Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz fokukac #934 üzenetére

"Ha bemész a kajáldákban a vécébe, hatalmas feliratok hirdetik, hogy a federal law alőírja, hogy az itt dolgozóknak KEZET KELL MOSNI, mielőtt elhagyják a helyiséget, és visszamennek dolgozni (ezen akkorát röhögtem, amikor megláttam, de amikor már ötödszörre találkoztam vele, realizáltam, hogy ez bizony, véresen komoly.)"

azt hiszed magyarországon mindenki kezet mos????
    TÉVEDSZ.
    ha rajtam múlna, én kiíratnám minden mosdóba, mert maguktól sajnos nagyon sokan ITT sem jönnek rá és nem természetes, mert nincsenek kézmosásra nevelve..
    szomorú és undorító..
    sajnos ez a valóság. és mindezt azért, mert a legtöbb emberből egyszerűen hiányzik a józan paraszti ész és racionalitás és normális neveltetés.
    az amerikait ki lehet röhögni, de elvitathatatlan, hogy merte felvállalni, hogy változtasson a helyzeten. az európai röhög rajtuk, ugyanakkor SEMMIVEL sem jobb a helyzet itt mint ott.
    buta, csősötét és kövér emberek pedig ugyanúgy vannak itt is mint ott is. ahogy okos, eszes agytrösztök is, akiktől lehet tanulni.

• tiv61us

őstag

amugy meg orulj neki hogy ilyen szeleskoru felvilagositast kapsz
    a benzinkutra is ki van irva nem mehetsz be fegyverrel
    ha tankolsz es nem fizetsz elveszik a jogsidat stb.
    minden minden a szabad, torvenytisztelo allampolgar erdekeben mukodik
    ez a szabadsag
    freedom
    nem az hogy
    "bazmeg demokracija van aszt csinazok amit akarok"

nem nem itt meg arra is torveny kotelez hogy mosd meg a szaros kezed, mert megbuntetnek
    a 200 masik zabalo erdekeben aki nem akar hepatitis B-ben elpusztulni
    hat igy
    aze' remelem talalkozunk
    de nem tudom meddig maradsz ezt az orszagot 2 even alatt nem lehet megismerni, addig meg sokszor utalod is
    utana meg sose mennel haza
    ez tapasztalat /altalanos/
    en mar soha de soha de soha

• tiv61us

őstag

hat en szerdan taylorsvillbe kell hogy mennyek Maryve
    amugy kb errol beszeltem
    elsore nagyon furcsa es szokatlan
    de ha maradsz 1-2 evet akkor az a fos ami otthon van
    ez van
    a demokracia az hogy az altalad megvalasztott szenatus, kongresszus es helyi hivatalok kepviseloi altal hozott torvenyeket betartod, mer nagyon lecsuknak

a tobbi az angolszasz jogrend amirol beszelsz
    lehet valaki azzal vedekezett miutan fertozest okozott egy etteremben hogy nem tudta hogy kezet kell mosni
    valaha valamikor, hogy ne buntessek
    ezert valaha valaki betette a torvenybe ki kell irni a falra
    en is kiakadtam eloszor
    dehat qrwara nem zavar hogy ki van irva
    sooooooooooot
    van itt annyi jamaikai meg mexikoi meg etiop, hogy neha nem is art, hatha megfogadjak

• tiv83us

veterán

Fokuki, ezt majd megbeszeljuk a sor mellett, de azert azt te is tudod, hogy lehet hogy itt kemeny szabalyok vannak es kemenyen betartattjak azokat, de nem is dobaljak le a buszsoforoket buntetlenul a buszrol, meg gyilkolnak embereket 5-10 ev felfuggesztettert, mint Magyarorszagon. :)
    Szerintem inkabb az europaiak /magyarok?/ vannak hozzaszokva a fene nagy szabadsaghoz es ezt hasznaljak ki. Itt ha bliccelsz es meg te vered orrba az ellenort, akkor bekurnak a bortonbe egy evre, nem meg penz buntetes, meg felfuggesztett...stb.
    Van itt szabadsag boven, ha betartod a jatekszabalyokat, akkor a te seggedet is bevedik, ha viszont molotovot akarsz dobalni a szenatorok hazara, akkor azt inkabb Magyarorszagon csinald, ott azert max megtapsolnak a szomszedok, hogy bekerultel a csiga tv-be.

ps: No a tobbit majd eloben, akkor szerdan varunk :)

Új hozzászólás Aktív témák