- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
nem igazán ide tartozik de mondjátok van egy fahangú hangfalam. valami 4 ohm-os csoda. belekukkantottak és láttam ,hogy tesla márka és kétuta. (valami szoci csoda! :DDD) arra lennék kívcsi ,hogy ennek a belsejét ki-e lehet-e cserélni. :F :F :F ?
-
Digital
addikt
Én a TESCO-ban láttam USB ventillátort!!!!!! Nagyon ''dizájnos'' volt a kis virág formájával :C
-
clayman
aktív tag
Egy 60 W PMPO-s hangfal alig eszik 1-2 wattot. Asszem az én hangfalam 320W PMPO és az eszik ténylegesen 8 vagy 16 wattot. Tehát sztem ha nem gáz hogy 1 usb csatit erre feláldozol akkor semmiképp nem rossz, és vedd hozzá hogy igy felszabadítassz 1 vékony dugaszt.
Annyit még sztem pozítívumként is felhozhatunk hogy nem kell kikapcsolni mivel 1. kikapcsol a géppel együtt. (Egyes jó hallású usereknek zavaró ha este zúg a hangszóró adaptere (!) :) ). és igy akkor nem kell kikapcsolgatni.
2. stabilabb feszültséget kap... mellesleg nemhinném hogy sokat számítana... -
Po Csü Ji
csendes tag
''G 110'' márkájú hangfal. 60W PMPO. Nem a konnektorból kapja az áramot, hanem egy USB portról. Gondolom, akkor a tápról kapja az áramot az alaplapon keresztül.
1. Rosszat tesz ez a szg.-nek, különösen az alaplapnak, vagy nem?
2. Hány wattot vesz le az én 300 Wattos tápomból?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- IT Megoldások és szolgáltatások
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest