítva:)) )
Sautia -
divot
veterán
Kérem a tisztelt tagtársakat, hogy osszák már meg velem a különböző billentyűkombinációkat. Mert én, mint mezei harcos csak rohanok, és küzdöl legjobb tudásom szerint, erre mások időnként eltűnnek, fölgyorsulnak, és ki tudja még mit csinálnak. :D
-
sequator
senior tag
reggelt! látom jól szórakoztatok hétvégén, egészségetekre!
Sautia -
rvs
aktív tag
nem tudom, engem spec idegesit némely pálya grafikája/kidolgozottsága. (clip mask még mindig nincs. minden sz@rba beleakadok sokszor.) ctf, br pálya ráadásul borzasztó nagy, és nekem az elcseszett design jut róla eszembe. dm kb hasonló.
az ons-torlan viszont egy jó pálya, itt viszont a bökkenő az, hogy a haloban sokkal jobb a járművel irányíthatósága/fegyverzete. a játékmód jobb, szó se róla, de nincs meg az a spontán lazulás, amit egy dzsippel történő száguldozás után érez az ember.
csak ez az erőltetett könnyű - de mégsem - feeling. :(
egyébként leléptem, mert kezdtem besokallni, egy-másfél óra nekem bőven elég az unrealból, nekem nagyon erőltetetett még mindig. :P:( -
nobufalo
tag
Valaki nemjön unrealozni????:F
ONS a legtutibb !!!!! -
atus7377
tag
:P
-
atus7377
tag
Másfél éve azért hagytam abba a quake-et,mert folyton ment az anyázás,hogy ki a camper meg ki nem.Gondoltam itt majd lesz egy egész estés fun game.Erre tessék.U.A.:O
-
tkesy
őstag
Kár, hogy szinte mindenki lelépett... :(
Pedig a létszám már elegendő lett volna egy jó kis ONS-hez.... -
F-ECT$
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Bestbuy játékok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest