Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
"Ha bemész a kajáldákban a vécébe, hatalmas feliratok hirdetik, hogy a federal law alőírja, hogy az itt dolgozóknak KEZET KELL MOSNI, mielőtt elhagyják a helyiséget, és visszamennek dolgozni (ezen akkorát röhögtem, amikor megláttam, de amikor már ötödszörre találkoztam vele, realizáltam, hogy ez bizony, véresen komoly.)"
azt hiszed magyarországon mindenki kezet mos????
TÉVEDSZ.
ha rajtam múlna, én kiíratnám minden mosdóba, mert maguktól sajnos nagyon sokan ITT sem jönnek rá és nem természetes, mert nincsenek kézmosásra nevelve..
szomorú és undorító..
sajnos ez a valóság. és mindezt azért, mert a legtöbb emberből egyszerűen hiányzik a józan paraszti ész és racionalitás és normális neveltetés.
az amerikait ki lehet röhögni, de elvitathatatlan, hogy merte felvállalni, hogy változtasson a helyzeten. az európai röhög rajtuk, ugyanakkor SEMMIVEL sem jobb a helyzet itt mint ott.
buta, csősötét és kövér emberek pedig ugyanúgy vannak itt is mint ott is. ahogy okos, eszes agytrösztök is, akiktől lehet tanulni. -
tiv61us
őstag
amugy meg orulj neki hogy ilyen szeleskoru felvilagositast kapsz
a benzinkutra is ki van irva nem mehetsz be fegyverrel
ha tankolsz es nem fizetsz elveszik a jogsidat stb.
minden minden a szabad, torvenytisztelo allampolgar erdekeben mukodik
ez a szabadsag
freedom
nem az hogy
"bazmeg demokracija van aszt csinazok amit akarok"nem nem itt meg arra is torveny kotelez hogy mosd meg a szaros kezed, mert megbuntetnek
a 200 masik zabalo erdekeben aki nem akar hepatitis B-ben elpusztulni
hat igy
aze' remelem talalkozunk
de nem tudom meddig maradsz ezt az orszagot 2 even alatt nem lehet megismerni, addig meg sokszor utalod is
utana meg sose mennel haza
ez tapasztalat /altalanos/
en mar soha de soha de soha -
tiv61us
őstag
hat en szerdan taylorsvillbe kell hogy mennyek Maryve
amugy kb errol beszeltem
elsore nagyon furcsa es szokatlan
de ha maradsz 1-2 evet akkor az a fos ami otthon van
ez van
a demokracia az hogy az altalad megvalasztott szenatus, kongresszus es helyi hivatalok kepviseloi altal hozott torvenyeket betartod, mer nagyon lecsuknaka tobbi az angolszasz jogrend amirol beszelsz
lehet valaki azzal vedekezett miutan fertozest okozott egy etteremben hogy nem tudta hogy kezet kell mosni
valaha valamikor, hogy ne buntessek
ezert valaha valaki betette a torvenybe ki kell irni a falra
en is kiakadtam eloszor
dehat qrwara nem zavar hogy ki van irva
sooooooooooot
van itt annyi jamaikai meg mexikoi meg etiop, hogy neha nem is art, hatha megfogadjak -
tiv83us
veterán
Fokuki, ezt majd megbeszeljuk a sor mellett, de azert azt te is tudod, hogy lehet hogy itt kemeny szabalyok vannak es kemenyen betartattjak azokat, de nem is dobaljak le a buszsoforoket buntetlenul a buszrol, meg gyilkolnak embereket 5-10 ev felfuggesztettert, mint Magyarorszagon.

Szerintem inkabb az europaiak /magyarok?/ vannak hozzaszokva a fene nagy szabadsaghoz es ezt hasznaljak ki. Itt ha bliccelsz es meg te vered orrba az ellenort, akkor bekurnak a bortonbe egy evre, nem meg penz buntetes, meg felfuggesztett...stb.
Van itt szabadsag boven, ha betartod a jatekszabalyokat, akkor a te seggedet is bevedik, ha viszont molotovot akarsz dobalni a szenatorok hazara, akkor azt inkabb Magyarorszagon csinald, ott azert max megtapsolnak a szomszedok, hogy bekerultel a csiga tv-be.ps: No a tobbit majd eloben, akkor szerdan varunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest